Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
Lorinka zrób druga betę po 48h będziesz miała czarno na białym. Kurde oby to były jakies popaprane testy bo proga masz przepięknego. A robiłaś testy 10 ?
Nie poddajemy się walczymy do końca kochana a my razem z Tobą będziemy Cię stawiać na nogi i walczyć z Tobą ! ❤️❤️❤️
lorinka9191 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lorinko nie wiem co powiedziec. Podzielam mysli szony. Trzeba oznaczyc bete ponownie i wtedy dopiero sie zastanawiac. Myse to mogl byc blad testu. Prog jest bardzo wysoki, ciazowy bez dwoch zdan!
Takze ja mysle o Tobie cieplo kochana, trzymaj sie i do kolejnej bety staraj myslec pozytywnie. Wiem ze jest ciezko, ale sprobuj kochana ❤️❤️lorinka9191 lubi tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
Lorinko, ja piernicze tak mi przykro, że przez to przechodzisz teraz Ale tak jak piszą dziewczyny- koniecznie zrób betę jeszcze raz. Myślę o Tobie i trzymam kciuki, żeby to był tylko beznadziejny test!!!
Judit napisałam Ci wiadomość, obczajJudit, lorinka9191 lubią tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
Makino, tak mam je zrobione, są okej.
Mam za sobą poronienie w 6tc, poród martwego synka i cb. No i nie wiem co teraz będzie...
Tak biorę luteinę. A ona może zawyżać wynik, czy o co chodzi? Bo ja już nic nie wiem...
Pauliśka, 27 był pierwszy cień, cienia, cienia.
Dziewczyny, a jak to jest z ciążą pozamaciczną? Bo już zaczynam się bać wszystkiego... Przy takiej becie też jest realna? Kompletnie się na tym nie znam, a chciałabym chociaż coś wiedzieć, żeby może się trochę uspokoić...
Oczywiście oznaczę betę jeszcze w pt.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2020, 22:08
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
lorinka9191 wrote:Makino, tak mam je zrobione, są okej.
Tak biorę luteinę. A ona może zawyżać wynik, czy o co chodzi? Bo ja już nic nie wiem...
Dziewczyny, a jak to jest z ciążą pozamaciczną? Bo już zaczynam się bać wszystkiego... Przy takiej becie też jest realna? Kompletnie się na tym nie znam, a chciałabym chociaż coś wiedzieć, żeby może się trochę uspokoić...
Oczywiście oznaczę betę jeszcze w pt. -
nick nieaktualnylorinka9191 wrote:Makino, tak mam je zrobione, są okej.
Oczywiście oznaczę betę jeszcze w pt.szona lubi tę wiadomość
-
lorinka9191 wrote:Makino, tak mam je zrobione, są okej.
Oczywiście oznaczę betę jeszcze w pt. -
Kurcze, co się dzieje, Dziewczyny
Lorinko, mocno trzymam kciuki za piątkową betę.
Misiaaa, kobieto, Ty nawet nie pisz, że odpuściłaś ten cykl, ja tu modlitewnie haruję jak wół, oczy wieczorem na zapałkach, ale dzień w dzień pamiętam o Tobie . I wierzę, że w ciągu dwóch cykli się uda, więc błagam, nie traćmy tego czasu
Szona, mam nadzieję, że Ty przypadkiem nie odpuściłaś.
Z serca Wam kibicuję, Dziewczyny, wszystkim bez wyjątku. No musi się udać.
Nie mam dzisiaj dobrego dnia, ale nie mogę nie spróbować dodać Wam otuchy.szona, Rucola, lorinka9191, Ania_85_ lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
nick nieaktualny
-
Daniela wrote:Kurcze, co się dzieje, Dziewczyny
Misiaaa, kobieto, Ty nawet nie pisz, że odpuściłaś ten cykl, ja tu modlitewnie haruję jak wół, oczy wieczorem na zapałkach, ale dzień w dzień pamiętam o Tobie . I wierzę, że w ciągu dwóch cykli się uda, więc błagam, nie traćmy tego czasu
Nie mam dzisiaj dobrego dnia, ale nie mogę nie spróbować dodać Wam otuchy.
A dlaczego masz gorszy dzień? Czasami dobrze jest się wygadać :*Daniela lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Lorinko kochana tak jak dziewczyny pisza - beta po 48 godzinach, albo nawet jutro zeby sprawdzic czy rosnie czy spada. Progesteron jest wysoki, moze faktycznie cos tu sie pokielbasilo z owulka i stad taki wynik. Nie przekreslaj tej ciazy, poczekaj na drugą betę i wtedy bedziesz miala jasnosc. Trzymam kciuki!
lorinka9191 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Daniela wrote:Kurcze, co się dzieje, Dziewczyny
Nie mam dzisiaj dobrego dnia, ale nie mogę nie spróbować dodać Wam otuchy.
Dziękuję ❤️ działamy co 2-3 dni 😘
W ogóle to wielkie wow, że o mnie pamiętasz. Bardzo dużo to dla mnie znaczy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2020, 20:11
Daniela lubi tę wiadomość
-
Sasanka55. wrote:Lorinko, ile tej luteiny bierzesz? Mnie nawet konskie jej dawki nie podnosily jakos bardzo proga, choc pewnie na kazda dziala inaczej. Nie boli, nie plamisz, nie mysl o CP!
Dokładnie, w mojej ciąży - mimo luteiny i duphastonu - progesteron poleciał na gębę wraz ze spadającą betą -
Dzwoniła do mnie lekarka i powiedziała tyle co sama wiem... Beta mimo wszystko jest za niska, jak na ten czas. Na razie mam brać wszystko tak, jak brałam. Trzeba betę w pt powtórzyć i wtedy będzie można już coś więcej powiedzieć... Ale nie wygląda to dobrze.
A ja dostałam teraz taką schizę na cp, że masakra... Boję się strasznie, bo nie wiem co będzie... Co się może stać przy takiej becie jeśli to cp?
Przepraszam Was Dziewczyny za smęcenie i głupie pie*dolenie, ale wymiękam...Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
Sasanka55. wrote:Lorinko, ile tej luteiny bierzesz? Mnie nawet konskie jej dawki nie podnosily jakos bardzo proga, choc pewnie na kazda dziala inaczej. Nie boli, nie plamisz, nie mysl o CP!
Biorę jedną rano i jedną wieczorem. Dawka 100mg.Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
lorinka9191 wrote:Dzwoniła do mnie lekarka i powiedziała tyle co sama wiem... Beta mimo wszystko jest za niska, jak na ten czas. Na razie mam brać wszystko tak, jak brałam. Trzeba betę w pt powtórzyć i wtedy będzie można już coś więcej powiedzieć... Ale nie wygląda to dobrze.
A ja dostałam teraz taką schizę na cp, że masakra... Boję się strasznie, bo nie wiem co będzie... Co się może stać przy takiej becie jeśli to cp?
Przepraszam Was Dziewczyny za smęcenie i głupie pie*dolenie, ale wymiękam...
Co Ty! Za nic nie przepraszaj!
Wg mnie za wysoki progesteron na cp. A gdyby miała być cp to przy takiej wartości bety nic Ci nie grozi. Trzeba tylko pilnować czy nie rośnie. Ale uważam, że to za dalekie wybieganie w przyszłość, naprawdę!Sasanka55., lorinka9191 lubią tę wiadomość