Kwiecień plecień bo przeplata, w styczniu będę z wózkiem latać
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja jestem cały czas z wami (czytam na bieżąco forum ale nie mam za dużo do powiedzenia i nie chce zawracać wam głowę )i dzisiaj przyszłam by wam złożyć życzenia na te święta . U nas też będą wyjątkowe bo w tym roku na święta nie zobaczę moich rodziców . Najbardziej mi szkoda Stasia bo drugich dziadków tak szybko nie zobaczy .
Malgonia, Malinowa91, moyeu, ef36, agge, Madziandzia, Nuch2, Sasanka55., eemmiilliiaa, Ochmanka lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Malgonia nie bój się szukać pomocy, Ala jest jak małaa gąbeczka i chlonie też Twoje emocje, więc czasem to samo nakręcająca się spirala. I pamiętaj że każdy trudny dzień kiedyś minie i będzie lepiej
Malgonia, agge, Sasanka55., eemmiilliiaa, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Głębokiego przeżycia Świąt Zmartwychwstania Pańskiego, duchowego ubogacenia i spokoju dla was wszystkich i niech kazda z nas spelni swoje najskrytsze marzenia.
Pati96, moyeu, ef36, szona, Madziandzia, Nuch2, MamaStasia :), Sasanka55., Ochmanka, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego co najlepsze na Święta!
Wesołego Alleluja!
Wierzę że każda z Was za niedługo będzie tuliła swoje bobaski! I tego WAM przede wszystkim życzę.szona, Madziandzia, Nuch2, MamaStasia :), Sasanka55., Pati96, Ochmanka, Malinowa91, moyeu lubią tę wiadomość
-
Ja Wam życzę wiary w sens tego, co robicie, nadziei na lepsze jutro, miłości bez końca i radości na nadchodzące dni 😘
szona, Nuch2, MamaStasia :), Sasanka55., Pati96, Ochmanka, Ktototaki, Madziandzia, Malinowa91, moyeu lubią tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
Pati96 wrote:Ja też miałam raz taki długi cykl przez PCOS. Też zatrzymała mi się miesiaczka i miałam wywoływane. Wtedy miałam cykl chyba 75 dni. Ale następny cykl to był ten szczęśliwy. 😊 Też Tobie tego życzę kochana ,żeby kolejny był szczęśliwy.✊😘
szona, Sasanka55., Pati96, Malinowa91 lubią tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Małgoniu, odkąd Cię poznałam na żywo, to jeszcze mocniej przeżywam Twoje pełne smutku słowa. Domyślam się, że po porodzie często jest zwyczajnie trudno i nieraz nie da się opanować natłoku myśli. Wiedz, że bardzo mocno Ci kibicuję i czekam aż odetchniesz z ulgą. Wszystko się poukłada, zobaczysz!
moni05, Mama_Zuzia, Ktototaki, Malgonia, Rucola, Rucola, Rucola, Rucola, Madziandzia, Malinowa91, moyeu, Okularnica_:), Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
JaSzczurek wrote:Kiedy najwcześniej robić test? 10 dpo?
Wesołego jajka, dziewczyny!JaSzczurek, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie dziś 10/11 dpo i biel razi po oczach. Niestety nie będzie zbyt wesołych świąt, do domu nie mogę jechać, mąż w pracy. Szykuję się na następny cykl, jeszcze 4 i robię przerwę. Trzeba wracać z wychowawczego lub szukać nowej pracy. Życie toczy się dalej, muszę się cieszyć, że mam jedną zdrową córkę, szkoda że najpewniej będzie jedynaczką. Dobra nie smęcę Wam, bo tutaj są poważniejsze problemy :*
Życzę Wam dużo miłości, zdrowia i sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym. Oby spełniły się marzenia te małe i te duże, a przede wszystkim to marzenie, które nas tu wszystkie połączyłoOchmanka, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,
Zdrowych Spokojnych Świąt! Wiem ze jestem tu bardzo z doskoku ale myślę o Was ciepło każdego dnia. Te święta będą dla większości z nas inne, ale pamiętajcie ze za rok musi być już normalnie! A do tego wiele z Was wtedy będzie trzymało swoje małe kurczaczki w brzuszkach lub rękach 🐣Sasanka55., eemmiilliiaa, Nuch2, Pati96, Angelika1313, MamaStasia :), Madziandzia, szona, Malinowa91, Suszarka, moyeu, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLadinola, jak sie dzis czuje Tata? Lekarze cokolwiek mowia? Tak bardzo, bardzo mocno Cie sciskam :* Wierze, ze wyjdzie ze szpitala zupelnie wyleczony z nowym podejsciem do zycia i postanowieniami odnosnie uzywek. Trzymaj sie cieplutko
Mlodamezatka, jak brzuszek? Kurcze, az tak mocno bolal? Mam nadzieje, ze dzis czujesz sie dobrze i ze to po prostu byly jednorazowe, mocniejsze skurcze. Bidulko :*
Nadzieja, plamienia zdarzaja sie podobno w co 4 ciazy i nie zawsze sa grozne. Mam nadzieje, ze u Ciebie juz minely i juz wiecej nie wroca.
Lorinko :* Biore cale Twoje krwawienie na siebie, zeby u Ciebie przebieglo lagodnie :*
Dzulka, to nie ma opcji- bedzie tak jak u Pati, ze po tak dlugim cyklu ciaza kwietniowo-majowa :*
Malgoniu, z calych sil trzymam kciuki, by kaszel byl po prostu objawem przeziebienia, ktore lada chwila ustapi :* Mam nadzieje, ze M. w koncu zapewni Ci tak duzo wsparcia, ile tylko potrzebujesz, a nawet wiecej. Faceci czesto nie zdaja sobie sprawy z tego, jak bardzo sa nam potrzebni. Maja inne mozgi, inaczej wypelnione polkule i zupelnie inny tok myslenia... Czasami trzeba im cos tryliard razy powtarzac, by dotarlo, ale wiem, ze do Twojego M. dotrze i bedziecie bardzo szczesliwi Trzymaj sie cieplutko
MalaMi, jak sie czujesz? Jak u Ciebie? Chociaz swieta masz wolne?
Szoneczko, bede pytac codziennie, bo bardzo sie martwie- jak Tata? Jak Ty sie czujesz?
Makino, nie wszystko jeszcze stracone :* Do znudzenia bede powtarzac, jak rok temu 12dpo zrobilam bete, wynik 0.5, wiec olalam, poplakalam, ze nic z tego, a kilka dni pozniej pozytywne testy. Za wczesnie testujemy. Bardzo mi przykro, ze te swieta takie byle jakie Oby Wigilia byla ze wszystkimi i to w powiekszonym skladzie ✊✊✊
MamaZuzia Jak u Ciebie z samopoczuciem? Dajesz rade?
Jagusia, tak, wszystkie bedziemy je tulily :*
Jaszczurek, 10dpo 😅 chyba nigdy nie dotrwalam. Ja tam sikam 7-8dpo Najlepiej to 14dpo i nie wyszukiwac cienilorinka9191, Ladinola, Malgonia, Mlodamezatka, Makino, szona, DzulkaJ lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczyny.
Tez zycze Wam spokojnych Swiat Wielkanocnych. Wiem ze beda inne niz wszystkie, ale damy rade ❤️
A ja sie zaczynam martwic wczoraj przy tym okropnym bolu wylecial ze mnie jeden maly skrzep z kwia. Potem cisza. Dzis rano to samo przy siku jeden maly szkrzep. Zwykle o tej porze juz sie ze mnie leje jak z kranu. A do tego biust wielki, nabrzmialy i bolace sutki. Tak samo mialam przy cp. Jeszcze mi tego kuzwa teraz brakowalo 😔 jutro zrobie test.
Przepraszam ze tak smece ale sie boje13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
nick nieaktualnyMlodamezatka wrote:Dzien dobry dziewczyny.
Tez zycze Wam spokojnych Swiat Wielkanocnych. Wiem ze beda inne niz wszystkie, ale damy rade ❤️
A ja sie zaczynam martwic wczoraj przy tym okropnym bolu wylecial ze mnie jeden maly skrzep z kwia. Potem cisza. Dzis rano to samo przy siku jeden maly szkrzep. Zwykle o tej porze juz sie ze mnie leje jak z kranu. A do tego biust wielki, nabrzmialy i bolace sutki. Tak samo mialam przy cp. Jeszcze mi tego kuzwa teraz brakowalo 😔 jutro zrobie test.
Przepraszam ze tak smece ale sie boje
Kochanie, moze zrob juz dzis ten test, jesli masz ich kilka. Wierze, ze to zadna CP, a biel Cie uspokoi. Dzis nie boli? Moze @ dopiero sie rozkreca, moze stres cos Ci namieszal. Piersiami sie nie sugeruj, one sa oszustami :* -
Sasanka55. wrote:Kochanie, moze zrob juz dzis ten test, jesli masz ich kilka. Wierze, ze to zadna CP, a biel Cie uspokoi. Dzis nie boli? Moze @ dopiero sie rozkreca, moze stres cos Ci namieszal. Piersiami sie nie sugeruj, one sa oszustami :*
Sasanka55. lubi tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
nick nieaktualnySasanka55. wrote:Ladinola, jak sie dzis czuje Tata? Lekarze cokolwiek mowia? Tak bardzo, bardzo mocno Cie sciskam :* Wierze, ze wyjdzie ze szpitala zupelnie wyleczony z nowym podejsciem do zycia i postanowieniami odnosnie uzywek. Trzymaj sie cieplutko
Mlodamezatka, jak brzuszek? Kurcze, az tak mocno bolal? Mam nadzieje, ze dzis czujesz sie dobrze i ze to po prostu byly jednorazowe, mocniejsze skurcze. Bidulko :*
Nadzieja, plamienia zdarzaja sie podobno w co 4 ciazy i nie zawsze sa grozne. Mam nadzieje, ze u Ciebie juz minely i juz wiecej nie wroca.
Lorinko :* Biore cale Twoje krwawienie na siebie, zeby u Ciebie przebieglo lagodnie :*
Dzulka, to nie ma opcji- bedzie tak jak u Pati, ze po tak dlugim cyklu ciaza kwietniowo-majowa :*
Malgoniu, z calych sil trzymam kciuki, by kaszel byl po prostu objawem przeziebienia, ktore lada chwila ustapi :* Mam nadzieje, ze M. w koncu zapewni Ci tak duzo wsparcia, ile tylko potrzebujesz, a nawet wiecej. Faceci czesto nie zdaja sobie sprawy z tego, jak bardzo sa nam potrzebni. Maja inne mozgi, inaczej wypelnione polkule i zupelnie inny tok myslenia... Czasami trzeba im cos tryliard razy powtarzac, by dotarlo, ale wiem, ze do Twojego M. dotrze i bedziecie bardzo szczesliwi Trzymaj sie cieplutko
MalaMi, jak sie czujesz? Jak u Ciebie? Chociaz swieta masz wolne?
Szoneczko, bede pytac codziennie, bo bardzo sie martwie- jak Tata? Jak Ty sie czujesz?
Makino, nie wszystko jeszcze stracone :* Do znudzenia bede powtarzac, jak rok temu 12dpo zrobilam bete, wynik 0.5, wiec olalam, poplakalam, ze nic z tego, a kilka dni pozniej pozytywne testy. Za wczesnie testujemy. Bardzo mi przykro, ze te swieta takie byle jakie Oby Wigilia byla ze wszystkimi i to w powiekszonym skladzie ✊✊✊
MamaZuzia Jak u Ciebie z samopoczuciem? Dajesz rade?
Jagusia, tak, wszystkie bedziemy je tulily :*
Jaszczurek, 10dpo 😅 chyba nigdy nie dotrwalam. Ja tam sikam 7-8dpo Najlepiej to 14dpo i nie wyszukiwac cieni -
Moje Dziewczyny!
Życzę Wam aby te święta, mimo że zupełnie inne niż zwykle, przyniosły wiele radości ale też przemyśleń i refleksji. Aby Chrystus, który zmartwychwstał w naszych sercach, ukoił wszystkie bóle, smutki i żale. Niech wiara i nadzieja, które niegdyś pozwoliły uwierzyć Apostołom w niemożliwe, napełnią Wasze serca i wzbudzą przekonanie, że wszystko jest tylko kwestią czasu❤
Kochane, dla Waszych rodziców i teściów duuużo zdrowia, oby najgorsze już było za Wami🤗
Strudzone Mamy, mogę się jedynie domyślać jak ciężkie jest pogodzenie tak wielu obowiązków, zupełnie nowych w dużej mierze. Oby Wasi Partnerzy byli dla Was prawdziwym oparciem a Dzieciaczki wynagradzały Wam cały trud.
Brzuchatki! Niech ciążę będą spokojne i lekkie a spotkanie z Maluszkiem najpiękniejszą chwilą w życiu😙
Sasanko, Malinko dziękuję! Wszystko dobrze.
Kochana obserwuj się uważnie! Mam nadzieję że dzisiaj już jest dużo lepiej. Bardzo mocno Cię przytulam🤗
Niestety do lasu na spacer strach wychodzić ale natura będzie nam wdzięczna. Jest bardzo sucho. Las już kilkukrotnie się palił w tym roku.
Buziaki dla Was wszystkich! Bardzo często o Was myślę😘Sasanka55., *Agape*, Pati96, Madziandzia, Malinowa91, moyeu, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Ladinola trzeba być dobrej myśli. Wierzę że Twój tata wyjdzie z tego zdrowo i zrozumie jak wielkim darem jest dar życia i zaprzestanie używek. Doceni rodzinę, życie i swoje zdrowie.
Szona kiedy zaczynasz testowanie? I jak tata? Lepiej się już czuje?
Sasanko krwawienie się unormowało?
Ja od kilku dni nie mogę wytrzynać na ból piersi, nie idzie się dotknąć nie wspomnę już o spabiu na brzuchu..będę miała @ życia coś czuję...i żeby było mało dzisiaj sitki zaczęły mnie szczypać czy cholera wie co to za uczucie..
Miłego dnia kochane! :*szona lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
nick nieaktualnyLadinola wrote:Mama wczoraj z nim rozmawiała, płakał do telefonu, że nie jest dobrze, że jedno płuco bardzo zainfekowane i chyba będą musieli operować... Mi nic nie mówił, albo nie chciał mnie martwić przed świętami (mój tata je obchodzi i złych wiaodmosci przed świętami od niego się nie dowiem) albo dopiero po naszej rozmowie przyszedł lekarz. Zaraz będę znowu do niego dzwonić, zapytam się czy w ogóle lekarze są dzisiaj. Ale chyba jest bardzo źle.
Kochana, jestem przekonana, ze lekarze odpowiednio sie Tata zajma. Zazwyczaj to, co wyglada groznie, grozne nie jest... Tyle razy sie o tym przekonalam, ze tego samego z calego serca zycze Tobie :* -
nick nieaktualnyOchmanko, Misiaa, dziekuje :* Krwawienie mniejsze, ale skrzepy przy toalecie wciaz leca jak watrobka. Koksowalam endo porzadnie, to mam. Zastanawiam sie tylko, czy skoro mam @ trzeci dzien, bole umiarkowane, takie jak co miesiac, skrzepy, krew, to czy nawet jesli to CP, to cos mi grozi, czy wszystko sie juz samo oczyszcza odpowiednio.