Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dupka dostałam niby na wywołanie miesiączki (chociaż nie mam z nimi problemu - znaczy się z terminowością ). Wydaje mi się, że lekarz mi ją dał, żeby ewentualnie podnieść progesteron gdyby miało dojść do zagnieżdżenia, tylko nie powiedział, żebym nie schizowała
Ja biorę dupka od 22 dnia cyklu (cykle 35-37 dni) przez 10 dni. Odstawiam i do 5 dni powinnam dostać miesiączkę. Jak nie to test.Almanah, Offca88 lubią tę wiadomość
Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Łatwo mówić, gorzej zastosować.
Podejrzewam, że mój lekarz to taka cwana bestia jak i ja i czasami ściemnia w dobrej wierze szkoda, że nie pomyślał, że przekopie cały internet :pBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
Hehe, ja ma 7 dc, plamienie się jeszcze nie skończyło, coś mnie kuje w jajniku prawym, wczoraj w lewym. I na zmianę doszukuję się objawów ciąży (no bo co, przecież i takie przypadki są znane) i owulacji. Nawet jak pigułki brałam to wkręcałam sobie, że to może być ciąża, jak mi się krwawienie z odstawienia spóźniło 12 godzin.
Więc jeśli chodzi o schizowanie to mam czarny pas. -
Ojojoj.
Właśnie wróciłam z 15km spaceru. Ledwo stoję. Krzyż pęka.
Plamienie ciągle jest, już brązowe nie żywe. Eh eh.
Oby malpiszon mnie jutro albo we wt nie rozłożył.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Ojojoj.
Właśnie wróciłam z 15km spaceru. Ledwo stoję. Krzyż pęka.
Plamienie ciągle jest, już brązowe nie żywe. Eh eh.
Oby malpiszon mnie jutro albo we wt nie rozłożył.
Ja wróciłam właśnie z zakupów, ale 15km chyba nie zrobiłam za to wydałam tyle kasy, że głowa mała, poniosło mnieBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
Hoho, to widzę, że tylko ja sobie dzisiaj pofolgowałam. Ja jeszcze w piżamie siedzę. Zaraz się za sprzątanie biorę, bo wczoraj czasu nie było, a koty rozgoniły mi wiórki i wnętrzności zabawki po całym mieszkaniu...
-
Misiamis haha. Trzeba było się jakoś odstresować, co?
Ja zmęczona ale chociaż przestałam analizować każdą kroplę śluzu lub krwi:)PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Witam dziewczyny jestem tu nowa. Stwoerdzono u mnie PCOS , robiłam testy nasienia męża dość słabe, lekarka kazała mi pic inofolic pije juz 3 miesiące. Ostatnia miesiączkę miałam 24 lutego. Dodam, ze okres zawsze dostaje do 36 dni. 18 marca zauważyłam u siebie obfity przezroczysty śluz, wiec postanowiłam zrobić test owulacyjny wyszły 2 kreski. 19 powtórzyłam test z rana rozwniez były dwie kreski. Współżyłam w te dni z mężem. Dziś jest 3 kwietnia okresu dalej brak. 4 dni pobolewal mnie brzuch jak na @ ale leciej, i kult mnie jajniki. Dziś niedziela zero nic nie boli. W piątek robiłam test negatywny niestety. Piersi bolą, wczoraj po stosunku skurcz macicy tez jak na @ ale dalej sie nie pojawia. Chciałam sie z kimś popisać czy moze ktoś tez tak miał a testy negatywne ? Bardzo bym chciała żeby była tam fasolka ale watpię ze nam sie udało ;(Anetkki
-
Jasne, że można, Shantelle. Im nas więcej tym raźniej.
Hej Anettkki. Testy owulacyjne były pozytywne, czy po prostu miały dwie kreski? Test owu jest pozytywny gdy kreska testowa jest tak samo ciemna, albo ciemniejsza od kontrolnej, stąd moje pytanie. Też test owulacyjny nie stanowi potwierdzenia wystąpienia owulacji, jedynie daje znać, że organizm się do owulacji przygotowuje. I jeśli owulacja wystąpi, to nie w dzień pozytywnego testu, tylko co najmniej 36 h (o ile dobrze pamiętam) po teście. -
Czyli nie tylko ja dziś miałam aktywną niedzielę. Prawie 6 godzin na spacerze z moimi mężczyznami, w międzyczasie małe zakupy dla synka. A jak te maleńkie ciuszki na mnie działają...
Liczę na wysoką temperaturę jutro rano, po takiej dawce słońca nie można się smucic, trzeba mieć nadzieję..24.12.2013 - dwie kreski
23.08.2014 - Kuba (39+4 tc)
12.05.2016 - dwie kreski
21.12.2016 - Maciek (36+2 tc) -
Almanah wiem wiem z tego co pamietam kreska chyba jednego dnia byla taka jak ta pierwsza a drugiego jaśniejsza. Właśnie czekam na okres który sie nie pojawia, bo po okresie lekarka kazała przyjechać na monitoring jak ruszyły jajniki po inofolicu jeżeli nic to pewnie coś dołoży.Anetkki
-
Witajcie nowe duszyczki, w kupie raźniej
Shantelle , jeszcze jest nadzieja, skoro jeszcze czas do okresu Jeszcze nie wszystko stracone
Ja wczoraj jak dostałam z rana @ to normalnie taki power dostałam, że posprzątałam większość mieszkania na glanc, chyba nawet w święta tak nie szalałam jak teraz. Może po prostu nie chciałam myśleć nad tym wszystkim, ogólnie lubię sprzątać , więc to taka forma relaksu i odstresowania była