Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
never give up wrote:Mam dokładnie to samo. I zawsze się zastanawiałam jak ja tego dzieciaka mam zrobić jak mnie tak boli. Żebyś Ty mnie zobaczyła jakie ja wtedy kombinacje robię podczas serduszkowania byle by nie bolało
Ja po każdym stosunku robię świecę, czy pomaga nie wiem, ale na pewno nie zaszkodziRudzielec91 lubi tę wiadomość
-
liliana86 wrote:faza lutealna nie jest stała. może się wachać i nie zawsze jest równo w połowie cyklu. Ja np mam cykle 28-29 dni wiec powinnam mieć ok 14 dnia cyklu.. 4 lata temu jak mierzyłam tempke to wykazywała mi owulacje czasem 17 dnia cyklu a czasem 10... czasem też miała cykle 31dni wiec owulacja tez wtedy się przesuwa...
także tutaj tylko mierzenie temperatury, sprawdzanie sluzu i ewentualne testy owulacyjne mogą pokazac czy owulacja sie opóźniła czy była szybciej...
Jak miałam nauki przedmałzeńskie - to nasz nauczyciel a mój dawny nauczyciel biologii z gimnazjum- zanim wystawił nam zaświadczenie potrzebne dla ksiedza powiedział że zdarza się że kobieta zachodzi w ciaze niedługo po okresie np 4-5 dni, a wynika to własnie gdy owulacja będzie szybciej np zamiast 12 dc owulacja bedzie ok 8 dnia...
a plemniki są w stanie przeżyć od 2-5 dni,w sprzyjających warunkach 7 dni...
zawsze trzeba zrobic +/- 2-3 dni rozbieżności... nasz organizm to nie maszyna ktora musi byc bezbłędna...
-
Deneira wrote:Offca może Ty zajdziesz w ciążę i nas będziesz dopingowac Moze to "kwietniowe testowanie" trzeba zamienić na "testowanie aż zzielenieję" hahaha
Ale to pewnie potrwa Niemniej zachęcam Was do zostania
-
never give up wrote:Mam dokładnie to samo. I zawsze się zastanawiałam jak ja tego dzieciaka mam zrobić jak mnie tak boli. Żebyś Ty mnie zobaczyła jakie ja wtedy kombinacje robię podczas serduszkowania byle by nie bolało
-
luciola wrote:offca88 co tak mało wiary w siebie ? Zobaczysz ani się obejrzysz i będziesz w ciąży. Ja tam ze swojej strony będę z Tobą aż do porodówki hi hi
Trzymam za słowo
Wiesz co patrzę realnie , chęci są , ale wiadomo to nie tak szybko zachodzi się w ciążę. Wolę zostać mile zaskoczona niż zszokowana niemile
-
Deneira wrote:Mnie też zawsze boli w płodne przez co też seks w te dni nie jest dla mnie jakąś rewelacją Ja dopiero w tym cyklu podnoszę nóżki do góry. Tak na 10minut na wszelki wypadek Na pewno nie zaszkodzi a może pomóc.
-
Rudzielec91 wrote:ha ha ha skądś to znam injest tylko" misiu nie tak, teraz boli, inaczej, dobra teraz ok " cuda czasem trzeba wymyślać wcześniej po prostu przestawalismy ale że teraz się staramy to tez robimy takie kombinacje ha ha jeszcze chyba tylko stania na głowie nie było
Rudzielec91 lubi tę wiadomość
-
Deneira wrote:Offca- ja bym chciała przytyć.....ale tylko od pasa w górę haha ale nie umiem
Mi w takim przytyciu pomogły pigułki. Ale to wiadomo, nie na wszystkie tak samo działa i nie u wszystkich zostaje, nawet jak zadziała. Poza tym podobno ciąża też pomaga. -
Ja teraz jak to któraś tutaj nazwała "wysłanników" trzymam aż do rana haha Jak wieczorem działamy to jak już swoje z nóżkami do góry poleżę to zakładam wkładkę i do spania. Zabraniam mężowi mnie rozśmieszać wtedy bo wszystko ze mnie wylatuje hahaha.
Rudzielec91 lubi tę wiadomość