Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Almanah wrote:No za 2,5 tygodnia. I to znając życie tylko na weekend. Jak wyjeżdżał po świętach do pracy to mówił, że w połowie kwietnia przyjedzie, bo to szybka robota. Jak u niego byłam w weekend, to już mówił, że w czwartek 28.04 przyjedzie. A teraz to nie wiadomo czy w sobotę nie przyjedzie i w niedzielę nie wróci. Więc niestety cykl stracony.
-
Ja już dzis po<3 .. Aż się Małż zdziwil... Jakiś mam wzrost libido:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 21:18
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
marie_marie22 wrote:Offca88, dziękuję, to moja nadzieja, też wierzę w to, że tam jednak po coś jest ta kreseczka.
Ja kiedyś zrobiłam quixx no ale negatyw (staram się dopiero o pierwszego maluszka), więc tych testów u mnie też było niewiele.
-
Przepraszam że dopiero teraz ale właśnie obudziłam się na nocke...
A więc Tak...
Pan zrobił wywiad i nie mógł uwierzyć że brałam Bromergon z polecenia jego kolegi po fachu. Ze względu że wzięłam ze sobą stare wyniki plus 3 ostatnie wykresy... powiedział że wyniki są super więc nie wie po co ten Bromergon.
cykl ostatni naprawdę piękny ten no szalony... Jestem bardzo dokładna aż za bardzo...
USG piękne w lewym jajniku 2pęcherzyki które mogą być pozostałością po owulce-a jednak była
Mam się odblokować, zaprzestać prowadzić wykres bo to może mnie blokować...
Mam nie brać żadnych wiesiołków czy innych wynalazków... jedyne co mogę brać to Inofem ze względu na kwas foliowy oraz Miovarian...
Kochać się dopiero od 12dc potem 14i 16 a dalej jak chce...
Po trzech miesiącach gdy nie wyjdzie zrobić test nasienia... Chyba niczego nie pominęłamAlmanah, Agula82, Offca88 lubią tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S wrote:Przepraszam że dopiero teraz ale właśnie obudziłam się na nocke...
A więc Tak...
Pan zrobił wywiad i nie mógł uwierzyć że brałam Bromergon z polecenia jego kolegi po fachu. Ze względu że wzięłam ze sobą stare wyniki plus 3 ostatnie wykresy... powiedział że wyniki są super więc nie wie po co ten Bromergon.
cykl ostatni naprawdę piękny ten no szalony... Jestem bardzo dokładna aż za bardzo...
USG piękne w lewym jajniku 2pęcherzyki które mogą być pozostałością po owulce-a jednak była
Mam się odblokować, zaprzestać prowadzić wykres bo to może mnie blokować...
Mam nie brać żadnych wiesiołków czy innych wynalazków... jedyne co mogę brać to Inofem ze względu na kwas foliowy oraz Miovarian...
Kochać się dopiero od 12dc potem 14i 16 a dalej jak chce...
Po trzech miesiącach gdy nie wyjdzie zrobić test nasienia... Chyba niczego nie pominęłamAJA_S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ tymi wykresami to widzicie różnie...
mój tez twierdzi ze wykres trzeba traktować na luzie bo różne czynniki wpływają na pomiar no i musi byc mierzony co do godziny max pare minut opóźnienia bo godzina juz może zrobic roznice.
I wykres stresuje czy sie uda czy nie.
Powiedzial ze ważne są objawy ciała w dniach plodnych.
Dobrze miec lekarza który podyskutuje, słucha i nie nabija się ze kobieta prowadzi wykres...AJA_S lubi tę wiadomość
-
Wykres warto prowadzić, ale bardziej przed staraniami, niż w trakcie. Żeby poznać swój organizm, itd. Bo w trakcie starań faktycznie może stresować.
Fajnie, AJA, ze trafiłaś w końcu na konkretnego lekarza. Zobaczymy co się teraz wydarzy. Trzymam kciuki.AJA_S, Offca88 lubią tę wiadomość
-
Offca88 wrote:Ojej, wiesz co lepiej testuj a nóż mu się znowu coś przestawi i będziecie mogli poserduszkować . Nigdy nie wiadomo skoro już się zmieniało
No niestety, jedyne jak się może znów przestawić, to tak, że w ogóle nie przyjedzie. Roboty nie ubywa. No nic. Jakoś to będzie.