Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
liliana86 wrote:No i za chwile weekend w poznaniu w spa z przyjaciółką....
Dobrze muec kogoś tak bliskiego z ktorym można uciec i kto nie ocenia...
-
U nas to akurat moja siostra ma dzieciątko, ale siostra mojego męża nie ma nawet chłopaka , a ma 34 lata w tym roku . No i nic, nie ma to nie ma. Rodzice nic jej nie mówią, po prostu jak znajdzie się odpowiedni to będzie. Wiadomo, że by chciała ale no...to nie jest wyścig ani nic. Ale rodzina od jej taty strony to tragedia, non stop pytają kiedy będzie miała chłopa i dziecko. No chore. Pytają o dziecko jak nawet nie ma chłopa...żal.
-
Ja nie rozumiem czemu zawsze w takich sytuacjach się zakłada, że to kobieta ma problem z zajściem w ciążę? Czemu teściowi nawet do głowy nie przyszło, że to jego syn może mieć problem? Ja osobiście uważam, że takie wypytywanie jest po prostu nietaktowne. Jeśli ktoś nie ma dzieci, to najwidoczniej jest jakiś powód dla którego tak się dzieje. I tyle. Niczyja sprawa jaki to jest powód. Bo nawet jakbyś nie chciała mieć dzieci bo nie i już, to takie pieprzenie nad uchem nie sprawiłoby, że zmieniłabyś zdanie. Więc po co to komu?
Ja mam to szczęście, że i moi rodzice już mają wnuczkę i rodzice M. już mają troje wnucząt. Zresztą, moja mama wręcz powtarza, że najpierw ślub, a potem dziecko. Więc pewnie się nawet nie spodziewają. -
Obiecany raport z USG:
Pan doktor małomówny. Dowiedziałam się tylko że: Badanie nie tłumaczy plamień i skąpych @.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Offca88 wrote:Hm ale jak nie ma @ to dobry znak, może warto iść na test z krwi . Czasami te testy z moczu późno wychodzą.
-
Offca88 wrote:A tak w ogóle to , mam jeszcze 9 dni portalu testowego ovufriend i co później muszę wykupić czy mogę pozostać tutaj bezpłatnie ?
Offca88 lubi tę wiadomość
-
Offca88 wrote:A tak w ogóle to , mam jeszcze 9 dni portalu testowego ovufriend i co później muszę wykupić czy mogę pozostać tutaj bezpłatnie ?
Mi za 5 dni;) kilka opcji znika. Ale wykrywanie owu zostaje. Wylacza się detektor oznak ciąży i galerie testów
Ja zamierzam nie kupowaćOffca88 lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
marie_marie22 wrote:Możesz bezpłatnie zostać, tylko nie będziesz miałą detektora ciąży i statystyki w cyklu oraz interpretacji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 19:32
-
marie_marie22 wrote:Może i dobry znak (tak bym chciała...aż boję się marzyć, bo boję się rozczarowania). To jest dziwne, że najpierw się kumulują w miejscu drugiej kreski a potem rozmywają (zdjęcia na moim profilu). Pójdę na betę jak nie dostanę @ do piątku. Jestm przeziębiona, więc może to dlatego tak mi się spóżnia @.
-
Kozisina wrote:Mi za 5 dni;) kilka opcji znika. Ale wykrywanie owu zostaje. Wylacza się detektor oznak ciąży i galerie testów
Ja zamierzam nie kupować
-
Deneira wrote:a to nie jest tak, że tylko miesiąc można testować? Wiesz...zawsze mozna się przekonać i wykupisz najwyzej dzien pozniej.
Tu jest https://ovufriend.pl/cennik.html
Offca88 lubi tę wiadomość