X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe testowanie ;)
Odpowiedz

Kwietniowe testowanie ;)

Oceń ten wątek:
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OOO ciri tez kukne, mamy wesele w czerwcu ;)

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie. Ja po lumpeksach nie lubie chodzic. W ogolw nie lubie robic zakupow na miescie. Dla mnie internet najlepszy wynalazek na swiecie. Gdy znasz swoje wymiary mozna wszystko kupic. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz bedzie cos fajnego bo stodniowki sie skonczyy to laski beda wyprzedawac ;p

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja umieram w pracy...dziś takie nudy, że chyba nie wytrzymam...

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TAK! Ja też 99% zakupów odziezowych robie przez internet. I nie rozumiem, jak ktoś może tego nie lubić ;)
    A zauwazylyscie tez,ze jakosc ubran dla mezczyzn jest o wiele lepsza niz dla kobiet? Ja bardzo zwracam uwage na sklad ubran i to czasami frustrujace,ze nie mozna dostac nic ladnego, w dobrej jakosci i przystepnej cenie (ze juz nie wspomne,ze czasami sukienki za kilka stów są 100% poliester)

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    TAK! Ja też 99% zakupów odziezowych robie przez internet. I nie rozumiem, jak ktoś może tego nie lubić ;)
    A zauwazylyscie tez,ze jakosc ubran dla mezczyzn jest o wiele lepsza niz dla kobiet? Ja bardzo zwracam uwage na sklad ubran i to czasami frustrujace,ze nie mozna dostac nic ladnego, w dobrej jakosci i przystepnej cenie (ze juz nie wspomne,ze czasami sukienki za kilka stów są 100% poliester)

Dokladnie ale tak samo jest s perfumami za ta sama cene meskie sa wieksze i do tego dluzej sie trzymaja... kicha jest straszna.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta1987 wrote:
    ja umieram w pracy...dziś takie nudy, że chyba nie wytrzymam...

U mnie to samo ;p juz chcebdo domu...

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie najgorsze jest to, że szef obok a mi się już kończą pomysły co mogę udawać, że robię :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez szef obok ale na szczescie opierdalanie jest mozliwe ;)

• Giannaa Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam od cholerę roboty a nie potrafię już na krześle wysiedzieć do tego spać mi się tak chce, że powieki same opadają... byle do 16 -stej ;-)

a.png
    a.png
  • marta1987 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie byle do 16stej...

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a z jakich miast/miejscowości jesteście?
    Ja z Kalisza, na koniec czerwca przeprowadzka do Warszawy. Ale mieszkałam już we Wrocławiu i Poznaniu - nie lubię siedzieć w jednym miejscu :)

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to codziennie mam kryzys miedzy 10-12 to moge spac na blacie...

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kryzys teraz...:p

Jestem z Poznania....:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wawa. Bylam w poznaniu kilka razy mialam tam sie przeprowadzac bo moj byly tam stiudiowal ale niestety miasto bardzo mi nie przypadlo do gustu.. za to wroclaw jest piekny ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to do ktorej na wakacje mozna wpasc? To z brzuszkami sie spotkamy ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    Dziewczyny, a z jakich miast/miejscowości jesteście?
    Ja z Kalisza, na koniec czerwca przeprowadzka do Warszawy. Ale mieszkałam już we Wrocławiu i Poznaniu - nie lubię siedzieć w jednym miejscu :)

Marta to mam nadzieje ze w czerwcu czy w lipcu sie spotkamy z brzuszkami :)

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jakieś dobre przeczucie, że w maju się uda...:) Jutro jadę zrobić wyniki TSH, FSH, LH, żeby mieć przed wizytą u gina....JEszcze coś powinnam zrobic?

A do poznania pewnie, że zapraszam :)

• Giannaa Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tczew ...niedaleko Gdańska ;-)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak mi pokarzesz inny Poznan niz ja go znam to chetnie ;p w sumie za wiele tam nie zwiedzialam wiec moze jak ktos pokarze to bedzie inaczej.

‹‹ 111 112 113 114 115 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ