Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
TAK! Ja też 99% zakupów odziezowych robie przez internet. I nie rozumiem, jak ktoś może tego nie lubić
A zauwazylyscie tez,ze jakosc ubran dla mezczyzn jest o wiele lepsza niz dla kobiet? Ja bardzo zwracam uwage na sklad ubran i to czasami frustrujace,ze nie mozna dostac nic ladnego, w dobrej jakosci i przystepnej cenie (ze juz nie wspomne,ze czasami sukienki za kilka stów są 100% poliester) -
nick nieaktualnyAnnaKliwijska wrote:TAK! Ja też 99% zakupów odziezowych robie przez internet. I nie rozumiem, jak ktoś może tego nie lubić
A zauwazylyscie tez,ze jakosc ubran dla mezczyzn jest o wiele lepsza niz dla kobiet? Ja bardzo zwracam uwage na sklad ubran i to czasami frustrujace,ze nie mozna dostac nic ladnego, w dobrej jakosci i przystepnej cenie (ze juz nie wspomne,ze czasami sukienki za kilka stów są 100% poliester)
Dokladnie ale tak samo jest s perfumami za ta sama cene meskie sa wieksze i do tego dluzej sie trzymaja... kicha jest straszna. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnaKliwijska wrote:Dziewczyny, a z jakich miast/miejscowości jesteście?
Ja z Kalisza, na koniec czerwca przeprowadzka do Warszawy. Ale mieszkałam już we Wrocławiu i Poznaniu - nie lubię siedzieć w jednym miejscu
Marta to mam nadzieje ze w czerwcu czy w lipcu sie spotkamy z brzuszkami -
nick nieaktualny