Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:zobacze jak jutro temperatura bedzie sie klarowac. Ale jakos juz mi sie nic nie chce
Serio, pomyśl, że ja na owulację być może będę musiała teraz czekać KILKA TYGODNI, a nie dni.Giannaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnaKliwijska wrote:Ciri, serio, przywołuję Cię do porządku. Odechciewa Ci się, bo owu nie przychodzi w jeden dzień w jedną lub drugą stronę? Czekaj cierpliwie, jesteś po tabletkach, brałaś je świadomie, wiesz,ze musisz czekać aż sprawy się wyprostują. Przed tabletkami miłaś książkowe cykle?
Serio, pomyśl, że ja na owulację być może będę musiała teraz czekać KILKA TYGODNI, a nie dni. -
Ciri, a co byś odpowiedziała na taki wpis jak Twoj, gdyby napisała go inna Dziewczyna?
Że każda z nas jest inna, że organizm działa po swojemu, że to tylko statystyki i że pozostaje Ci czekać.
Obiektywnie - nie masz żadnych powodów do zmartwień póki co.
Giannaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fiona88 wrote:Dam znac jak tylko wroce z miasta, ale tak okropnie sie boje kolejnego zawodu... I choc wmawiam sobie, ze wiem, ze moze byc <2, to jednak...
A u mnie dzisiaj znowu temeratura wyższa. Niż poprzednio. Nigdy nie mialam takich temperatur w fazie pęcherzykowej. Myślicie, że to przez podwójną dawkę inofolicu? Ale to co się w zasadzie dzieje? -
Fiona88 wrote:Moze teraz wzrasta, zeby potem przyszedl wyrazny spadek przed owulka?
Ech, tak naprawde wcale nie chce,zeby ten akurat byl wyjątkowo idealnie rowny,bo jesli owulacja bylaby za tydzien, to niestety w ten jeden weekend się nie widzimy z J., bo musi lecieć do Niemczech. A ja musze zostać w Polsce. Więc wyjątkowo mógłby inofolic zadziałać tak, że "zrobi owulacje" (ehe) około 21 dc ;p
Szkoda,ze nie mozna tak sobie zamówić u organizmu daty owu ;p -
AnnaKliwijska wrote:Tego się trzymajmy Tylko to dopiero 7 dzień cyklu.
Ech, tak naprawde wcale nie chce,zeby ten akurat byl wyjątkowo idealnie rowny,bo jesli owulacja bylaby za tydzien, to niestety w ten jeden weekend się nie widzimy z J., bo musi lecieć do Niemczech. A ja musze zostać w Polsce. Więc wyjątkowo mógłby inofolic zadziałać tak, że "zrobi owulacje" (ehe) około 21 dc ;p
Szkoda,ze nie mozna tak sobie zamówić u organizmu daty owu ;p
Ale wiesz, ze plemniczki jesli sa dobre to moga przezyc w kobiecie nawet kilka dni? Wiec nawet jesli owulka w ten weekend wypadnie to wczesniej sie postarajcie[/url] -
nick nieaktualnyAnnaKliwijska wrote:Tego się trzymajmy Tylko to dopiero 7 dzień cyklu.
Szkoda,ze nie mozna tak sobie zamówić u organizmu daty owu ;p -
Fiona88 wrote:Ale wiesz, ze plemniczki jesli sa dobre to moga przezyc w kobiecie nawet kilka dni? Wiec nawet jesli owulka w ten weekend wypadnie to wczesniej sie postarajcie