Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Dziwne....bo na 28-go miałaś skok temperatury...a dzisiaj może źle zmierzyłaś albo coś...no dziwne.
tak ale ta kerska najbardziej wyrazna byla wczoraj o 23. wiec jesli przed owulacja jest spadek to tak moze byc... i jutro powinien byc wzrost temperatury, jak nie to testuje dalej ale w sumie juz nie widze sensu... -
nick nieaktualny
-
eneska wrote:Dziewczyny, moja beta to 5,5 ........... w normach mojego lab ciąża od 5, więc coś się dzieje, pani powiedziała, że mam powtórzyć po 48 godzinach. to będą najdłuższe 2 dni w moim życiu
Udostępnij wykres ... bo nie ukrywam nie pomiatam czy pisałaś kiedy było u Ciebie owu...
Ciri!!!! Nie poddawaj się...wara mi pisać, że nie ma sensu, oczywiście, że jest sens. Ja robiłam testy do kilku dni po owu dla pewności. -
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Udostępnij wykres ... bo nie ukrywam nie pomiatam czy pisałaś kiedy było u Ciebie owu...
Ciri!!!! Nie poddawaj się...wara mi pisać, że nie ma sensu, oczywiście, że jest sens. Ja robiłam testy do kilku dni po owu dla pewności.
ja chyba oszaleję, to chyba nagorszy wynik jaki mógł wyjść - taki na granicy.
robiłam już kiedyś w tym labie betę i była mniej niż 2 więc na pewno COŚ się dzieje, pytanie tylko czy w dobrą stronę to wszystko idzie .. o mój Boże, najgorsze jest to, że w piątek to lab jest nieczynne, czy w szpitalu zrobią mi takie badanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 21:14
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Udostępnij wykres ... bo nie ukrywam nie pomiatam czy pisałaś kiedy było u Ciebie owu...
Ciri!!!! Nie poddawaj się...wara mi pisać, że nie ma sensu, oczywiście, że jest sens. Ja robiłam testy do kilku dni po owu dla pewności.
zobacze jak jutro temperatura bedzie sie klarowac. Ale jakos juz mi sie nic nie chce -
eneska wrote:ok już udostępniam.
ja chyba oszaleję, to chyba nagorszy wynik jaki mógł wyjść - taki na granicy.
robiłam już kiedyś w tym labie betę i była mniej niż 2 więc na pewno COŚ się dzieje, pytanie tylko czy w dobrą stronę to wszystko idzie .. o mój Boże, najgorsze jest to, że w piątek to lab jest nieczynne, czy w szpitalu zrobią mi takie badanie?
Nie ma sensu lecieć do szpitala..odczekaj. Widziałam tutaj jeden przypadek, że kobieta miała betę 2,6 a później pięknie przyrastałaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 21:43