Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ciri, ja rozumiem, ze kazda z nas rozkminia wlasne sprawy i problemy, ale serio, jesli nie pociesza Cie radjonalizm, to postaraj sie powstrzymac takie czarnowidztwo i gdybanie chociazby ze wzgledu na takie dziewczyny jak ja, ktore bardzo by chcialy martwic sie, cxy owu przyjdzie jutro czy pojutrze, a nie czy za trzy tygodnie, cxy za cztery.
Wiadomo,ze Fiebie martwia i interesuja Twoje sprawy, ale okaz troche cierpliwosci:)
I mam nadzieje,ze lada moment bedziesz miec sliczna owulacje:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri...Marta w takim razie to już powinna mieć depresje depresji... Mówisz, że widzisz same minusy a wiesz że minus i minus daje plus Ja ostatnio też mam doła... pokłóciłam się z przyjaciółką... i to tak ostro, że zapewne to koniec naszej przyjaźni...rzuciłam prace... dziś przez to całą noc nie mogłam spać wczoraj ryczałam... dziś jest mi bardzo przykro do tego za chwilę będę przeprowadzać się do mojego M do Norwegii... będę musiała ogarnąć się z tamtejszą służbą zdrowia..gdzie ciąże prowadzi Ci lekarz rodzinny... Uwierz mi, że ja siadam łapie się za głowie i zastanawiam się czy mój groszek da rade ze mną przejść przez to wszystko...
-
nick nieaktualnyNapewno da rade przejsc wiecie co innego gdyby lekarz powiedzial spoko teraz bedzie albo nie bedzie owulacji. Albo cos takiego. A mnie lekarz powiedzial teraz moe pqni miec cykl 20 dni albo dwa miesiace. I troche mnie deprecha zlapala po tym ze ten moj wykres taki ladny rowny byl i bylam pewna ze po tym skoku to owulacja byla a potem nagle spadek. Malo kto ma takie rowne wykresy raczej widzialam gorki i pagorki a tu taki psikus. No wiem ze przy was marudze strasznie ale to dlatego ze wiem ze w rodzinie byly problemy z zajsciem w ciaze i po prostu caly czas o tym mysle...
-
Ciri, ale nieplodnosc nie jest dziedziczna;)
Daj sobie czas, sprobuj sie nastawic,ze owu moze wystapic jeszcze przez kolejny tydzien i to wciaz bedzie norma i zdrowy cykl.
Gianna - bardzo mi przykro z powodu klotni. Niefajny poczatek ciazy. Postaraj sie skupic na pozytywach - jestes w ciazy, przeprowadzasz sie do ukochanego, bedziesz kolo niego na co dzien:D -
eneska gratuluje!! Fiona trzymam kciukasy:))
Ja mam dzis wizyte o 16... trochu sie stresuje... a na dodatek dzisiaj musimy przeniesc reszte rzeczy na nowe mieszkanie, ostatnie dni mnie wykanczaja...
Giana jak sie czujesz?:*
Ciri uda sie mowie Ci:):* macaj-nie zapominaj ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fiona dobrze znam to uczucie w poprzednim cyklu tez mialam 0,1...
ciri no to macaj tam co popadnie... moze jak ta z wpadki wymacasz to szybciutko sie przyklei moja kolezanka mowi, ze ta co udalo sie za 1 razem bedzie macala chwile a mnie jako mniej plodna caly czas
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny