Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe testowanie ;)
Odpowiedz

Kwietniowe testowanie ;)

Oceń ten wątek:
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska chetnie bym je od Ciebie wziela :) Zarazam sie wirusem na nastepny miesiac :)

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja beta 0,375 :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czemu ten kwiecien w statystykach taki kiepski ;( ale za to maj bedzie zieloniutki zakwitnie wraz z kwitami ;)

• moniqe Ekspertka

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    Ja właśnie zrobiłam ups test ( czułość 25) i jest kreseczka bez doszukiwania sie! A wczoraj czułość 10 nie wykrył, wiec beta rośnie! Tak się cieszę!!!
    Gratulacje !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 14:31

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    Ja właśnie zrobiłam ups test ( czułość 25) i jest kreseczka bez doszukiwania sie! A wczoraj czułość 10 nie wykrył, wiec beta rośnie! Tak się cieszę!!!

Gratuluję :) Teraz nas zarażaj wiruskami! Rozsiewaj tak, żeby cały maj się zazielenił

ciri22, eneska lubią tę wiadomość

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedzcie dziewczyny czemu przy takim wyniku bety testy wychodzą mi z druga bladą ale widoczną kreską?

• megan721 Debiutantka

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:

gratulacje ! :)

• Giannaa Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i zamknęłyśmy kwiecień ;-) Gratulację dla tych którym się udało ;-) Powodzenia dla tych które jeszcze czekają ;-) Trzymam kciuki ;-)

ciri22, alicjaaaa, Smużka lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos czuje ze temat i tak sie nie zamknie :P

• Giannaa Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam taką nadzieje, że nie ;-)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dalej czekam na owulacje bo jak na razie kicha.... zmienil sie dzis mega sluz, a moj G chory jak ta lala ze na <3 nie mam co liczyc :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dalej czekam na owulacje bo jak na razie kicha.... zmienil sie dzis mega sluz na pewno juz nie plodny, a moj G chory jak ta lala ze na <3 nie mam co liczyc :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 09:17

anusiaaaa81 lubi tę wiadomość

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Bylam wczoraj wieczorem u gina. W sumie wizyta ok - spelniony jej główny cel: dostalam recepte na metformine, a jakoś tak wiążę z nią duże nadzieje.
    Wyśmiała moje chęci szybkiego zaciążenia i mówi, żeby dać sobie rok i w ogole wyluzować - ogólnie się z nią zgadzam i ma racje, ale...;)
    No, jako kolejny lekarz zapewniła mnie, że PCO nie jest wyrokiem na długoletnie starania o dziecko, ma pacjentki, które miesiączkują raz w roku i właśnie ich drugie dziecko przyszło na świat, a ma takie, które miesiączkują regularnie i niewiadomo, dlaczego nie mogą.
    I że póżna owulacja wcale nie znaczy, że jest gorsza. Owulacja, to owulacja.
    No, to teraz pełna nadziei będę jeść metforminę.

ciri22 lubi tę wiadomość

7v8rikgni12rlaff.png
  • megan721 Debiutantka

Wysłany: 1 maja 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    Bylam wczoraj wieczorem u gina. W sumie wizyta ok - spelniony jej główny cel: dostalam recepte na metformine, a jakoś tak wiążę z nią duże nadzieje.
    Wyśmiała moje chęci szybkiego zaciążenia i mówi, żeby dać sobie rok i w ogole wyluzować - ogólnie się z nią zgadzam i ma racje, ale...;)
    No, jako kolejny lekarz zapewniła mnie, że PCO nie jest wyrokiem na długoletnie starania o dziecko, ma pacjentki, które miesiączkują raz w roku i właśnie ich drugie dziecko przyszło na świat, a ma takie, które miesiączkują regularnie i niewiadomo, dlaczego nie mogą.
    I że póżna owulacja wcale nie znaczy, że jest gorsza. Owulacja, to owulacja.
    No, to teraz pełna nadziei będę jeść metforminę.

trzeba byc dobrej mysli :) czasami przy staraniach lepiej odpuscic i nie myslec.. wiem z wlasnego doswiadczenia :) trzymam kciuki i pozdrawiam :)

• Biedron Przyjaciółka

Wysłany: 2 maja 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:

No mi też mówili, że mam dać sobie rok co najmniej. Nam się udało w drugim cyklu! Też mam PCOS więc wszystko jest możliwe! :)

AnnaKliwijska lubi tę wiadomość

"Trzeba sobie jakoś radzić w życiu" - powiedział Baca, zawiązując but dżdżownicą.

c55fflw1qoryx2is.png
  • AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedron wrote:
    No mi też mówili, że mam dać sobie rok co najmniej. Nam się udało w drugim cyklu! Też mam PCOS więc wszystko jest możliwe! :)
    Biedron - napawasz nadzieją :)

7v8rikgni12rlaff.png
  • perelka1846 Koleżanka

Wysłany: 2 maja 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie Panie! :) Po pierwsze za wszystkie z Was 3mam mocno kciuki, bo jeszcze parę miesięcy temu byłam w tym miejscu co Wy. Cuda się zdarzają!

Przepraszam, że spamuję, ale we wrześniu na świat przyjdzie moje maleństwo, wzięłam udział w konkursie, głosować można do jutra (3.05) do godziny 20:00. Bardzo proszę Was o pomoc i głosy na historię nr 2. Dziękuję za zaangażowanie :)

http://mama-w-trampkach.blog.pl/wygraj-laktator-canpol-babies/

• Amikala Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój kwietniowy test okazał się szczęśliwy - 6 tydzień,7milimetrów i pięknie bijące serducho :))))

• Smużka Ekspertka

Wysłany: 5 maja 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amikala gratuluję!

3jgx3e3kaave89k5.png
    klz9krhmenj9pn50.png
    Aniołek 7 tc. - 30.12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PCOS u mnie to 1 cykl owulacyjny, 2 bezowulacyjne, 2 przy wspomaganiu clo i jest dzidzia także da się tylko trzeba wyluzować i mieć przyjemność z robienia :)

‹‹ 139 140 141 142 143
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ