Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
eneska wrote:Ja właśnie zrobiłam ups test ( czułość 25) i jest kreseczka bez doszukiwania sie! A wczoraj czułość 10 nie wykrył, wiec beta rośnie! Tak się cieszę!!!
Gratuluję Teraz nas zarażaj wiruskami! Rozsiewaj tak, żeby cały maj się zazieleniłciri22, eneska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Bylam wczoraj wieczorem u gina. W sumie wizyta ok - spelniony jej główny cel: dostalam recepte na metformine, a jakoś tak wiążę z nią duże nadzieje.
Wyśmiała moje chęci szybkiego zaciążenia i mówi, żeby dać sobie rok i w ogole wyluzować - ogólnie się z nią zgadzam i ma racje, ale...
No, jako kolejny lekarz zapewniła mnie, że PCO nie jest wyrokiem na długoletnie starania o dziecko, ma pacjentki, które miesiączkują raz w roku i właśnie ich drugie dziecko przyszło na świat, a ma takie, które miesiączkują regularnie i niewiadomo, dlaczego nie mogą.
I że póżna owulacja wcale nie znaczy, że jest gorsza. Owulacja, to owulacja.
No, to teraz pełna nadziei będę jeść metforminę.ciri22 lubi tę wiadomość
-
AnnaKliwijska wrote:Dzień dobry
Bylam wczoraj wieczorem u gina. W sumie wizyta ok - spelniony jej główny cel: dostalam recepte na metformine, a jakoś tak wiążę z nią duże nadzieje.
Wyśmiała moje chęci szybkiego zaciążenia i mówi, żeby dać sobie rok i w ogole wyluzować - ogólnie się z nią zgadzam i ma racje, ale...
No, jako kolejny lekarz zapewniła mnie, że PCO nie jest wyrokiem na długoletnie starania o dziecko, ma pacjentki, które miesiączkują raz w roku i właśnie ich drugie dziecko przyszło na świat, a ma takie, które miesiączkują regularnie i niewiadomo, dlaczego nie mogą.
I że póżna owulacja wcale nie znaczy, że jest gorsza. Owulacja, to owulacja.
No, to teraz pełna nadziei będę jeść metforminę.
trzeba byc dobrej mysli czasami przy staraniach lepiej odpuscic i nie myslec.. wiem z wlasnego doswiadczenia trzymam kciuki i pozdrawiam -
AnnaKliwijska wrote:Dzień dobry
No mi też mówili, że mam dać sobie rok co najmniej. Nam się udało w drugim cyklu! Też mam PCOS więc wszystko jest możliwe!AnnaKliwijska lubi tę wiadomość
-
Drogie Panie! Po pierwsze za wszystkie z Was 3mam mocno kciuki, bo jeszcze parę miesięcy temu byłam w tym miejscu co Wy. Cuda się zdarzają!
Przepraszam, że spamuję, ale we wrześniu na świat przyjdzie moje maleństwo, wzięłam udział w konkursie, głosować można do jutra (3.05) do godziny 20:00. Bardzo proszę Was o pomoc i głosy na historię nr 2. Dziękuję za zaangażowanie
http://mama-w-trampkach.blog.pl/wygraj-laktator-canpol-babies/ -
nick nieaktualny