Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie. Staram sie od listopada 2014. Podobno mam PCOS. Zrobiłam test wczoraj i dziś. Na obu blada 2 kreska ale widoczna. Zrobiłam betę ale nie mam wyniku jeszcze. @ miałam 26.03 wiec prawie 5 tyg temu. Jaki powinien być wynik bety? Boje sie że nic z tego
-
nick nieaktualnyZojeczka wrote:Witajcie. Staram sie od listopada 2014. Podobno mam PCOS. Zrobiłam test wczoraj i dziś. Na obu blada 2 kreska ale widoczna. Zrobiłam betę ale nie mam wyniku jeszcze. @ miałam 26.03 wiec prawie 5 tyg temu. Jaki powinien być wynik bety? Boje sie że nic z tego
Bedzie dzidzius trzymamy kciuki -
Zojeczka wrote:Witajcie. Staram sie od listopada 2014. Podobno mam PCOS. Zrobiłam test wczoraj i dziś. Na obu blada 2 kreska ale widoczna. Zrobiłam betę ale nie mam wyniku jeszcze. @ miałam 26.03 wiec prawie 5 tyg temu. Jaki powinien być wynik bety? Boje sie że nic z tego
Ja w 10dpo miałam taki cień, cienia na teście a teraz już kilka dni później grube krechy! Więc bądź dobrej myśli Też mam PCOSWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 11:50
-
nick nieaktualny
-
Fiona88 wrote:Ale sie tu pozytywnie zrobilo dzis Ja wlasnie wrocilam po becie, ale wynik i tak dopiero jutro
Przeczuc zadnych, a objawy mogace zwiastowac zarowno ciaze jak i @
Ja tez nie mam żadnych objawów, a kreski z testów z dnia na dzień coraz mocniejsze. Myśłałam, że mi coś będzie ...ale jedyny objaw to lekki ból podbrzusza - jak na zbliżającą się @, ale to podobno norma w ciąży na poczatku bo się wszystko powiększa dla dzidziusia! Nawet piersi mnie nie bolą ani nie są nawet tkliwe. Takie normalne ! -
nick nieaktualny
-
Biedron wrote:Ja tez nie mam żadnych objawów, a kreski z testów z dnia na dzień coraz mocniejsze. Myśłałam, że mi coś będzie ...ale jedyny objaw to lekki ból podbrzusza - jak na zbliżającą się @, ale to podobno norma w ciąży na poczatku bo się wszystko powiększa dla dzidziusia! Nawet piersi mnie nie bolą ani nie są nawet tkliwe. Takie normalne !
Biedron nakrecilam sie przez Ciebie[/url] -
ciri22 wrote:Mnie testy owu nigdy nie pokazaly owulacji a robie juz 3 cykl. Wiec nie wiem.... zobacze dzis jak wyjda testy bo z porannego moczu sie nie robi. Ale robilam wczorqj wieczorem to bladzioch byl jak nie wiem co wiec chyba nic z tego...
Mnie testy owu też nie pokazały owulacji!!! Za to świetnie pokazują ciąże !ciri22, eneska lubią tę wiadomość
-
Fiona88 wrote:Biedron nakrecilam sie przez Ciebie
Nie chciałam Cię nakręcać, ale ja sama jak zobaczyłam taki cień cienia w nd to myślałam, że mam zwidy, a ni były one urojone, bo juz sobie w tym miesiącu odpuściłam i myślałam, ze nic z tego bo nic nie wskazywało na ciążę, ale dzisiaj już mam dwie piękne krechy na teście, a do tego chyba z dwa owulacyjne zrobiłam co też niby ciąże pokazują . -
nick nieaktualnyWynik 124 mIU/ml co oznacza to? Dobrze, źle? Miałam późno owulacje więc może to mieć znaczenie
Heh, dzięki Kochane. Mnie brzuch boli, spać mi sie niemiłosiernie chce... Ja nie miałam owulacji wiec brałam 2 cykle clo i Inofolic 2xdziennie plus monitoring. Moje niektóre koleżanki właśnie w w pierwszych dwóch miesiącach poroniły. Mam jedną córeczkę która ma 5 lat ale tamta ciąża była inna bo za 2 razem sie udało a dowiedziałam cię w 8 tygodniu i tyle mniej stresu było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 13:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Nadzieja zyje ale u mnie to dzis juz sluz zdecydowanie kremowy a temperatura poszla w dol wiec jakis hardcor. Byle by owulacja byla
Może musisz spróbować minitoringu. Jak 4 cykle chodziłam na usg między 12 a16 dniem co 2 dni i mówił gin jak wyglada sprawa. Testy owu się nie sprawdziły u mnie, a testowałam dużo od listopada, po 2 op w cyklu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZojeczka wrote:Wynik 124 mIU/ml co oznacza to? Dobrze, źle? Miałam późno owulacje więc może to mieć znaczenie
Heh, dzięki Kochane. Mnie brzuch boli, spać mi sie niemiłosiernie chce... Ja nie miałam owulacji wiec brałam 2 cykle clo i Inofolic 2xdziennie plus monitoring. Moje niektóre koleżanki właśnie w w pierwszych dwóch miesiącach poroniły. Mam jedną córeczkę która ma 5 lat ale tamta ciąża była inna bo za 2 razem sie udało a dowiedziałam cię w 8 tygodniu i tyle mniej stresu było.
Ja chyba dziś idę na betę -
Obserwuję was dziewczyny od jakiegoś czasu, i widze ze u was pozytywnie a u mnie 13 dzien po. i Test negatywny w poprzednim zyklu mierzylam systematycznie temperature ale dawala zbyt wielkie nadzieje ktore sie nie ziściły . Teraz temp nie mierzylam myślałam ze podchodze do tego na luzie. Ale niestety im blizej @ tym bardziej sie stresowalam. Teraz okazalo sie ze znow nic z tego. A Ta @ mogla by juz przyjść
-
nick nieaktualny