Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
wiesz co to sa chyba indywidualne roznice u mnie w poprzednim cyklu 3 dni mialam w miare stala temp potem poszla w dol o 0.10 i na nastepny dzien byla @ popatrz po wykresach na tablicy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie też w marcu nie wyszło, więc witam tutaj:)
miałam odłożyć starania, wrzucić trochę na luz i przestać się przejmować. do wczoraj tak było, aż dziś ból jajnika przypomniał mi, że zbliża się owulacja i znowu się nakręcam:))))
boli coraz mocniej, śluz wczoraj idealnie płodny:) więc stawiam na owu dzisiaj/jutro, pierwsze testowanie będzie 4 kwietnia (może troszkę za wcześnie, ale wiecie jak to jest.. ). -
Hej! Melduje sie tutaj:-) swoja droga tak co miesiac zmieniacie watki? Dziewczyny iestem w 3dc i jutro ide zrobic wyniki lh, fsh i prolaktyna,poniewaz podejrzewam u siebie problem z progesteronem... W tym tyg moj m.zrobi tez badanie nasienia i juz mam stres,ze cos bedzie nie tak. Kolejny miesiac kolejna nadzieja! a czym sie wspomagacie? Ja od jutra zaczynam inofolik
-
nick nieaktualnyJa nie wspomagam się póki co niczym Byłam miesiąc temu u ginekologa, pani doktor stwierdziła, że skoro staramy się dopiero od listopada, to nie ma powodu do paniki i przepisała jedynie kwas foliowy, który biorę jak mi się przypomni (wstyd, wiem..). Badanie fizykalne i USG jak najbardziej w porządku, więc nie panikujemy
-
natalia dobre podejscie:)
o kwasie lepiej nie zapominac, co prawda tragedii nie ma jak nie wezmiesz ale lepiej brac bo podobno pomaga a dodatkowo dobry nawyk sobie wykształcisz:Dnatalia__ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natalia_ bardzo dziękuję Powoli oswajam się z tą myślą i czekam na wynik bety. Rzeczywiście testy owu wykryły ciążę, legenda się potwierdza. Trzeba by jakiś sondaż zrobić, jaki jest procent skuteczności tej metody, bo nie u wszystkich dziewczyn tak się dzieje
Powodzenia i wysyłam dużo zielonych wiruskównatalia__ lubi tę wiadomość