Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zrobiłam już dzisiaj - POZYTYWNY !!!! ja w to nie wierze, normalnie nie wierze !! Ale spokojnie, świętowanie bedzie jak lekarz potwierdzi Ja się trzęse cała normalnie !!!! Przesyłam Wam wszystkim wiruski !!!!!!!
baba_Jagna, perła ziemi, Magda lena, Flakonik, anka418, eSeS lubią tę wiadomość
Alicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Poz!omka. wrote:Dziewczyny zrobiłam już dzisiaj - POZYTYWNY !!!! ja w to nie wierze, normalnie nie wierze !! Ale spokojnie, świętowanie bedzie jak lekarz potwierdzi Ja się trzęse cała normalnie !!!! Przesyłam Wam wszystkim wiruski !!!!!!!
Serdecznie gratuluję - który to dpo i czy wspomagała się Pani lekami?Poz!omka. lubi tę wiadomość
-
Nie, żadnych leków, na ostatniej wizycie lekarz nic mi nie dał bo mówiłam ze w tym cyklu sobie odpuszczam starania, i proszę niespodzianka ! Nadal w to nie mogę uwierzyć !Alicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
POZIOMKA czulam to po prostu!! strasznie Ci gratuluje! mam nadzieje ze tez zobacze II dzisiaj snily mi sie trzy pozytywne testy, takie tluse krechy na nich byly maz siedzial obok i nie mogl uwierzyc a ja siedzialam i plakalam ze szczescia! wiem ze chcialam zrobic zdjecie zeby wrzucic tu na forum i sie obudzilam. achh
Poz!omka. lubi tę wiadomość
-
Dopóki nie zobaczę na usg ze jest wszystko dobrze to nie będe jeszcze skakać pod sufit od listopada bodajże , ale odpuszczałam wiele razy bo miałam problemy, najpierw z torbielem, pozniej moje endo było za grube.. I wreszcie jak w tym cyklu powiedziałam sobie ze jeszcze poczekam , sprawie sobie pieska jak narazie i prosze.. Mój M wgl nie zaskoczony , powiedział tylko że on wiedział co robi i czuł że tak będzie hi hi
nataliano lubi tę wiadomość
Alicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Poz!omka jestes mentorem nas wszystkich w miesiacu kwietniu .
Taaaaaaaaaak sie ciesze i Ci gratuluje ;*
W tak wczesnej ciazy lekarz moze nic nie widziec na usg oprocz rozpulchnionej macicy. Moze lepiej byloby zrobic test z krwi skoro nie wierzysz? widzisz... Nie liczy sie ilosc zblizen a jakoscPoz!omka. lubi tę wiadomość
Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz. -
nick nieaktualny
-
Na poczatek Poz!omka gratuluje z calego serca;)
ja testuje w piatek i mam nadzieje ze tez sie udalo;)
dzis z rana mialam skurcz macicy oprocz tego wrazliwe piersi i uderzenia na zmiane gorąca i zimna mam nadzieje ze to zapowiada fasolke;) ale jedno mnie niepokoi sluzu jest malo kremowy ale nie leje sie ze mnie jak to inne dziewczyny pisaly i tym sie najbardziej stresuje;/Poz!omka. lubi tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:piziomka gratuluję )) Czemu aż tak długo czekałaś z teste,? Dlugo wam zajely starania?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 22:28
-
Olasia wrote:Na poczatek Poz!omka gratuluje z calego serca;)
ja testuje w piatek i mam nadzieje ze tez sie udalo;)
dzis z rana mialam skurcz macicy oprocz tego wrazliwe piersi i uderzenia na zmiane gorąca i zimna mam nadzieje ze to zapowiada fasolke;) ale jedno mnie niepokoi sluzu jest malo kremowy ale nie leje sie ze mnie jak to inne dziewczyny pisaly i tym sie najbardziej stresuje;/Alicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
ja muszę dotrzymać do czwartku...chyba że @ przyjdzie wczesniej. A obecnie tak mnie macica ciagnie i boli jakby sie szykowala...na czerwony bój!
Mnie nie jest zimno, wrecz odwrotnie - ciagle goraco. A przy okazji strasznie swedzi mnie skora.... koszmarNie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz. -
Poz!omko! Cudownie! Zazdroszczę i oczywiście gratuluję To musi być piękne uczucie. Ja dziś się skusiłam na test, ale negatywny ... Fakt, że robiłam o czułości 25, bo babeczka się w aptece walnęła i dała mi 25 zamiast 10. Poczekam do środy
Jeszcze raz gratuluję i życzę spokojnych i zdrowych 9 miesięcy! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 23:03
Poz!omka. lubi tę wiadomość
-
Ja robiłam bobo-test , jutro rano jeszcze zrobie żeby miec pewnosc wieksza chociaż kreska wyraźna. To uczucie to bardziej niedowierzanie, i obawy czy tam wszystko jest w porządku, chyba dopiero wizyta u lekarza postawi mnie na skrzydłach Będę dziękować jak bede miec pewnosc ze fasolka zdrowo rośnie :-* A Tobie życzę zieloności wiosennej i ślę wiruski oczywiście !Alicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''