X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe testowanie ;)
Odpowiedz

Kwietniowe testowanie ;)

Oceń ten wątek:
  • Magda lena Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie już nosiiii. Mąż ukrył wszystkie sikańce przede mną ;(
    Chciałam testować 1 kwietnia, ale kupiłam dziś w tajemnicy i jutro rano zrobię :D
    To już będzie 11 dpo.

marta1987, Chellsy lubią tę wiadomość

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    11dpo to chyba tez bym juz testowala:) gdyby nie to ze OF wyznaczyl owu na 21dc (czyli jestem 5dpo) to tez bym moze juz testowala;)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • baba_Jagna Ekspertka

Wysłany: 29 marca 2015, 01:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :)

jeśli pozwolicie to i ja się przyłączę do kwietniowego testowania. Po dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo wyczekiwanej owulacji dobiłam do 10 dnia po owulacji. Jak na mnie - cud :P czyżby się udało czy organizm po prostu zbiera się do pracy? :D

Gratuluję tym którym się udało :) Trzymam kciuki za te, które czekają :)

Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz.
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki dziewczyny ! :-) Niech będzie wiosennie zielono :-) Mnie korciło żeby dziś testować, ale czekam jeszcze do jutra, bo róznie to bywa, dziś tempka ładnie a jutro rano może być bum spadek i @ nadejdzie :-(

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poziomka ladny ten Twoj wykres robilas ten test?! musi byc zielona kropa! trzymam kciuki:)

baba jagna, straaaaasznie dlugi cykl masz i temperatura na razie tez obiecujaco wyglada:)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • baba_Jagna Ekspertka

Wysłany: 29 marca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. no mam długi cykl, ale chociaż owulacyjny - to mnie pociesza ;)
    póki co temperatura wygląda obiecująco lecz w nocy kłuł mnie jajnik, a teraz czuję się jakby @ była tuż za rogiem.

Poziomka, jak w nocy dojrzałam Twój wykres to stwierdziłam, że u Ciebie to się zakończy zielono :)

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie testowałam, testuje jutro z rana :-) ale bardzo się boję bo od 6 dni dopadają mnie bóle w macicy, najczesciej na wieczór i z rana :-( Żeby to nie wróżyło nic złego, bo te bóle trwają krótko ale niesamowicie są intensywne, az sie zwijam z bólu.. ehh strasznie sie tym martwie..bardzo bym chciała żeby było zielono i żeby było wszystko w porządku :-(

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • baba_Jagna Ekspertka

Wysłany: 29 marca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poz!omka jak Cię łapią bóle to staraj się nie zwijać w kulkę i cierpieć tylko postaraj się pooddychać głęboko i spokojnie. Ja tak dziś robię kiedy to łapie mnie ból jajnika.

Nie mogę się doczekać, aż zatestujesz :D

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ból jajnika to dobry znak :-) znaczy że pracuje , coś się dzieje tam z pewnością :-) No staram się rozluźniać , ale tak się tym stresuje że cięzko :D nawet meliske sobie zaparzyłam :-D Ja się strasznie denerwuje tym testowaniem :D !

atdcmg7y5xqxk96s.png
  • baba_Jagna Ekspertka

Wysłany: 29 marca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niech pracuje i robi to regularnie :D

Nie wiem kto bardziej przeżywa Twoje testowanie - Ty czy ja :P

Poz!omka. lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeej :) ja będę testować ok 12.04 chyba że @ przyjdzie szybciej :)

• ciasteczkowy potwór Przyjaciółka

Wysłany: 29 marca 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bede testowac 8 kwietnia. Chyba ze @ przyjdzie wczesniej.. Ciekawe ktora bedzie kwietniowa szczesciara:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 17:42

" Nigdy nie mów nigdy"
    f2w3dqk3ff0nea4g.png
  • koleżanka Przyjaciółka

Wysłany: 29 marca 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.Forum obserwuję od jakiegoś czasu. Dzisiaj zdecydowałam się napisać. Testuję ok 7 kwietnia więc szukam bratnich dusz aby przetrwać ten czas. U mnie stwierdzony LUF ale będę walczyć. Ten cykl z pregnylem.

Pozdrawiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas to 1cs pp a nawet nie wiem czy można to nazwać cyklem starań ponieważ przytulanie było w dniu spodziewanej owulacji I dzień po także narazie na spokojnie do tego podchodzimy. Dopiero za miesiąc będzie pełen cs o ile taki będzie konieczny :)

• koleżanka Przyjaciółka

Wysłany: 29 marca 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3mam kciuki za nas Wszystkie i życzę powodzenia ;)

• Chellsy Koleżanka

Wysłany: 29 marca 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koleżanka wrote:
    Cześć.Forum obserwuję od jakiegoś czasu. Dzisiaj zdecydowałam się napisać. Testuję ok 7 kwietnia więc szukam bratnich dusz aby przetrwać ten czas. U mnie stwierdzony LUF ale będę walczyć. Ten cykl z pregnylem.

Pozdrawiam

To bedziemy mniej wiecej razem testowac jestem ciakawa czy sie uda :) No i czekam na wiesci od Poziomki:P

Staramy sie <3 <3 <3 <3 <3 miesiac
  • Chellsy Koleżanka

Wysłany: 29 marca 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale mnie bola piersi... ;/;/;/ Ale inaczej niz na okres, tak nieprzyjemnie. Az sie martwie, bo jak to nie na ciaze ani na okres to moze tam sie cos robi ;/;/;/??

Staramy sie <3 <3 <3 <3 <3 miesiac
  • Ann.naa Przyjaciółka

Wysłany: 29 marca 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć! Ja testuje 7 kwietnia, jesli wytrzymam :) dopiero od stycznia sie staramy. Jeszcze bez zadnych obserwacji ale zastanawiam sie nad testami owu, polecacie? W tym cyklu mam watpliwosc czy w ogole mialam owulacje i troche zaluje ze nie zrobilam testow. Powodzenia!

• koleżanka Przyjaciółka

Wysłany: 29 marca 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chellsy wrote:
    Dziewczyny ale mnie bola piersi... ;/;/;/ Ale inaczej niz na okres, tak nieprzyjemnie. Az sie martwie, bo jak to nie na ciaze ani na okres to moze tam sie cos robi ;/;/;/??

Bardzo możliwe :)

• koleżanka Przyjaciółka

Wysłany: 29 marca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że jest nas więcej w pierwszym tygodniu kwietnia na dobre wieści:)

‹‹ 2 3 4 5 6 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ