Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny
jeśli pozwolicie to i ja się przyłączę do kwietniowego testowania. Po dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo wyczekiwanej owulacji dobiłam do 10 dnia po owulacji. Jak na mnie - cud czyżby się udało czy organizm po prostu zbiera się do pracy?
Gratuluję tym którym się udało Trzymam kciuki za te, które czekająNie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz. -
Trzymam kciuki dziewczyny ! Niech będzie wiosennie zielono Mnie korciło żeby dziś testować, ale czekam jeszcze do jutra, bo róznie to bywa, dziś tempka ładnie a jutro rano może być bum spadek i @ nadejdzieAlicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
poziomka ladny ten Twoj wykres robilas ten test?! musi byc zielona kropa! trzymam kciuki:)
baba jagna, straaaaasznie dlugi cykl masz i temperatura na razie tez obiecujaco wyglada:) -
Klaudia N. no mam długi cykl, ale chociaż owulacyjny - to mnie pociesza
póki co temperatura wygląda obiecująco lecz w nocy kłuł mnie jajnik, a teraz czuję się jakby @ była tuż za rogiem.
Poziomka, jak w nocy dojrzałam Twój wykres to stwierdziłam, że u Ciebie to się zakończy zielonoNie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz. -
Nie testowałam, testuje jutro z rana ale bardzo się boję bo od 6 dni dopadają mnie bóle w macicy, najczesciej na wieczór i z rana Żeby to nie wróżyło nic złego, bo te bóle trwają krótko ale niesamowicie są intensywne, az sie zwijam z bólu.. ehh strasznie sie tym martwie..bardzo bym chciała żeby było zielono i żeby było wszystko w porządkuAlicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Poz!omka jak Cię łapią bóle to staraj się nie zwijać w kulkę i cierpieć tylko postaraj się pooddychać głęboko i spokojnie. Ja tak dziś robię kiedy to łapie mnie ból jajnika.
Nie mogę się doczekać, aż zatestujeszNie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz. -
Ból jajnika to dobry znak znaczy że pracuje , coś się dzieje tam z pewnością No staram się rozluźniać , ale tak się tym stresuje że cięzko nawet meliske sobie zaparzyłam Ja się strasznie denerwuje tym testowaniem !Alicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
koleżanka wrote:Cześć.Forum obserwuję od jakiegoś czasu. Dzisiaj zdecydowałam się napisać. Testuję ok 7 kwietnia więc szukam bratnich dusz aby przetrwać ten czas. U mnie stwierdzony LUF ale będę walczyć. Ten cykl z pregnylem.
Pozdrawiam
To bedziemy mniej wiecej razem testowac jestem ciakawa czy sie uda No i czekam na wiesci od Poziomki:PStaramy sie miesiac -
cześć! Ja testuje 7 kwietnia, jesli wytrzymam dopiero od stycznia sie staramy. Jeszcze bez zadnych obserwacji ale zastanawiam sie nad testami owu, polecacie? W tym cyklu mam watpliwosc czy w ogole mialam owulacje i troche zaluje ze nie zrobilam testow. Powodzenia!