Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia N. wrote:ja chyba zatestuje w prima aprilis:D to bedzie dzien przed spodziewana @Starania od 06.2014
Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
28.07.2015 *11tc -
Ja właśnie zaczęłam nowy cykl...4dc także testować będę dopiero po 27 kwietnia bo u mnie strasznie długie te cykle:/. W zeszłym dopiero 24dc miałam owulacje i potem jeszcze wytrzymać 2 tyg to masakra jakaś!
No w każdym razie... czytałam tu wcześniej, że u Was to 2 cykl starań albo że pierwszy stracony bo po odstawieniu tabletek...ja mam PCOS i lekarz zaraz w pierwszym cyklu mówił żeby próbować, bo coprawda jest większe prawdopodobieństwo ciązy mnogiej, ale też z PCOS to w ogóle jest większe prawdopodobieństwo. Także mój to jest drugi cykl starań bo w pierwszym nie wyszło:(! Niestety...
Dzisiaj mam jeszcze @ ale już sobie sprawdzałam wysokość i jakoś tak strasznie wysoko jest ta szyjka, że ledwo ją sięgam...ale w poprzednim miałam cyklu raz miałam ją wyżej raz niżej. Czy Wy tez tak macie?? Po owulacji była ciągle nisko, ale przed to tak se latała niżej i wyżej. Co Wy na to?
-
ja Ci nie powiem bo dopiero zaczelam badac ale zaraz po @ mialam wyzej a potem nizej troche
widze ze sporo sie zebralo testujacych 1 kwietnia:)
ja bede robic chyba bete jak dostane skierowanie a jak nie to zwykly test przy czym to bedzie dosyc wczesnie, myslalam ze owu bedzie wczesniej ale dziewczyny tutaj mowia ze obstawiaja 21-22 dc:) -
marta1987 wrote:Ja też pewnie w tych okolicach będe testować...
Menka, Marta ja też ok 20 z tym, że to termin spodziewanej @, więc test zrobię chwilę wcześniej. Jutro po południu odbieram wyniki i potwierdzi się czy moje obawy związane z plamieniem przed @ się potwierdzą, może akurat tu tkwi problem.
Dziewczyny możecie mi podpowiedzieć czy jest sens zaczynać mierzyć temperaturę w 6 dc? jakoś do tej pory się przed tym broniłam, ale jak tak czytam dziewczyny na marcowym wątku, to nabieram chęci. -
Perła ziemi - pewnie, że jest sens zacząć mierzyć tempke w 6dc! Ja tak w każdym cyklu zaczynam (mniej więcej: 5 - 7dc). Do owulacji wtedy zazwyczaj jeszcze daleko. Poza tym podczas okresu nie jest fajnie robić takie pomiary
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 21:18
-
Ja bede testowac pewnie w 2 tygodniu kwietnia - cykle mi sie wydluzyly i w sumie nie jestem pewna kiedy dostane okres - na poczatku kwietnia lub w drugim tygodniu...
Puki co jestem okolo tydzien po owulacji, piersi mnie lekko pobolewaja i kluje troche w podbrzuszu. Ale wiem, ze przed okresem tez tak bywa wiec jestem wyluzowana - bedzie co ma byc! Ciekawa jestem ilu z nas sie uda w tym miesiacu:>?Staramy sie miesiac -
Dziewuszki a moze zauwazylyscie u siebie juz jakies objawy?
Ja tak jak pisalam - piersi pobolewaja, czuje podbrzusze (ale tak samo na @ jest wiec to o niczym nie swiadczy). Tyle tylko, ze pojawilo sie wiecej sluzu. A tak to nic:) Ale wiecie jak to jest - puki nie ma miesiaczki jest Nadzieja!Staramy sie miesiac -
nick nieaktualny
-
natalia__ wrote:U mnie kompletnie nic, ale jeszcze za wcześnie:) testuję 5.04, dwa dni przed @.
To u mnie tez za wczesnie bo powinnam testowac tak jak ty okolo 5, moze troche po... tym razem obiecuje sobie, ze nie bede testowac za wczesnie:PStaramy sie miesiac