Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPoz!omka, gratulacje
Ja testowanie dopiero w sobotę... Ale coś czuję, że ten cykl poszedł na straty - jak tak czytam pierwsze objawy staraczek, to każda wymienia ból piersi zaraz po owulacji, u mnie nic, kompletnie nic. Dzisiaj biegam często siku, ale to też o niczym nie świadczy. Trochę piersi zaswędzą, czasem tam jajnik przypomni o sobie i nic więcej... Nie wytrzymam do tej soboty:) -
Witam
Dołączam się do Was
Testuję ok. 10 kwietnia…..jestem na cyklu z CLO, w ubiegły poniedziałek podany pregnyl…owulacja potwierdzona monitoringiem.. …..prawdopodobnie była 14dc..i teraz pozostaje tylko czekać…..i mieć nadzieję, że może tym razem ..a to właśnie jubileuszowy 12-sty cykl starań . Niestety już rok mija odkąd staram się o dziecko (w tym jedno poronienie po drodze).
Mój lekarz na odchodne powiedział: DO ZOBACZENIA W CIĄŻY!!!
Staram się nie nakręcać, nie nadinterpretowywać jakiś tam drobnych bóli ..żeby się później nie rozczarować…(chociaż muszę się przyznać że wczoraj zmierzyłam temperaturę, co robię niezwykle rzadko).
Zamierzam spokojnie (w miarę możliwości) poczekać do terminu okresu..i jeśli się nie pojawi to dopiero test… Dobrze, że są te święta po drodze…sprzątanie …zakupy ..i takie tam…to przynajmniej będzie czym zając myśli i czas……
Powodzenia dla Wszystkich testujących w kwietniu!!!
Biaziczka -
natalia__ wrote:Poz!omka, gratulacje
Ja testowanie dopiero w sobotę... Ale coś czuję, że ten cykl poszedł na straty - jak tak czytam pierwsze objawy staraczek, to każda wymienia ból piersi zaraz po owulacji, u mnie nic, kompletnie nic. Dzisiaj biegam często siku, ale to też o niczym nie świadczy. Trochę piersi zaswędzą, czasem tam jajnik przypomni o sobie i nic więcej... Nie wytrzymam do tej soboty:)
Niektóre dziewczyny nie mają wcale objawów a w ciąży są Wszystko jest możliwe -
Biaziczka wrote:Witam
Dołączam się do Was
Testuję ok. 10 kwietnia…..jestem na cyklu z CLO, w ubiegły poniedziałek podany pregnyl…owulacja potwierdzona monitoringiem.. …..prawdopodobnie była 14dc..i teraz pozostaje tylko czekać…..i mieć nadzieję, że może tym razem ..a to właśnie jubileuszowy 12-sty cykl starań . Niestety już rok mija odkąd staram się o dziecko (w tym jedno poronienie po drodze).
Mój lekarz na odchodne powiedział: DO ZOBACZENIA W CIĄŻY!!!
Staram się nie nakręcać, nie nadinterpretowywać jakiś tam drobnych bóli ..żeby się później nie rozczarować…(chociaż muszę się przyznać że wczoraj zmierzyłam temperaturę, co robię niezwykle rzadko).
Zamierzam spokojnie (w miarę możliwości) poczekać do terminu okresu..i jeśli się nie pojawi to dopiero test… Dobrze, że są te święta po drodze…sprzątanie …zakupy ..i takie tam…to przynajmniej będzie czym zając myśli i czas……
Powodzenia dla Wszystkich testujących w kwietniu!!!
Powodzenia, trzymam mocno kciuki! -
Hej dziewczyny ja planuje testowac 6 kwietnia
Okres powinnam dostac 3, ale owu mi sie przesunela i OF wyznaczył date na 6
Jak nie przyjdzie do tej pory oczywiscie "_Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
Trzymam za Was wszystkie kciuki !!! I przesyłam wiruski ! Dziś dzwonie się umówić na wizytę i zobaczymy czy mozna świętować Zamiast się cieszyć to bardzo się boje ! Powtórzyłam test dziś rano i wyraźne dwie krechy , wiecie może jak wrzucic zdjęcie do galerii testów ?
Wierze że Wam wszystkim się uda !! Tylko musicie trochę odpuścić intensywne rozmyślanie o ciąży, denerwowanie się itd. Kiedy tak robiłam to nie wychodziło, w tym cyklu nie chciałam zajść i stało się , poważnie nie wiem jak to działa ale to działa ! więcej luzu i od razu wszystko lepiej sie układa Życzę Wam z całego serca zdrowych fasolek !
Ps. Moj pierwszy objaw to ból jajnika dwa dni po owulacji, 3 dni po owu ciężkie piersi tak jak na okres,dziwne sny !!! nie dawały mi spokoju !! pozniej tydzien po owu mega skok temperatury, zawsze mialam tydzien po skok wiekszy ale teraz był naprawdę mega (37,8 pod wieczór pamiętam a nigdy tak nie miałam nawet po duphastonie) No i tego samego dnia zimne poty i nerwy , takie nerwy że miałam ochote rzucać wszystkim I 4 dni pozniej zaczał się skórcz jak na @ i na przemian ból jajników a tak nie mialam nigdy przed..pozniej bóle w macicy codziennie na wieczór i parcie na pęcherz i uwaga najdziwniejsze (myślałam ze to na 100% na okres) 4 dni temu miałam napad głodu , i mega zachcianke na pomidorówke w życiu takiego nie miałam bo nigdy nie była to moja ulubiona zupa, myslalam ze oszaleje jak nie zjem pomidorówki A od wczoraj z rana mam brak apetytu już ale za to na wieczór jestem ciągle głodna ...
Chciałam się z Wami podzielić trochę moim przeżyciem , może któraś będzie miała podobnie :-* Pozdrawiam Was cieplutko i kciukam za zielone kropki !!!!
Poniżej zapodałam linka do testu , to z dzisiaj rana. Wciąż w to nie wierzeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 12:48
anka418, alicjaaaa, Gabi., kofeinka, noelka lubią tę wiadomość
Alicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
mnie w dniu owulacji rwała macica, kręgosłup bolał i myślałam że jajniki to mi przez brzuch przejdą. Myślałam, że mam objawy typowe dla okresu... od wczoraj wieczorem zaczynają się podobne objawy... ale jeśli do 02.04 nie dostane okresu to będę testować
Poziomka.... nie wiem czemu (i pewnie stwierdzicie ze jestem nienormalna) ale cholerka...taaaaaaaaaaaaaaaaak sie ciesze ze az mi geba sie cieszy. Najmniej jakby to byla moja ciazaNie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz. -
Pisałaś że tempka Ci spada, mi też spadła Z tych wyższych temperatur, byłam pewna ze też @ sie bedzie zbliżać, cały czas miałam pod pachą 36,7 w ciągu dnia, czasem 36,5 więc wcale nie trzeba miec mega wysokiej na ciąże Z rana w pochw miałam 36,8 to też nie tak mega dużo, miewałam więcej, a jednak.. :-* Cieszę się że ktoś się cieszy razem ze mną Bo aktualnie wie tylko o tym mój M i moja przyjaciółka no i WY moje drogie Pozdrawiam :-*
A tu teścik : http://zapodaj.net/4681538c4f2fb.jpg.html robiony dziś z rana To dzieje się naprawdęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 12:53
Alicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
kofeinka testujemy razem o ile mnie @ nie wyprzedzi:) jutro kupuje 2 testy i bede robic, bede co prawda 9dpo ale dzien przed @ powinno juz cos wyjsc a poza tym nie wykluczam ze owu byla jednak wczesniej:)
-
Poz!omka - gratulacje!!!
Ja dzisiaj mam 6 dpo. Poszłam zrobić badania: TSH (leczę się na niedoczynność), prolaktyna (w styczniu wyszła mocno podwyższona, podobno przez zvyt wysokie TSH) i progesteron. Jestem bardzo ciekawa wyników, będą już dziś wieczorem...mam nadzieję, że wszystkie bardzo dobre...