Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ja mam podobnie mam dwa miesiace dlatego zeby zajsc ale ja mam umowe zlecenie tylko jak zajde mam szanse na przeniesienie sie do innej firmy...a jak nie zajde bede bez pracy i trzeba bedzie odlozyc tarania
Ja mam umowę stałą. I po zamknięciu firmy otworzą spółkę z o.o. i tam będę mogła być zatrudniona. Ale czy np po miesiącu będę mogła iść bez żadnych problemów na zwolnienie jeśli będzie oczywiście taka potrzeba? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak masz wolnienie powyzej 30 dni ro placi za to NFZ wiec jesli odprowadzasz skladki pracodawca nie ma nic do gadania do tego obowiazuje Cie prawo pracy. Tylko musisz uwazac bo jesli Ci sie teraz uda i bedziesz wiedziec ze jestes w ciazy i bedziesz podpisywac nowa umowe to powinnas poinformowac pracodawce o ciazy inaczej moze probowac Ci udowodnic ze chcialas go naciagnac na umowe na czas nieokreslony (czyli ze wracasz po maciezynskim i masz wszystkir profity czyli czas pracy dogodny dla Ciebie i takie tam przez kolejne 3 lata).
Giannaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry kobietki !
ja dzis tempka w dol o 2 kreski 36,9 ale juz od wieczora sie taka utrzymywala wiec to taka norma u mnie przed okresowa ..teraz sobie czekam spokojnie na @
Giannaaa...myslalam i chcialabym , proponowalam to mojemu ,ale... on raz mowi tak raz mowi inaczej ze to nie tak szybko znalesc mieszkanie itd..a innym razem mowi ze on wolalby mieszkac w PL ,bo tam tylko pracuje...Troche to meczace bo wolalabym miec go caly czas przy sobie Nawet jak przyjezdza i sie ciesze to mecza mnie mysli ze zaraz znow miec go nie bede ,czekam do czerwca bedzie na 3 miesiace ale pozniej sie znow zacznie
Ciri ... kociaki tez sa slodkie kiedys mialam duzo kotow i uwielbialam , ale od paru lat mam przed nimi lek ,moj piecho tez lobuz i strasznie dokazuje ,ale pusto byloby tu jakos bez niego -
kamiii wrote:Dzien dobry kobietki !
ja dzis tempka w dol o 2 kreski 36,9 ale juz od wieczora sie taka utrzymywala wiec to taka norma u mnie przed okresowa ..teraz sobie czekam spokojnie na @
Giannaaa...myslalam i chcialabym , proponowalam to mojemu ,ale... on raz mowi tak raz mowi inaczej ze to nie tak szybko znalesc mieszkanie itd..a innym razem mowi ze on wolalby mieszkac w PL ,bo tam tylko pracuje...Troche to meczace bo wolalabym miec go caly czas przy sobie Nawet jak przyjezdza i sie ciesze to mecza mnie mysli ze zaraz znow miec go nie bede ,czekam do czerwca bedzie na 3 miesiace ale pozniej sie znow zacznie
Ciri ... kociaki tez sa slodkie kiedys mialam duzo kotow i uwielbialam , ale od paru lat mam przed nimi lek ,moj piecho tez lobuz i strasznie dokazuje ,ale pusto byloby tu jakos bez niego
A może jeszcze jutro temp odbije do góry??? Trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
kamiii wrote:Dzien dobry kobietki !
Ciri ... kociaki tez sa slodkie kiedys mialam duzo kotow i uwielbialam , ale od paru lat mam przed nimi lek ,moj piecho tez lobuz i strasznie dokazuje ,ale pusto byloby tu jakos bez niego
Moja przyjaciółka mieszka w Niemczech...bardzo sobie chwiali... w Polsce klepali biede ona nie mogła przez kilka lat zajść w ciąże...pojechała tam i po kilku miesiącach okazało się, że zaszła...służba zdrowia jest tam całkiem inne z resztą życie tez. Ja w lipcu planuje przeprowadzkę do Norwegii bo mój M pracuje już tam 7 lat ...wystarczy tej rozłąki. -
nick nieaktualnyU mnie zwiazek na odleglosc by nie przetrwal ja musze miec swojego codziennie inaczej warouje do tego stopnia ze ostatniu usnac nie moglam jak on polecial ze znajomymi na piwko. Siedzialam i czekalam az wroci... i dopiero usnelam. A mieszkamy razem dopiero od wrzesnia. I dlugo tez nie jestesmy. Ale ten czlowiek dziala na mnie uspakajajaco.