X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe testowanie ;)
Odpowiedz

Kwietniowe testowanie ;)

Oceń ten wątek:
  • marta1987 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    motylek1909 wrote:
    Witam was :) jeszcze 3 dni do @ a ja chyba oszaleję :( tak bym chciała już wiedzieć :(

Trzeba wytrzymać...ja też już się stresuję a jeszcze więcej mi zostało do wyczekiwania niż Tobie :) u mnie najgorsze są nudy w pracy-wtedy dopiero włącza się myślenie...dobrze, że mam tutaj Was dziewczyny :)

motylek1909 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam to samo, w pracy ostatnio nic sie nie dzieje, a juz chcialabym zeby owulacja byla i zeby byl maj ;p

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę dziewczyn z forum to stosuje...zaszkodzić nie zaszkodzi ale może pomoże :)Jeżeli teraz się nie uda to kupuję!!!

http://sklep.babyandmamamed.com/mieszanka-ziolowa-plodnosc-faza-1-i-2

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja siedzę jeszcze z właścicielem firmy w jednym pokoju i cały czas muszę udawać, że niby coś robię a pomysły mi się kończą bo do roboty nie ma nic...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobre dla dziewczyn ktore maja regularne cykle bo tak to trzeba wiecej kupowac bo to starcza na 30dni

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczescie nie musze nic udawac, nawet jak chce moge isc spac na biurku. ;p

marta1987 lubi tę wiadomość

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to super masz pracę :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie taka super ale kazde lepsza niz zadna ;]

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam pracę biurową, zajmuję się reklamą... non stop przy kompie, ale szefowa w pokoju obok ;) także do woli siedzę na różnych forach, m.in. tutaj :)

marta1987 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i tak to sie u nas pracuje ;)

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też w biurze ale to firma dwuosoba ja i szef, który w dodatku jest debilem a trzyma mnie tu tylko umowa....bo jak rozpocznę nową pracę to znowu będzie trzeba odłożyć starania...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta1987 wrote:
    ja też w biurze ale to firma dwuosoba ja i szef, który w dodatku jest debilem a trzyma mnie tu tylko umowa....bo jak rozpocznę nową pracę to znowu będzie trzeba odłożyć starania...
    no to witam w klubie ;) mam umowę do końca 2016 roku i mam zamiar załapać się na macierzyński ;)

• Giannaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też pracuje w biurze i własnie dostałam info, że prawdopodobnie zamkną firmę z końcem miesiąca... Jeśli się okaże, że ja jestem w ciąż a firmę zamkną to co wtedy ?

a.png
    a.png
  • AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pisze do Was na przzerwach albo jak mlodziez sama cos robi. Albo z zebrania;)

Dzisiaj wyslalam zdjecie piersi narzeczonemu,zeby patrzyl czy sie zmienilu, ale ani on, ani ja niczego nie wypatrzylismy. W ogole w ramach doszukiwania sie tych ultrawczesnyvh objawow mam tylko klucie jajnikow i napiecie w podbrxuszu, wczoraj wzdecie, a dzis mi sie odbija, ale wiadomo, to moze nic nie znaczyc. No, ale przynajmniej J popatrzyl sobie na moje cycki;);););)

marta1987, kamiii lubią tę wiadomość

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie ja mam to samo. Dobra praca bo jak zajde moge sobie pracowac bo ciezka nie jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giannaa wrote:
    Ja też pracuje w biurze i własnie dostałam info, że prawdopodobnie zamkną firmę z końcem miesiąca... Jeśli się okaże, że ja jestem w ciąż a firmę zamkną to co wtedy ?

Ja mam podobnie mam dwa miesiace dlatego zeby zajsc ale ja mam umowe zlecenie tylko jak zajde mam szanse na przeniesienie sie do innej firmy...a jak nie zajde bede bez pracy i trzeba bedzie odlozyc tarania

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Wlasnie ja mam to samo. Dobra praca bo jak zajde moge sobie pracowac bo ciezka nie jest.
    ja pewnie będę od razu na L4, bo mam za sobą 2 nieudane ciąże...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    A ja pisze do Was na przzerwach albo jak mlodziez sama cos robi. Albo z zebrania;)

Dzisiaj wyslalam zdjecie piersi narzeczonemu,zeby patrzyl czy sie zmienilu, ale ani on, ani ja niczego nie wypatrzylismy. W ogole w ramach doszukiwania sie tych ultrawczesnyvh objawow mam tylko klucie jajnikow i napiecie w podbrxuszu, wczoraj wzdecie, a dzis mi sie odbija, ale wiadomo, to moze nic nie znaczyc. No, ale przynajmniej J popatrzyl sobie na moje cycki;);););)

Kurde z tym odbijaniem dwa tygodnie sie meczylam!!! Az @ przyszla :( swieta mialam popsute bo nic jesc nie moglam i miete tylko pilam....

AnnaKliwijska lubi tę wiadomość

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sle to jest naprawde frustrujace - nie dosc,zeby udalo sie zajsc, to jeszcze w scisle okreslonym terminie. Cieszcie sie dziewczyny,ze macie regularne cykle, ja sie bardzo boje,ze jesli ta owulacja niezaoeocowala, to nie mam pojecia kiedy bede miec kolejna.
    A tez ze wzgledu na prace bardzo wazne jes dla mnie, by zajsc teraz.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    motylek1909 wrote:
    ja pewnie będę od razu na L4, bo mam za sobą 2 nieudane ciąże...
    Na zlecenie nie moge isc na L4 bo zasilku macierzynskiego wtey nie dostane.:(

‹‹ 84 85 86 87 88 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ