Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
motylek1909 wrote:Witam was jeszcze 3 dni do @ a ja chyba oszaleję tak bym chciała już wiedzieć
Trzeba wytrzymać...ja też już się stresuję a jeszcze więcej mi zostało do wyczekiwania niż Tobie u mnie najgorsze są nudy w pracy-wtedy dopiero włącza się myślenie...dobrze, że mam tutaj Was dziewczynymotylek1909 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarta1987 wrote:ja też w biurze ale to firma dwuosoba ja i szef, który w dodatku jest debilem a trzyma mnie tu tylko umowa....bo jak rozpocznę nową pracę to znowu będzie trzeba odłożyć starania...
-
A ja pisze do Was na przzerwach albo jak mlodziez sama cos robi. Albo z zebrania;)
Dzisiaj wyslalam zdjecie piersi narzeczonemu,zeby patrzyl czy sie zmienilu, ale ani on, ani ja niczego nie wypatrzylismy. W ogole w ramach doszukiwania sie tych ultrawczesnyvh objawow mam tylko klucie jajnikow i napiecie w podbrxuszu, wczoraj wzdecie, a dzis mi sie odbija, ale wiadomo, to moze nic nie znaczyc. No, ale przynajmniej J popatrzyl sobie na moje cycki;)marta1987, kamiii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Ja też pracuje w biurze i własnie dostałam info, że prawdopodobnie zamkną firmę z końcem miesiąca... Jeśli się okaże, że ja jestem w ciąż a firmę zamkną to co wtedy ?
Ja mam podobnie mam dwa miesiace dlatego zeby zajsc ale ja mam umowe zlecenie tylko jak zajde mam szanse na przeniesienie sie do innej firmy...a jak nie zajde bede bez pracy i trzeba bedzie odlozyc tarania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnaKliwijska wrote:A ja pisze do Was na przzerwach albo jak mlodziez sama cos robi. Albo z zebrania;)
Dzisiaj wyslalam zdjecie piersi narzeczonemu,zeby patrzyl czy sie zmienilu, ale ani on, ani ja niczego nie wypatrzylismy. W ogole w ramach doszukiwania sie tych ultrawczesnyvh objawow mam tylko klucie jajnikow i napiecie w podbrxuszu, wczoraj wzdecie, a dzis mi sie odbija, ale wiadomo, to moze nic nie znaczyc. No, ale przynajmniej J popatrzyl sobie na moje cycki;)
Kurde z tym odbijaniem dwa tygodnie sie meczylam!!! Az @ przyszla swieta mialam popsute bo nic jesc nie moglam i miete tylko pilam....AnnaKliwijska lubi tę wiadomość
-
Sle to jest naprawde frustrujace - nie dosc,zeby udalo sie zajsc, to jeszcze w scisle okreslonym terminie. Cieszcie sie dziewczyny,ze macie regularne cykle, ja sie bardzo boje,ze jesli ta owulacja niezaoeocowala, to nie mam pojecia kiedy bede miec kolejna.
A tez ze wzgledu na prace bardzo wazne jes dla mnie, by zajsc teraz. -
nick nieaktualny