Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny,
Ja tez czekam na okres. Test negatywny, beta 0,4 w 12 dpo (owulka była potwierdzona na usg). Termin miesiączki to jutro lub pojutrze, a temperatura trzyma się nadal powyżej 36,9. Jestem załamana, mam pcos i to był pierwszy cykl na lekach kiedy udało się uzyskać niemal książkowa owulka, staraliśmy się bardzo i co?, ciąży brak:(((
a jeszcze dr powiedział ze będziemy działać z lekami co drugi cykl...((( czyli kolejne starania w czerwcu....zwariuje do tego czasu -
marta1987 wrote:Trochę dziewczyn z forum to stosuje...zaszkodzić nie zaszkodzi ale może pomoże :)Jeżeli teraz się nie uda to kupuję!!!
http://sklep.babyandmamamed.com/mieszanka-ziolowa-plodnosc-faza-1-i-2
Ja się zastanawiam, ale widzę, że ma niepokalanka w składzie, więc dla mnie na razie odpada. Jestem po 3mcach na castagnusie.
-
KASIAG24 wrote:dziewczyny mam wyniki!! beta 314,7 wedlug tabelki zalaczonej do badan to 4-6 tydzien tylko martwi mnie, ze nic nie widac bylo wczoraj na usg a bylam prywatnie i ma bardzo dobry sprzet... dzwonilam do niego wlasnie, powiedzialam mu jaka beta ze wd tego pisze 4-6 tydz i czy to normalne ze nie widac nic, powiedzial ze tak, ze moglo byc nic nie widac bo w badaniu nie widzial nic zlego zeby przypuszczac ze moze to byc ciaza pozamaciczna ale zebym w srode do niego zadzwonila postara sie mnie wcisnac na wizyte zrobic usg jeszcze raz... bo powiedzialam, mu, ze martwi mnie to troche i do 6 maja bede niespokojna, zreszta on sam uznal ze nie mozemy czekac do 6 maja w takim razie... wiec jestem teraz mega zestresowana (((((
Gratulacje Kasiu! Wszystko będzie w porządku. Postaraj się nie stresować, bo to ani Tobie, ani maluszkowi nie pomoże Super, że się udało! Ja wystartowałam z nową energią i mocno wierzę, że w maju się uda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzolla wrote:Cześć dziewczyny.
Może ja też nieśmiało dopiszę się do tego tematu. Tylko nie wiem, czy jest po co - w sensie czy test będzie potrzebny, ale póki co mam cały czas jakąś nadzieję...
Witam Was wszystkie
Ja myślę, że teścik będzie na plusik -
kamii mnie caly czas od niedzieli boli podbrzusze jak na @, ale tak lekko w sumie bardziej jestem obolala, i jajnik prawy czuje jak pulsuje kluje czasami, pozatym sluzu wlasnie praktycznie zero dopiero od chyba 2-3 dni wiecej takiego wodnistego bialego, a szyjka wysoko twarda i zamknieta ciri dobrze bedzie, czytalam, ze bardzo czesto pojawiaja sie krwawienia mylone z @ a to wczesna ciaza... trzym,am kciukasy teraz ja :***
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie sama nie wiem co o nim myśleć... Bo może to tylko taki mój podstępny organizm zarzartował sobie za mnie... tym bardziej, że nie zanotowałam nawet cienia tak sławnego plamienia implantacyjnego. Ale może, może... A jak nie to za miesiąc
-
nick nieaktualny
-
motylek1909 wrote:ja mam niedobór wit D, za wysoką insulinę po obciążeniu i za wysoką prolaktynę po obciążeniu. Niby lekarze tak mówili, że schudnę itd. Ale jakoś od roku waga stoi w miejscu...
Testów obciążenia na prolaktynę się już nie stosuję - nie są miarodajne i tylko zaburzają obrazNie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz. -
nick nieaktualny