KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOjeju ja jestem jedynaczka 3/4 życia i raczej Ci co mieli rodzeństwo to mi zazdroscili że mam pokój, rodziców i zabawki tylko dla siebie. Dopiero z rozwodem rodziców i ich kolejnymi związkami "nabyłam " dwie siostry i trzech braci z czego więź mam z siostrami. Nigdy mi ni było gorzej z faktu bycia jedynym dzieckiem mojej Mamy tym bardziej że długo byłam kompletnym egocentrykiem.
Luncia ❤ Resecik ❤ kciukasy przytulasy:)
Idę spać dalej. DobranocLuna1993, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Ja tez jestem jedynak, mialam pokój i zabawki tylko dla siebie, mąż ma rodzeństwo, starszego brata. Czasem myślę sobie jakby to bylo gdybym miała siostre. Czasem było mi przykro ze nie mam brata czy siostry z którymi mogłabym sie bawić, zwierzyc itpMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lo moj Boze... no nadrobilam, ale ciezko bylo. Pewnie fajne tematy uciekly przez awanture
Koteczko ja podobnie jak Nika dorzucilabym cynk i selen. Dla Małża też -
Dziewczyny, trzymam kciuki za wizyty i bety!
A Wy trzymajcie kciuki za mnie. Dzisiaj pierwszy dzień w nowej pracy.Czrna 81, blue00, reset, Meśka, Malgonia, Kaczorka, KateHawke, Yoselyn82, Morusek, Achia, nenusia, KateKum, Karma88, Bocianiątko, MOJE lubią tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
nick nieaktualny
-
Obrywa w cudzysłowiu w sensie, że nia ma tego wszystkiego co dzieci mające rodzwństwo-wspólnej zabawy, wspaecia, zwierzeń etc. Ja też jestem jedynaczką i poza tym że wszystko dla mnie łàcznie z uwagą zalet nie widzę. Mąż ma siostrę i jest raźniej
-
Cześć dziewczyny Co nadrobię i chcę coś napisać to Wy już znowu naprodukujecie
Gratuluję pozytywnych bet, trzymam kciuki za przyrostu, za wizytujące
U mnie owu za rogiem. Jajniki bolą już na całegoMalgonia, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Kciukasy za wyniki i wizyty
Miłego dnia
Ktoś dzisiaj testuje?
Hania wczoraj się z nami zegnalas!Bajkaaa, Luna1993, nenusia lubią tę wiadomość
-
Hania34 wrote:Obrywa w cudzysłowiu w sensie, że nia ma tego wszystkiego co dzieci mające rodzwństwo-wspólnej zabawy, wspaecia, zwierzeń etc. Ja też jestem jedynaczką i poza tym że wszystko dla mnie łàcznie z uwagą zalet nie widzę. Mąż ma siostrę i jest raźniej
Hania na litość boską skończ już ! wczoraj wieczorem weszłam na forum i odechciało mi się pisać bo przez tą awanturę nie wiedziałam co komu mam napisać więc stwierdziłam że to przemilczę. A tu na drugi dzień to samo!
Wiadomo że super jest mieć rodzeństwo, jest się z kim bawić, zwierzyć itp.
ale doceń to że masz syna, który jest ZDROWY i nienarzekaj !
Ja też chce rodzeństwa dla mojego synka ale wiem że jesli mi sie nie uda to swiat mu sie nie zawali. Zycie nie jest sprawiedliwe ! Nikt Ci tego nie powiedział ?Czrna 81 lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Hania34 wrote:Obrywa w cudzysłowiu w sensie, że nia ma tego wszystkiego co dzieci mające rodzwństwo-wspólnej zabawy, wspaecia, zwierzeń etc. Ja też jestem jedynaczką i poza tym że wszystko dla mnie łàcznie z uwagą zalet nie widzę. Mąż ma siostrę i jest raźniej
Skończ jojczyc i podrzuć syna w sobotę do kuzynów czy kolegów. Mit o tym, że rodzeństwo się świetnie bawi razem itp. jest mitem! Nawet jak teraz zajdziesz w ciążę to myślisz, że przed dorosłością te dzieci złapią wspólny kontakt? Wyobraź sobie te zwierzenia 15 latka siedmiolatkowi? Albo zabawę dziesięciolatka z dwulatkiem, który mu wszystko zabiera i niszczy?! Póki co to byłaby relacja bardziej opiekuńcza niż kumpelska.
JustynaG, nenusia, Luna1993, Czrna 81, Lucia88 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Trzymam kciuki za wszystkie testujące. Wątek Extesterki czeka na kolejny napływ ciężarówek
Raczej wyobrażam to sobie tak - mamo ona/on mi przeszkadza. Oczywiście za jakieś x lat to się może odmienić. Ale przy tak dużej różnicy wieku to raczej to nienarodzone mogłoby się zwierzać bratu a nie odwrotnie.
Znam jedną parę, u ktorej różnica wieku między synem a córką to 7 lat. Czy 16 latek może traktować 9 latkę jako wsparcie czy by się zwierzyć. Nie sądzę. OCzywiście, w namawianiu rodziców na coś - tworzą świetny duet. Ale na ogół to ona mu przeszkadza.
Haniu, pomyśl o sobie. To Ty chcesz mieć to dziecko i dlatego się o nie starasz. Nie tłumacz "bo mój syn nie ma rodzeństwa".Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
Chyba nie wiesz co to jojczenie , ja tylko stwierdzam suche fakty. A wy zauważyłam jedno nowych osób się czepiacie o wszystko , każde słowo , a sobie słodzicie i wybaczacie wszystko mln pytań, złe humory, frustracje. Wbić się w was o zasłużyć na uznanie to niemożliwa sprawa. Zamknijcie to swoje forum napiszcie, że obcy niemile widziano i tyle. A nie psychologia tłumu wszystkie osoby na jedną i każda kolejna przytakuje , by zdobyć uznanie reszty. Przestańcie o mnie pisać to przestanę odpowiadać bo czuję się wywoływana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 08:40
-
nick nieaktualnyMiłego dnia kochane pięknie dziś słońce świeci co mnie natchneło do sprzątania chałupy, kurde po co mi 160 Mk?!
Haniu, mój najstarszy ma prawie 10 lat, średnia 6 a najmłodsza prawie 5 i powiem szczerze, że syn nie specjalnie się z nimi bawi. Powiem więcej cały czas się kłócą, bo młode mu przeszkadzają, tzn. On woli sam wyjść z kolegami niż bawić się z młodszymi siostrami. Wieczne kłótnie i krzyki więc mieć rodzeństwo to nie jest tak super. Ja mam troje rodzeństwa jestem najstarsza siostra o 6 lat młodsza, brat o 9 lat młodszy, a druga siostra o 18 lat młodsza (w wieku mojego syna) i zawsze mnie wnerwiało, że musiałam ich pilnować, brać ze sobą na dwór. Więc mieć dużo młodsze rodzeństwo czasem nie jest tak fajne jakby się mogło wydawać. Może jak będą starsi to się trochę zmieni ale póki są dziećmi to jest trochę inaczej -
Czy ja wiem, ja też jestem tutaj, na tym wątku raczej nowa i nie spotkalam się z niczym o czym ty mówisz. Co więcej zawsze mogę liczyć na porady osób z większą wiedzą i doświadczeniem. Nikt też mnie nie oceniał. Może pora zastanowić się nad sobą? Na tym wątku nie udzielam się zbyt często ale czytam raczej na bieżąco. Z tego co zdążyłam zauważyć to Ty niestety najczęściej jesteś prowodyrem gównoburzy. Ty czy tam Veles, którą jesteś albo nie
nenusia, Meśka, Bajkaaa, summer86, Emiilka, KateHawke, Morusek, Bocianiątko, Lucia88 lubią tę wiadomość
Aniołek 8/11tc [*] - 06.07.2017
Angelius Provita, dr M. Paliga - od 13.04.2018
L + H 05.09.2018
On :DFI 50%, po 4 msc. 35 % , hla-c c2c2
Ja: adenomioza, endometrioza I
Kir AA, NK 17%
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G - układy hetero
25.02.2019 IMSI+macs 3BB🙁
13.06.2019 IMSI+macs 8A🙁🙁❄️❄️❄️
02.10.2019 ket 4AB🙁 cb 6dpt 84,6 8dpt 194,4 9dpt 352,3 13dpt 375,9 16dpt 33,5
8.11.2019 ket 3BB 🙁
01/2020 03/2020 CB 🙁🙁
Szczepienia limfocytami
11/2020 22dc 41,5 23dc 77,6 25dc 210 28dc 928,9 35 dc 10976 39dc ❤️
5.07.2021 r Milena 2790g 51 cm
06/2022 07/2022 CB 🙁🙁
09/2022 47 dc ❤️czekamy na synka 👶🏼 -
nick nieaktualny
-
nenusia wrote:
Ja mam troje rodzeństwa jestem najstarsza siostra o 6 lat młodsza, brat o 9 lat młodszy, a druga siostra o 18 lat młodsza (w wieku mojego syna) i zawsze mnie wnerwiało, że musiałam ich pilnować, brać ze sobą na dwór. Więc mieć dużo młodsze rodzeństwo czasem nie jest tak fajne jakby się mogło wydawać. Może jak będą starsi to się trochę zmieni ale póki są dziećmi to jest trochę inaczej
hahaha jakbym czytała o mnie i mojej siostrze 8 lat starszej jak byłam mała chodziłam z nią na randki czego ona nie znosiła i siedziała ze mną w domu gdy byłam chora a mama nie mogła mieć urlopu narzeka na to do tej pory i smiejemy się z tego nasza prawdziwa relacja zaczeła się gdy ja miałam 16-17 lat i dojrzałam. Wtedy dopiero miałysmy o czym rozmawiać, ona była dla mnie wsparciem nie tylko finansowym jako zarabiająca już starsza siostra ale i mentalnym a ja byłam jej niezawodną nianią do dzieci
nenusia lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r.