KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nika ja bardzo chętnie powdycham morską bryzę Jutro będę trzymać kciukasy! Liczę na Wasze w piątek
Frelcia ja też wierzę w to że nic w życiu nie dzieje się bez przyczyny...
Obiad nr1 już za mną! Potem będzie kefir z trusek a potem obiad nr 2 ...ciekawe jaką będę miała wagę wyjściową do porodu...StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Nika a próg będzie kosmiczny gratulacje betki Kiedy masz wizytę?
A jak wyjdzie słabo to będę jutro prosić gina o jakieś receptki.
Jutro o 14:40 zbiórka pod Gdyńską Gametą.lamka, Lunaris, Siwulec, Morusek, nenusia, Kargo31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNika piękna beta! Prog na pewno będzie superancki!
Frelcia wszystko ma jakiś ukryty sens, ja też myślę, że to co się wydarzyło to znak, że zmiana miejsca zamieszkania zrobi Wam na dobre z tym właścicielem to kurde niezła bryndza wredny fagas
Lamcia ja z tą moją wizją cholestazy rozkminiam czy nie ogarnąć diety pudełkowej, bo ciągle myślę co mi wolno a czego nie wolno i kończę na tym, że jem chleb z dżemem własnej roboty, bądź z miodem albo owoce czy sałate.... Dziś niby zrobiłam zupe z czerwonej soczewicy, zjadlam ze smakiem a teraz znów myślę, że może nie powinnnam jej jeść.... Łeb mnie boli od tego myślenia co mogę a czego nie moge!
StaraczkaNika, Frelcia lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:No właśnie o próg się boję, bo cycki od kilku dni sflaczały i ogólnie smętnie wyglądają. Albo mi spadł ten prog, albo jędze kłamią. A jeśli kłamia, to je nakryje na tym oszustwie i się obrażę!
A jak wyjdzie słabo to będę jutro prosić gina o jakieś receptki.
Jutro o 14:40 zbiórka pod Gdyńską Gametą.
Będe z Tobą!StaraczkaNika lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualny
-
Mala90 wrote:Nika piekny przyrost wierzysz juz ze to sie dzieje naprawde?
Anna Stesia Póki co nie wybieram się na ex-testerki. Ciężko mi jest patrzeć na suwaczki i zdjęcia dziewczyn, które pozachodziły w tym samym czasie. Żadna ciąża nie wynagrodzi mi utraty tej pierwszej, zwłaszcza że ja chyba ciągle się z tym nie pogodziłam.
Także na filetową nie, na ex-testerki nie... przechowacie mnie tutaj? -
frezyjciada wrote:Nika piękna beta! Prog na pewno będzie superancki!
Frelcia wszystko ma jakiś ukryty sens, ja też myślę, że to co się wydarzyło to znak, że zmiana miejsca zamieszkania zrobi Wam na dobre z tym właścicielem to kurde niezła bryndza wredny fagas
Lamcia ja z tą moją wizją cholestazy rozkminiam czy nie ogarnąć diety pudełkowej, bo ciągle myślę co mi wolno a czego nie wolno i kończę na tym, że jem chleb z dżemem własnej roboty, bądź z miodem albo owoce czy sałate.... Dziś niby zrobiłam zupe z czerwonej soczewicy, zjadlam ze smakiem a teraz znów myślę, że może nie powinnnam jej jeść.... Łeb mnie boli od tego myślenia co mogę a czego nie moge! -
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f9d15bd4fd6.png
Przyrost 179% z 122 w 14dpo
W poprzedniej ciaży miałam 2300 dopiero w 23dpo, więc troszkę mi raźniej.
Teraz tylko ten progesteron koło 15ej
Gratulacje!!!
Mója beta przy Twojej się chowa :pWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 12:43
-
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:
Także na filetową nie, na ex-testerki nie... przechowacie mnie tutaj?
Nika nawet nie próbuj stąd odchodzić ! i tak Cie znajdziemy wszędzie !!!
StaraczkaNika, nenusia lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Gratulacje!!!
Mója beta przy Twojej się chowa :p
Achia luzik, zdrowe, silne ciąże mają z tego co widzę często ospałe, mało spektakularne bety na początku a potem idą z kopyta!Achia lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
A co do Ciebie Frelcia to też uważam że warto czasami słuchać znaków, a u Was chyba mówią że pora na przeprowadzkę . No chyba, że chcesz powalczyć to ja bym spróbowała poskładać wniosek jeszcze do innych projektów unijnych - zazwyczaj w jednym miejscu odbywa się kilka konkursów na raz, organizowanych przez kilka różnych firm2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
A często to, że się gdzieś nie załapiesz na finansowanie wynika naprawdę z jakiejś pierdoły formalnej lub pecha (czasami jest bardzo dużo mocnych osób startujących po dofinansowanie i ciężko z nimi wygrać, a czasami cała wielka grupa jest naprawdę słaba i łatwo wyjść na prowadzenie). Wiem, bo zdarza mi się takie wnioski oceniać2019 początek - strata, 10 tc
Nika nie słuchaj cycków! Moja bolały jak skurczaki po każdej owu a jak teraz w ciąży jestem to w ogóle nie bolą, rozmiar większe tylko się zrobiły
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Achia wrote:Gratulacje!!!
Mója beta przy Twojej się chowa :pAchia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNika, piękna beta! Jutro wszystkie będziemy wyczekiwac na Twoje usg!
A wam dziewczyny dzięki za info o promocji w Rossmannie. Do końca miesiąca chleb bez masła będziemy w domu jeść!StaraczkaNika, Malgonia, Emiilka, nenusia, Bajkaaa, Bocianiątko lubią tę wiadomość