KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:E tam, Twoja jest ładniejsza - u Ciebie był przyrost 200% - masz w rodzinie bliźniaki? I próg rewelacyjny, mimo że zwykle nie miałaś pewnie superowego, skoro doktor zalecił dupka brać od pozytywa - a tu sam z siebie blisko 90 ng! Jak jutro zrobisz, to będziesz mieć dużo lepszy przyrost niż mój! I wtedy zacznę Ci wmawiac te bliźniaki na całego!
Progesteron miałam różny. Z reguły ok 18. Raz 29.raz 7(wtedy pewnie owu nie było) Czemu kazał brać dupka to nie wiem ale czuję się spokojniejsza jak go biorę. Bliźniaków w rodzinie brak :pWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 13:00
-
To to Nika jutro się tłoczno zrobi pod gabinetem, też oczywiście dołączam i trzymam kciuki najmocniej
Frelcia szkoda tego żłobka, też jakoś w moich wyobrażeniach idealnie się do tego nadajesz... sytuacji z właścicielem nie skomentuje, bo mi się ciśnienie podnosi na takich ludzi... Ale jak sama mówisz, może nic nie dzieje się bez przyczyny? Wrocław to piękne miasto, serdecznie z Lamcią, Olik i innymi wrocławiankami zapraszamy a i mąż na pewno będzie szczęśliwszy mając taką kochaną Frelcię obok siebie - no i wtedy już oczywiście Frelcię w dwupaku bo drugi transfer musi się udać!StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja po usg u gina. Wszystko dobrze, Endo bardzo ładne. Czekam na @ i...
KateHawke, Lunaris, Dibolek, Emiilka, Siwulec, Jeżowa, agulineczka, Malgonia, StaraczkaNika, Frelcia, lamka, nenusia, nowa na dzielni, MOJE, summer86, Lena21, Bajkaaa, blue00, Flowwer, Bocianiątko, moyeu, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny pytanie prolaktyna w 4dc - 17, 71 ng/ml przy normach 5,18- 26,53 jest ok? Tsh 0,91 więc ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 13:26
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f9d15bd4fd6.png
Przyrost 179% z 122 w 14dpo
W poprzedniej ciaży miałam 2300 dopiero w 23dpo, więc troszkę mi raźniej.
Teraz tylko ten progesteron koło 15ej
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Nika Serce Ty moje w ogole nie bralam innej opcji pod uwage bedzie dobrze, zobaczysz. Jak przeczytalam Twoj wynkk to sie poplakalam i teraz tez mi lzy stoja w oczach, ale to z takiego poczucia szczescia i pewnosci, ze bedzie dobrze.
Nika co do Ciebie mam tez baaardzo dobre przeczucia. Nie eiem czy to bedzie drugie, piate czy siodme in vitro, czy moze naturalnie sie wstrzelisz, ale bedziesz mama
A ja chcac zrobic sobie prezent a mezu niespodziewajke nadzwigalam sie jak glupia i zaraz bede sadzic
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/35c43a129389.jpgEmiilka, StaraczkaNika, Karma88, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Nikuś, jutro o 14:40 melduję się z Tobą pod gabinetem i mocno trzymam za łapkę! Przy takiej pięknej becie na bank będzie już widać pęcherzyk Przeszło mi przez myśl, że może jest szansa na bliźniaki (beta - kosmos!)? Ja wiem, że nic nie zastąpi Wam pierwszego dzieciątka, ale takie podwójne szczęście na pewno przyniosłoby troszkę ukojenia Jejku, nie mogę się doczekać jutra
Moje, Kochana, masz prawo do smutków i żali. Nie jestem w stanie nawet sobie wyobrazić tego, co czujesz. 4 lata starań na pewno odciskają piętno na psychice. Myślę, że pomysł z psychologiem jest naprawdę trafiony. Podziwiam Cię Kochana i wierzę, że w końcu zostaniesz Mamą!
Resecik, wyobrażam sobie, jak wcinacie właśnie lodziki nad Wisłą z Emkiem i Młodą Miłego dnia! Niech pogoda i humory Wam dopisują! Ps. będziesz świetną Mamą, a Młoda super siostrzyczką
Frelciku, ja też myślę, że nic nie dzieje się bez przyczyny. Ze żłobkiem faktycznie ciągle masz pod górę. Może zmiana miejsca zamieszkania i rozpoczęcie nowego etapu we WrocLOVE, otworzy nowy, piękny rozdział w Twoim życiu? Tego Ci życzę!
Dziołszki, ogarniam chatę i lecę do Babci na obiad, jak w każdą środę Ja to mam dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 13:31
StaraczkaNika, MOJE, Siwulec, KateHawke lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
bazylkove to przeznaczenie, zapisuj się na 14ego!
Piszę i tu i na Gdyni, żebyś napewno znalazła.
https://www.invimed.pl/obudz-w-sobie-zycie
Jak nie ma miejsc, to oni odpiszą i piszesz jaka szkoda, bo chciałaś zapoznać lekarzy z Invimedu i zacząć tam leczenie, wtedy tez Ci prześlą ulotki i kupony
A jak Ci się uda zapisać, to super - mi to dużo dało. Fajnie zabrać wszystkie wyniki i pokazać innym ginom, zawsze to jakieś nowe spojrzenie. Zajęcia z dietetyczkami też fajneKateHawke lubi tę wiadomość
-
Anaaa90 wrote:Dziewczyny pytanie prolaktyna w 4dc - 17, 71 ng/ml przy normach 5,18- 26,53 jest ok? Tsh 0,91 więc ok.
Prolaktyna ideolo! Myślę, że żaden gin nie powiesi psa na tym wyniku TSH książkowe!12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Anaaa90 wrote:Dziewczyny pytanie prolaktyna w 4dc - 17, 71 ng/ml przy normach 5,18- 26,53 jest ok? Tsh 0,91 więc ok.
-
Dziewczyny dzieki za odp. Czekam na resztę
Jesteście niezastąpione
Nika kciuki za wizytę a Tobie Emilko smacznego obiaduEmiilka lubi tę wiadomość
-
Nikuś ja byłam na tym spotkaniu w zeszłym roku. Bardzo fajnie wspominam (szczególnie jedzenie i deserki ) no i tak głupio iść i zabierać miejsce. Poza tym w tym czasie to ja już będe się pakować na urlop hie hie.
Na grupie fb "Obudź w sobie życie" dziewczyny mi podeślą kuponStaraczkaNika lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
bazylkove wrote:Nikuś ja byłam na tym spotkaniu w zeszłym roku. Bardzo fajnie wspominam (szczególnie jedzenie i deserki ) no i tak głupio iść i zabierać miejsce. Poza tym w tym czasie to ja już będe się pakować na urlop hie hie.
Na grupie fb "Obudź w sobie życie" dziewczyny mi podeślą kupon -
Późno dziś się witam, ale lepij późno niż wcale kilka poprzendich i przyszłych dni mam zaplanowanych od rana do wieczora, więc tylko w wolnej chwili zerkam co tam u Was a jak znajdę 5 min na popisanie to skrobie
Nika beta cudowna :*
Frelciu ja też twierdzę, że los wie co nam przynosi i wszystko ma jakiś cel. U mnie pewnie ciąża też wyskoczy dopiero jak podpiszę umowę na stałe
Reset korzystaj z urlopu bo cieżka praca Cię nieługo czeka. Jak zaczniecie serduskować to będzie trzeba kolejny urlop wziąć
Pozostałe z @ i białymi testami tulę mocno, pozytywnym betą gratuluję i zazdraszczam, a sama zmykam, bo praca czeka. Dziś zebranie z rodzicami. Gdyby mi się chciało tak jak mi się nie chce .. dobrze, że niedługo koniec roku szkolnego, ale z drugiej strony żegnam się z moją klasą, a dzieciaki w tej klasie są wspaniałe. Nie piszę tego na wyrost, one rzeczywiście są cudowne. Każdej nauczycielce życze takiej bezproblemowej klasy Dobra uciekam bo sczas niestety w miejscu nie stoi zerknę wieczorem buziaki !StaraczkaNika lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Tak tylko na szybko, rzuciła mi się artykuł, że rodzice porzucili chyba gdzieś w Angli noworodka w kanale burzowym. Znalazła je babeczk, która spacerowała niedaleko. jak żyć w takich czasach, przecież to nie do pomyślenia co niektórew młode istotki muszą się wycierpieć przez rodziców debili2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Emilka pozdrów Babcię, to musi być kochana kobieta
Kingulla współczuję zebrania, ja wczoraj miałam zebranie Rady Rodziców, niestety mam ten zaszczyt być przewodniczącą u syna w klasie... co ja się umęczę na tych spotkaniach niektórym rodzicom to chętnie bym z główki przyfasoliła siedzimy i drążymy tematy typu: "jeden tatuś przychodząc po dziecko zauważył że dzieci nie były w tym czasie na dworze tylko w świetlicy! Dlaczego dzieci nie wychodzą na dwór?", oczywiście dzieci były na dworze tylko akurat w tym momencie Panie się zmieniały na dyżurze (są w okrojonym składzie bo dwie w ciąży a jedna chora) i zabrały dzieciaki na chwilę do środka. no mówię Wam, niektórzy ludzie to chyba nie mają problemów skoro czepiają się dosłownie wszystkiego! I szczerze współczuję nauczycielom bo oni dzisiaj to już nic nie mogą zrobić (nawet kartki z zeszytu wyrwać) bo zaraz jest afera bo Pani się uwzięła...
Nika dawno nie byłam nad morzem więc z chęcią przyjmuję zaproszenie na jutrzejszą wizytę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 14:25
StaraczkaNika, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Ja powoli zaczynam robic w pokoju porzadki, powyrzucam co nie potrzebne, czego nie nosze to oddam innym.. musze zwolnic troszke miejsca dla malucha co prawda mebelki beda ale moje rzeczy tez musze gdzies ulokowac
summer86, Karma88, KateHawke, nenusia, Mala90, Lunaris, Emiilka, moyeu, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny, przepraszam, ale obecnie nie mam sił nadrobić wątku, mam takiego doła że od rana tylko ryczę.. Chcę wrócić do domu, bo od męża codziennie słyszę tylko że on żałuje że ja jestem w ciąży bo ja się nie nadaje na matkę, bo jestem taka siaka,że ja go zmusiłam , bo go szantażowałam wiekiem 32 lata, że już późno na dziecko a pytał ostatnio lekarki to mu mówiła, że jeszcze dużo czasu, że do 40 to spokojnie.. A on nie chciał, nie jest gotowy itd, ale poświęcił się bo ja chciałam (poświęcił a teraz obraca to przeciwko mnie), albo tej aborcji słysze, że tak lepiej będzie, póki jeszcze jest czas.. Powiem Wam, coraz bliższa jestem tego, żeby je urodzic i.. oddać komuś.. Jak wróce do polski, nie będę w stanie dzieckiem się zając i go utrzymać (moja sytuacja jest skomplikowana i nie chce się wdawać w szczegóły,w skrócie tylko nasz kraj chce mnie wrobić w oszustwa podatkowe które nie ja zrobiłam, wiedzą dokładnie kto, ale uważają, że ja mam tez za to odpowiadać, mimo że ja swoją część zapłaciłam co do grosza). A tu gdzie jestem, jestem sama. Nie mam tu nikogo.
Myślę już, że dla dziecka będzie lepiej wychowywać się w rodzinie gdzie rodzice będą go bardzo chcieli, czekali na nie i kochali nad życie, żeby trafiło do takiej rodziny jak Yos.. A nie tam, gdzie tatuś przez cała ciąże mówi że on nie gotowy że on nie chciał, mamusia się nie nadaje i że on załuje.. Nie chcę żeby moje dziecko to czuło Nie wiem już co robić Przepraszam że smęcę, ale nie mam nawet z kim o tym pogadać..Agulek24 lubi tę wiadomość