KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:O, fajnie, dzięki! Ja mam blisko na Świętokrzyską. Myślałam, że tam jest tylko normalne przychodniowe labo. A najważniejsze, ze na tą sieć jeszcze nie pisałam skarg!
I obyś nie musiała pamiętaj tylko żeby poprosić na początku o kontoStaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Ja mam mega wstręt do słodkiego a wczoraj do obiadu u tesciów napój Tymbark albo jakaś z cytryną fujjjjj same slodziki .... wody nie miała to poprosiłam o herbatę byle nie czarną to dostałam zieloną
Przed ciążą potrafiłam do śniadania wysunąć puszkę karmelu
Jak u Panan bedę mieć syna
Zależy jak się u kogo sprawdza bo to tylko zabobony. Mnie akurat ciągło do serów i mięsa a do słodkiego wogole i każdy mówił że syn -
Nika po cichu gratuluję, oby tym razem było wszystko dobrze doskonale rozumiem twój strach.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lamka a jak nie robiłaś bety to robisz sobie testy? chociaz pewnie jak juz sie zaczynają mdłości to pewnie maluszek sie pięknie rozwijaMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyFlowwer - najgorzej! Nigdy nie rozumiałam, jak się można napić słodkimi napojami. Dobrze, że chociaż herbatę dostałaś
Panan mnie odrzuca i od mięsa i od słodyczy. Najchętniej bym jadła ziemniaki w mundurkach albo pomarańcze
Yosel nie robię testów, nie robię drugiej bety, czekam na wizytę w piątek z nadzieją, że będzie dobrze. Beta i testy i tak nic nie zmienią, biorę lutkę i heparynę, nic więcej nie mogę zrobić.
Kochane sorry, że tak znowu o sobie. Myślicie, że w piątek czyli 5t1d, kiedy w teorii betę powinnam mieć jakieś 3-6tys, będzie już widać zarodek, czy tylko pęcherzyk?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2018, 10:30
-
Nika, póki co zamiast gratulacji, masz moje kciuki do czasu wyników bety:* Choć nie ukrywam, że buzia mi się już śmieje z radości po tym, jak ujrzałam Twoje zdjęcie.
A ja wczoraj przeżyłam, raz tylko odeszłam z łzami od stołu, jak zaczęła się rozmowa o egzaminie.Ale mój M. ostro zareagował, rodzinę ustawił do pionu i był spokój. Drugi raz nieco przykro było jak wujek powiedział do taty, że doświadczy tego samego co on jak doczeka się swoich wnuków (wujek ma ich czworo) i widziałam taty minę. Moi rodzice wiedzą o moich problemach, stąd pewnie im też przykro w takich chwilach.
Ja myślałam, że zajdę w urodzinowym miesiącu (bo urodziny mam za kilka dni), ale chyba nic z tego. Na pocieszenie był mega fajny wieczorem
A teraz leżę obok M., piję kawę, czytam książkę, cieszę się drobiazgami jak nowa pościel, zajadam ciasto (i powiem Wam, że jak rano stanęłam na wadze z ciekawości to wyszło, że jeszcze schudłam, więc ciasto mi smakuje podwójnie ) i staram się nie myśleć ani o egzaminie, ani o staraniach. Muszę się jakoś psychicznie pozbierać i to będzie pierwszy krok ku temu... Odpocząć i docenić drobne rzeczy.Czrna 81 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Nika pogratuluję jak tylko ujrzysz jutro kolejną krechę lub pozytywną betę na razie mocno zaciskam kciuki i mam dobre przeczucia :*
Lamka wydaje mi się, że jak dobry sprzęt to coś tam może doktorek dojrzy.
Lecę na śniadanie, bo z głodu żołądek sam się trawi niestety nie mam mdłości ciążowych, ani żadnych innych więc wciągam jak odkurzacz Dobrego dnia dziewczyny ! Psiiiikam wirtualnie wodą, aby szczęście Wam towarzyszyło każdego dnia !2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28 -
nick nieaktualny
-
Łojezu Reset przepraszam, ale całkiem zapomniałam Ci pogratulować przejścia przez te egzaminy. Mnie wszystko bolało po tym, co przeczytałam, jesteś twarda sztuka! I czekam z niecierpliwością na wynik, jak kiedyś w końcu zabiję męża to zgłoszę się do Ciebie
KateHawke lubi tę wiadomość
-
lamka wrote:Flowwer - najgorzej! Nigdy nie rozumiałam, jak się można napić słodkimi napojami. Dobrze, że chociaż herbatę dostałaś
Panan mnie odrzuca i od mięsa i od słodyczy. Najchętniej bym jadła ziemniaki w mundurkach albo pomarańcze
Yosel nie robię testów, nie robię drugiej bety, czekam na wizytę w piątek z nadzieją, że będzie dobrze. Beta i testy i tak nic nie zmienią, biorę lutkę i heparynę, nic więcej nie mogę zrobić.
Kochane sorry, że tak znowu o sobie. Myślicie, że w piątek czyli 5t1d, kiedy w teorii betę powinnam mieć jakieś 3-6tys, będzie już widać zarodek, czy tylko pęcherzyk?lamka lubi tę wiadomość
-
Jak weszłam przed chwila i zobaczyłam ze już od rana kilka stron do nadrobienia, to wiedziałam ze coś się dzieje dobrego:) Nikus, ja tak jak Dziewczyny, wierze, ze u Ciebie to dobrze wróży i trzymam mocno kciuki za Ciebie i już przebieram nogami na wyniki Twojej bety:)
-
reset wrote:Nika, póki co zamiast gratulacji, masz moje kciuki do czasu wyników bety:* Choć nie ukrywam, że buzia mi się już śmieje z radości po tym, jak ujrzałam Twoje zdjęcie.
A ja wczoraj przeżyłam, raz tylko odeszłam z łzami od stołu, jak zaczęła się rozmowa o egzaminie.Ale mój M. ostro zareagował, rodzinę ustawił do pionu i był spokój. Drugi raz nieco przykro było jak wujek powiedział do taty, że doświadczy tego samego co on jak doczeka się swoich wnuków (wujek ma ich czworo) i widziałam taty minę. Moi rodzice wiedzą o moich problemach, stąd pewnie im też przykro w takich chwilach.
Ja myślałam, że zajdę w urodzinowym miesiącu (bo urodziny mam za kilka dni), ale chyba nic z tego. Na pocieszenie był mega fajny wieczorem
A teraz leżę obok M., piję kawę, czytam książkę, cieszę się drobiazgami jak nowa pościel, zajadam ciasto (i powiem Wam, że jak rano stanęłam na wadze z ciekawości to wyszło, że jeszcze schudłam, więc ciasto mi smakuje podwójnie ) i staram się nie myśleć ani o egzaminie, ani o staraniach. Muszę się jakoś psychicznie pozbierać i to będzie pierwszy krok ku temu... Odpocząć i docenić drobne rzeczy.
Ja bym chciała przepisy na takie ciasta, co się od nich chudnie! Jak znalazł dla mojego męża - ostatnio żyje w stresie i przybiera w zastraszającym tempienenusia lubi tę wiadomość
-
Lameczko u mnie 5+0 byl pecherzyk i mala jasna plameczka. I tez na poczatku tylko pomarancze i zolty ser mi szly, a tydzien pozniej bylam juz jak odkurzacz.
U mnie sie rozkreca, ale temperatura znow wzrosla wiec poki nie bedzie zywej krwi to sie wstrzymam z ogloszeniem pierwszego dnia ciazylamka, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Nika, trzymam kciuki!30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Lameczko u mnie w 5+0 przy becie powyżej 14 tysięcy (badana w 4+8 ) było widać pęcherzyk żółtkowy i początki zarodka, tydzień później było serduszko
Nika zaciskam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2018, 10:58
lamka lubi tę wiadomość
-
Lamuś, u mnie w 4t6d był tylko pęcherzyk, w 5t1d szansa jest, ale tak jak piszą dziewczyny dużo zależy od sprzętu i umiejętności doktorka, zatem jakby nie było widać to nie zamartwiaj się.
lamka lubi tę wiadomość
-
Kobietki trochę po czasie ale chciałam wam życzyć dużo pięknych, pękających pęcherzyków, największej armii świata i dużo serduszkowania
Mala90 lubi tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Nika! Ja coś czułam że będzie pozytyw w tym cyklu organizm przestawił się na tryb MAMA trzymam mocno kciuki żeby było wszystko dobrze :* :* :* ale proga to może jakiegoś weź tak dla świętego spokoju mnie ostatnio cycki zaczęły boleć 2 dni przed @ Kiedy już wszystkie hormony były na dnie
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy