KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Reseciku spokojnie. Gdyby Ci spadlo 10 dni to rozumiem , ale 4 to jeszcze nie spadek na @
moze cos zle rermometr trzymalas? Albo bylo zimno w pokoju? Mierzysz w paszczu czy w Grazynie?
Karolina wspolczuje samopoczucia. Oby byly efekty.
Nenusia czekamy na wiesci -
Hej Kochane!
Byłam przez weekend (w sumie 4 dni) na wsi bez netu. Wczoraj próbowałam Was nadrabiać ale kiepsko szło. Dziś już wreszcie jestem w miarę na bieżąco (głównie dzięki podsumowaniom RESET:*).
Iza polajkowałam bo to jednak sukcesjak nie chcesz tej pracy to powiedz im że jednak w ciąży jesteś
a oni przecież nie bardzo z ciężarnymi
Nenusia trzymam kciuki !!!!
Uściski dla wszystkich sikających i @-jących. Miłego dnia for everyone!Malgonia, reset, Karma88, nowa na dzielni, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Iza również polubiłam, bo obojętnie co zdecydujesz podobnie jak Reset uważam, że każda propozycja pracy to sukces
Trzymam kciuki za dobrą decyzję, ale chyba zadzwoniłabym na Twoim miejscu do kancelarii i wprost powiedziała jak wygląda sytuacja. -
nick nieaktualny
-
hej Dziewczyny!
Izape kurczaczki, myślałam, że ten bank to ten lepszy.. Ale zadzwoń faktycznie do tamtej babki.
Karolina no ja miałam przez tydzień rewolucje żołądkowo-jelitowe, a biorę 2x 750. I na początku kompletnie nie chciało mi się jeść. teraz rożnie, albo pochłaniam wszystko co widzę albo nic mi się nie chce jeść.
Neniusia trzymam kciuki!!!
I kto tu mówił o kinderkach!!!!Czyli nie tylko ja kupuje je na tony, a nie mam dzieci
Luna1993, Izape_91 lubią tę wiadomość
*44 cs o pierwszego Maluszka (start marzec 2017)
*iui x 1 -
Dziewczyny na ex-testerkach dziś zwolnily się 2 brzuszki i czekamy na trzeci. Łapać świeżutkie brzuszki !!
Nenusia czekamy na dobre wiadomości!!
Iza gratki i łap okazje za rogi.
nowa na dzielni, Siwulec, Malgonia, Bocianiątko, misia1989, Bajkaaa, Anna Stesia, Czrna 81, Emiilka, Izape_91, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Buuuuuuu, ale mi źle, nienawidzę 11 dpo. Nora, gdzie nora?
Nenusia kciuki!
Synek już z nami ❤️❤️ Kwiecień 20
Marzec 19 - strata, 10 tc
24.07 - || kreseczki 💕
25.07 - beta 22 | prog 12,5
29.07 - beta 296,5!| prog 22
10.08 - serduszko +
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Nowa żadna nora! Na słońce trzeba iść- witaminkę D łapać to i humor będzie lepszy
11pdo to już bliżej niż dalej
Kciukam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 10:11
-
nick nieaktualnyNenusia kciuki ! Szybko daj znać co lekarz powiedział
Reset ja nie wierzę temp, wiesz dlaczego więc się tym nie martwnaprawdę!
Iza gratulujęnieważne co zdecydujes to jest Twój sukces
Frezyjciada powodzenia na badaniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 10:12
reset, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Malgonia- wiem, że marudzę, ale chciałam się móc nakręcać objawami ciążowymi i mega pięknym wykresem, a tu nic z tego. W ogóle to wczoraj miałam jeszcze jakiś dobry humor, nawet przez moment poza ciążą wkręciłam sobie, że zdałam ten cholerny egzamin, a dziś od rana jest do dupy.
Co do mierzenia - mierzę w paszczy, bo poranna gimnastyka ze ściąganiem spodni od piżamy i jakimiś innymi, dziwnymi jazdami zniechęciła mnie od innych pomiarów.
Lunaris- fajnie, że wypoczęłaś, ale jeszcze fajniej że już jesteś!:*
P.S. Tyle dobrego, że miałam fajne sny w nocy... Niby z moim ex (aczkolwiek my się nadal mega lubimy), ale to jego spojrzenie w tym śnie, te gesty... Wstałam i się poczułam mega piękna i seksowna, mimo wzdęć po tych cholernych hormonach
Lunaris, lamka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyJa uciekam się nacieszyć mężem, bo ma popołudniowki, a strasznie nie lubię wieczorami być sama
Napisałam pierwszą w życiu apelacje i pękam z dumy jak powalona, choć i tak jest pewnie do kituale spróbowałam!
reset, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Karolina90 wrote:Dziewczyny, które biorą metforminę:
Jak na nią reagujecie? Ja mam dawkę 1750, 1000 rano i 750 wieczorem; wczoraj wzięłam pierwszy raz, a dziś od rana wymiotuje i boli mnie okropnie żołądek.
Miała tak któraś z Was?
Hej, odwiedziłam wątek, ale boję się zapisać na testowanieodpowiem jednak na Twoje pytanie.
Według mnie, jeżeli dopiero zaczynasz branie metforminy to lekarz ostro pokechał z tymi dawkami. Ja zaczynałam stopniowo, po pół tabletki metformax 500, rano i wieczorem. I tak czułam lekkie mdłości. Tak przez pierwszy tydzień. Potem brałam 2x1 500. Teraz biorę 500, żadnych działań niepożądanychzKateHawke lubi tę wiadomość
Endometrioza I/II
Jajowody drożne
mthfr 128ac, pai, v-leiden
PCOS, niedoczynność tarczycy
XII 2015 początek (napro)starań
Mąż: OAT (przyczyna nieznana) -
Luna1993 wrote:Ja uciekam się nacieszyć mężem, bo ma popołudniowki, a strasznie nie lubię wieczorami być sama
Napisałam pierwszą w życiu apelacje i pękam z dumy jak powalona, choć i tak jest pewnie do kituale spróbowałam!
Gratulacje! Apelacja to nie przelewki!
I miłego dnia z mężem :*Luna1993 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
melba wrote:Hej, odwiedziłam wątek, ale boję się zapisać na testowanie
odpowiem jednak na Twoje pytanie.
Według mnie, jeżeli dopiero zaczynasz branie metforminy to lekarz ostro pokechał z tymi dawkami. Ja zaczynałam stopniowo, po pół tabletki metformax 500, rano i wieczorem. I tak czułam lekkie mdłości. Tak przez pierwszy tydzień. Potem brałam 2x1 500. Teraz biorę 500, żadnych działań niepożądanychz
Melba ja wcześniej brałam 100 i też brałam najpierw po połówcepo prostu teraz za szybko chyba włączyłam tak duża dawkę i żołądek mi nie przyjął.
starania od I 2016
M: morfo 1%
Ja: rozjechane androgeny; mutacje PAI - 1 oraz V (R2) - (acard 75 mg); anemia, hiperinsulinemia (meta 1000);
immuno - ok
VII 2018 - histeroskopia - ok
X 2018 - laparo + HSG - ok
wrzesień 2020 - ICSI
18.09.2020- punkcja
23.09.2020 - transfer ET 5.1.1
Mamy 4 ❄️
7dpt - beta 83.4, progesteron <60ng/l
9 dpt - beta 218
12dpt - beta 1104
22dpt - -
Karolina90 wrote:Melba ja wcześniej brałam 100 i też brałam najpierw po połówce
po prostu teraz za szybko chyba włączyłam tak duża dawkę i żołądek mi nie przyjął.
To może zmniejsz sobie dawkę na kilka dni i zobacz jak będzoesz reagowała. PowodzeniaEndometrioza I/II
Jajowody drożne
mthfr 128ac, pai, v-leiden
PCOS, niedoczynność tarczycy
XII 2015 początek (napro)starań
Mąż: OAT (przyczyna nieznana) -
nick nieaktualnywisienka94 wrote:Ja już po pobraniu na proga i estradiol. Po mnie dziewczyna robiła sobie betę i tak sobie pomyślałam, kiedy to ja będę latać jak szalona do labo i betować. Mam nadzieję, że szybko
Chciałabym żeby te siniaki po igle były betowe.
wisienka94 daj znać jakie wyniki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 10:43
-
To ja melduje proga 12.3
po 8.5 w zeszlym miesiacu jest to moj mega sukces. Jeszcze na tym etapie cyklu tak wysokiego nie mialam
wisienka94, reset, nenusia, Bocianiątko, Sanka, Siwulec, KateHawke, Karma88, lamka, Morusek, Emiilka, Czrna 81, Izape_91 lubią tę wiadomość