KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Never Lose bardzo mi przykro ale trzymam kciuki za kolejne podejście, o którym piszesz.
Nika prog marzenie :*
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
never_lose_hope wrote:Hej Dziewczyny. Niestety nie udało nam się, beta <0,5
Ruszamy do in vitro z komórkami dawczyni, umówiłam nas już na wizytę do Salve w Łodzi. Dr Sobkiewicz - macie jakieś doświadczenia z nim?
Bardzo mi przykro
Ale najważniejsze to nie stracić nadziei. -
Sylwia lipa na maxa. Przykro mi!
Nika prog wywalony w kosmos! W ciąży biochemicznej na luteinie 2x 100 uhodowałam ledwie 30
Liznęłam troche mutacje.Na wiecej mi dzieć nie pozwala. -
Doktor kazał powtórzyć betę w czwartek. Ehh. No trudno. I tak można sobie planować. Mam też zadzwonić na recepcję i poprosić o receptę na clexane. Ale to zrobię po pracy. Póki co i tak ciągnę na zachomikowanych zapasach, więc nie ma się co spieszyć.
-
Malgonia wrote:Aaaaaaa tak w ogóle to zapomniałam ogłosić pierwszy dzień swojej ciąży
Skoro Lunaris już nie ma dyżurów to jest jakiś inny szczególnie szczęśliwy dzień tygodnia odpowiedni na testowanie? Bo nie wiem, czy się jeszcze gdzieś wciskać na koniec miesiąca, czy od razu zająć sobie miejsce u Niki...Malgonia, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Nika weź kopsnij chociaż z piątkę
-
nick nieaktualnyHope super lista wyprawkowa! Dodała bym nawilżany papier toaletowy z dobrym składem(można poczytać ranking u sroki na blogu) dla mnie to było wybawienie po porodzie podczas pobytu w toalecie aaaaa i wyrzucialabym butelkę, bo to idealny sposób na rozpitolenie sobie mlecznej drogi, początki są trudne i lepiej nie mieć nic w zanadrzu co by nie kusiło przestać prób w kp, chyba że ktoś od razu nie chce kp to wtedy przydadzą się i ze trzy różne, bo dzieci wybrene bywają
Nika superancki prog! Teraz to już MUSI być dobrze!
Sylwia przytulas!Sanka lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Lunaris za 2 dni już będzie na L4. Obiecała że codziennie będzie się wysypiać, dzięki czemu każdy dzień będzie dobry na testowanie
No dobra, namówiłaś mnie to ja poproszę Karolinko byś mnie na 29 jeszcze raz zapisała Jak szaleć to szaleć
To zobaczymy ile da mi wit C w tym cyklu (chyba, ze lekarz postanowi już od razu z lutką podziałać).
aaaa i zanabyłam jeszcze wit b6 w większych dawkach. Któraś z Was się orientuję czy na proga się ją pałaszuje dopiero po owulacji, czy przed żeby komóreczka z ładnym ciałkiem żółtym urosła?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 15:46
-
Never_lose_hope tak bardzo mi przykro mam nadzieję że Twój plan się powiedzie i wkrótce beta wyjdzie Ci pozytywna
Nika ale piękny progesteron! Tak bardzo się cieszę i trzymam mocno kciuki za Twojego maluszka
Małgonia, piękny dzień na pierwszy dzień ciążyMalgonia, never_lose_hope lubią tę wiadomość
-
frezyjciada wrote:Hope super lista wyprawkowa! Dodała bym nawilżany papier toaletowy z dobrym składem(można poczytać ranking u sroki na blogu) dla mnie to było wybawienie po porodzie podczas pobytu w toalecie aaaaa i wyrzucialabym butelkę, bo to idealny sposób na rozpitolenie sobie mlecznej drogi, początki są trudne i lepiej nie mieć nic w zanadrzu co by nie kusiło przestać prób w kp, chyba że ktoś od razu nie chce kp to wtedy przydadzą się i ze trzy różne, bo dzieci wybrene bywają
Nika superancki prog! Teraz to już MUSI być dobrze!
Sylwia przytulas!
Edit:
Tak jak Frezycyjada pisze, butelka w pierwszych dniach zycia moze bardzo skutecznie popsuć laktacje, jeśli komuś zależy na karmieniu piersią to lepiej jej ze sobą nie brać. W razie gdyby pojawił się problem to mąż może donieść. A jeśli ktoś chciałby się przygotować do kp to polecam lekture ww bloga, mozna się z niego dowiedzieć jakie problemy mogą pojawic sie na poczatku i jak im zaradzic oraz gdzie zzukac pomocy.
Oczywiscie zupelnie inna sprawa gdy ktos od poczatku nie chce kp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 17:52
frezyjciada lubi tę wiadomość
-
never_lose_hope wrote:Hej Dziewczyny. Niestety nie udało nam się, beta <0,5
Ruszamy do in vitro z komórkami dawczyni, umówiłam nas już na wizytę do Salve w Łodzi. Dr Sobkiewicz - macie jakieś doświadczenia z nim?
Sylwia, bardzo mi przykro Jesteś bardzo dzielna i mam nadzieję, że niedługo Twoje trudy zostaną Ci wynagrodzone! Przytulam do serducha! -
Never_lose_hope przykro mi, tule mam nadzieję że plan się powiedzie i wkrótce beta wyjdzie Ci pozytywna
Nika super progesteron!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 15:48
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Yosel jak się czujesz przed piątkiem?
mam stresa na maksa! nawet nie chce myslec jak sie bede czula w piatekMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny