KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny witam się słonecznie.
Nika gratulacje!!! Trzymam dalej kciuki żeby wszystko było dobrze!!
Never bardzo mi przykro, bądź silna!!! Łódź to moje miasto oby lekarze z salve wam pomogli i zapraszam na kawę po wizycie
Mnie prawie przestały boleć piersi jutro mam ostatni dzień dupka i 27 dc myślicie że jest sens testować? Czy lepiej poczekać do czwartku? Mam pink test super czuły i żółty bobo.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
Luna a Ty pisałaś jak teściowa przyjęła wieści o wnuku/wnuczce? Nie czytałam za dużo przez święta to mogłam pominąć2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
_Hope_ wrote:Nie. Są wśród nas dziewczyny które nie chcą karmić piersią. Tu nie ma miejsca na laktoterror.
Daleko mi do laktoterrorystki (co za okropne określenie). Wyedytowałam swój poprzedni komentarz w którym nieprecyzyjnie sie wyraziłam. Wiadomo że każdy sam podejmuje tą decyzję jak karmi. Wiedza na temat kp jest w Polsce wciąz bardzo mała dlatego zachęcam do poczytania i przygotowania się na to jakie trudności mogą się pojawić na początku -
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Sylwia przykro mi Ciężkie to wszytko a M ma dobre wyniki że tylko KD a nie AZ ?
Mąż ma średnie wyniki, zrobimy jeszcze fragmentację DNA przed nową procedurą.. Bardzo bym chciała żeby Maleństwo miało jego geny, moje będzie spod serduszka, nie mam żadnych wątpliwości. Dlatego decyzja o KD.
AZ to nasz plan C, ale mamy nadzieję, że nie będzie konieczny.
Jesteśmy mega wdzięczni, że mamy taką możliwość. Mam nadzieję, że nasza popier**olona władza nie weźmie się za to, bo zabiorą ostatnią nadzieję na ciążę parom takim jak my
Dziękuję Dziewczyny za ciepłe słowa :*
Wstaliśmy już i poprawiliśmy koronę. Mamy marzenie do zrealizowania, a samo się nie zrobi!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 18:09
Siwulec, summer86, Koteczka82, Czrna 81, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:A niby jaką ? Moja gin już sama przy histero powiedziała że mam zapalenie a biopsja ją tylko potwierdzi.Widoczne zmiany parogenowe w strukturze endometrium były widoczne gołym okiem. 2 tyg to wieczność
Never loose Hope, strasznie mi przykro tulę! :***
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualnyKingulla wrote:Luna a Ty pisałaś jak teściowa przyjęła wieści o wnuku/wnuczce? Nie czytałam za dużo przez święta to mogłam pominąć
-
nick nieaktualnyWitam się po świętach i widzę dobre wieści, gratuluję zaserduszkowanym.
Never przyjdzie dla nas czas, przytulam Cię mocno.
Frelcia jak Ty się czujesz, podczytywałam, że na jedzenie Cię bierze
Ja od rana dzwonię po ginach, żeby ktoś mnie od przyszłego tygodnia przyjął na monitoring i dał ten pregnyl. Udało się kogoś tam znaleźć i idę za tydzień, mam nadzieję, że nie będzie robić problemów.
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Beta HCG 42.89 mlU/ml
Boję się. Jest jeszcze niżej niż ostatnio - wtedy miałam 55 w 12dpo
FT4 19.78 pmol/l przy normie dla 1 trymestru do 19.6
TSH 1.68 mlU/l
Nie spodziewałam się Tak mocno Tobie Gratuluję, nosisz pod serduszkiem Grudniową GwiazdkęStaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jako, ze musze zastapic w czwartek kolezanke na zmianie badania z 3dc wolalabym zrobic jutro lub w piatek. I teraz pytania za milion punktow:
- lepiej w 2 czy 4 dc?
- czy w celach porownawczych ma to na tyle duze znaczenie, ze lepiej poswiecic sie i isc do robo w czwartek na 11h ale zrobic badania w 3dc? -
Frelcia wrote:W przyszły wtorek:)
ja bym juz po 7 dniach leciala..
wiesz ja bym nie chciala brac lekow, zastrzykow jesli by nie wyszlo. Nie potrzebnie wtedy lykasz leki.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Po pracy.... ufff już pora na L4, podzwigałam kilka razy i brzuch mnie rozbolał jeszcze czwarteczek i L4
Po pierwsze NIKA widzisz? widzisz? widzisz? słuchaj się pielęgniarki to dłużej pożyjesz! ...a śmiałaś się wczoraj ze mnie że się excytuję ale kobiecie w ciąży trzeba wybaczyć :* Gratuluję Ci bardzo a jeszcze bardziej trzymam kciuki nadal (teraz będę miała na to dużo czasu) bo wiem, że pierwsze tygodnie to będzie dla Was duży stres. Wierzę w Waszą fasolę! niech się wgryza!
Never lose hope bardzo mi przykro że się nie udało tym razem- to wspaniale że nie odkładasz broni: kto nie walczy ten nie niańczy! Trzymam kciuki za kolejne podejście a jak Ci będzie trzeba jajków to ja chętnie swoje oddam -trochę stare ale jare jak widać :*lamka, never_lose_hope, Anna Stesia, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Sylwia tak mi przykro przytulasek i super że dalej walczycie o maleństwo :*
Frelciu mocne kciuki za Twojego okruszka :* dbaj o siebie i odpoczywaj
Dostałam L4 do końca tygodnia, także mogę się wygrzać pod kocykiem i smarkać do woli. Robię właśnie syrop z cebuli, macie jakieś rady jak to wypić żeby mi się nie cofnęło?7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lunaris wrote:Po pracy.... ufff już pora na L4, podzwigałam kilka razy i brzuch mnie rozbolał jeszcze czwarteczek i L4
Po pierwsze NIKA widzisz? widzisz? widzisz? słuchaj się pielęgniarki to dłużej pożyjesz! ...a śmiałaś się wczoraj ze mnie że się excytuję ale kobiecie w ciąży trzeba wybaczyć :* Gratuluję Ci bardzo a jeszcze bardziej trzymam kciuki nadal (teraz będę miała na to dużo czasu) bo wiem, że pierwsze tygodnie to będzie dla Was duży stres. Wierzę w Waszą fasolę! niech się wgryza!
Gorzej, że ja czarno to widzę i sama siebie nie umiem przekonać, że teraz będzie inaczej. Mężowi powiem chyba w czwartek, jeśli przyrost będzie ok i zobaczymy, co mi doktor powie. Chyba nie ma sensu, żeby też m. się stresował, bo on ma teraz ciężkie czasy i bez nerwów o coś, na co nic nie może poradzić. Jakbym mu miała mówić dzisiaj, to pewnie bym ryczała i schizowała - raczej by się biedak wystraszył niż ucieszył.
Frelcia, ja absolutnie żadnych objawów nie mam ciążowych. Tylko cyce obolałe od proga. Pamiętam, że Flowwer się na nic nie skarżyła, a patrz jak pięknie jej kwiateczek rośnie. Mam nadzieję, że jednak zatestujesz wcześniej, ale też bardzo podziwiam Twoją wiarę w doktora i to że nie kombinujesz tylko z zaufaniem oddajesz się pod czyjąś opiekę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 19:48