KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już miałam napisana wiadomość ze chyba się chwilowo poddaje bo mnie to przerasta, ale poszłam na dwie godziny na zakupy i już się nie poddaje wiec dobrze ze nic nie pisałam .
Faceci to maja z nami, babami, masakra. Nie wiem czy bym sama ze sobą wytrzymała z tymi zmianami nastroju czasamiKingulla, Lunaris, Meśka, Bajkaaa, Czrna 81 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Luna ważne, że Ty się cieszysz. Teściowa nie musi
Zamówiłam donga, ale nie wiem w ogóle jak to się łyka. Jedni piszą, że biorą według zaleceń 1 tabsa dziennie, inne nawet po 3-4. A wy jak bierzecie?2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
nick nieaktualnyFrelcia moim pierwszym objawem długo po pierwszym usg było odrzucenie od kawy, a ja kawę kocham. Wcześniej nic, i potem nic, nawet raz nie wymiotowałam, życzę Ci tego samego.
Wczoraj mój M. powiedział, że boi się in vitro, tego, że się nie uda i się całkiem załamie, w sumie pierwszy raz tak szczerze o tym rozmawialiśmy. Nie sądziłam, że głównie martwi się o mnie. -
Malgonia wrote:Jako, ze musze zastapic w czwartek kolezanke na zmianie badania z 3dc wolalabym zrobic jutro lub w piatek. I teraz pytania za milion punktow:
- lepiej w 2 czy 4 dc?
- czy w celach porownawczych ma to na tyle duze znaczenie, ze lepiej poswiecic sie i isc do robo w czwartek na 11h ale zrobic badania w 3dc?Malgonia lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyCzeresniowaMama wrote:Frelcia moim pierwszym objawem długo po pierwszym usg było odrzucenie od kawy, a ja kawę kocham. Wcześniej nic, i potem nic, nawet raz nie wymiotowałam, życzę Ci tego samego.
Wczoraj mój M. powiedział, że boi się in vitro, tego, że się nie uda i się całkiem załamie, w sumie pierwszy raz tak szczerze o tym rozmawialiśmy. Nie sądziłam, że głównie martwi się o mnie.
Mój Mąż też się martwi zawsze tylko o mnie. Dlatego powiedział że jak teraz się uda to potem adopcja i ja jestem za. Zawsze chciałam drugie dziecko adoptować. No ale to są trudne decyzje.. -
nick nieaktualnyMój mąż jest absolutnie bezkonkurencyjny. Ten zrobiony teścik gdzieś tam leżał, nagle słyszę:o Jezu ale gruba kreska. On pod nos podsuwa mi test a tam to:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c71102a000c.jpg
Padłam. Przy nim to zmarszczek ze śmiechu dorobię się raz dwa :pWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 20:13
StaraczkaNika, Kotowa, Bocianiątko, Siwulec, Lunaris, lamka, Anna Stesia, KateHawke, Karma88, Czrna 81, Emiilka, Kaczorka, Kingulla, moyeu, nenusia, gilmoregirl, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak trudne, nigdy nie sądziłam, że przyjdzie nam się zmierzyć z takim problemem. My raczej na adopcje się nie zdecydujemy, mamy córkę, boję się, że nie będę w stanie traktować dzieci jednakowo, albo, że będzie mi się wydawało, że je tak traktuje, a tak nie będzie i to drugie będzie nieszczęśliwe, ale gdybym dziecka nie miała to napewno bym się zdecydowała.
-
Melduję się po wizycie u dr Wrony, więc w połowie miesiąca idę na 3 dni do szpitala na badania na NFZ. Potem w II fazie cyklu na dwa dni. Dr proponuje mi jeszcze 4 IUI, ale również na NFZ i między czasie laparo. Ogólnie jestem zadowolona
frezyjciada, Bocianiątko, Siwulec, summer86, Yoselyn82, Lunaris, Frelcia, Achia, blue00, Koteczka82, Sarna84, Sanka, lamka, Malgonia, Bajkaaa, ANkaG, Rucola, Anna Stesia, KateHawke, Karma88, Angelika83, Morusek, Czrna 81, Emiilka, Kaczorka, KateKum, Meśka, -Mamunia-, Minie Black, Flowwer, Kingulla, moyeu, Jedna_z_Wielu, nenusia, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnyJa ju po wizycie u hematologa - swoją drogą bardo fajna kobieta (Olszewska - Szopa - Wrocław).
Widziałyście moje ostatnie aptt (wysokie). Dr stwierdziła, że biorąc pod uwagę straty, mutacje i wywiad to zostajemy na acardzie, ale 50, a nie 75 i zalecila koniecznie w ciąży heparyne 0.6.
Zrobiłam dzisiaj w 4 dc wszystkie hormony i morfologie. W morfologii zawyzone pdw, mpv i eozynofile. Dr podsumowała, że na to nie ma wpływu acardu. Co do aptt 50s nie jest źle, ale lepiej zmniejszyć ten acard i mam powtórzyć badanie.Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina, cieszę się, że wizyta udana. Plan brzmi super, widać że szybko działa ten lekarz Trzymam kciuki za efekty!
Minie Black, dobrze że trafiłaś w dobre ręce i od razu masz konkretne zalecenia.Karolina90, Minie Black lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Gratuluję zafasolkowanym NIKA TOBIE NIEDOWIARKU :*
nadrobiłam te strony, idziecie jak burza
Ja obecnie 19dc, 2dpo - chyba w 16dc piękny owulak więc mam nadzieję że i ta owu była coś się się poserduszkowało, zobaczymy jakie będą efekty. Cykle 29 dni, ale muszę zatestować wcześniej bo 12.04 lecimy na urodziny i nie wiem czy mogę piwko przyjąć MAM NADZIEJĘ ŻE NIE BĘDĘ MOGŁA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 20:33
-
nick nieaktualny
-
Nika, o Aksamitnej myślę kilka razy w tygodniu. Chyba dawno nic nie pisała.
W lutym miała wizytę u profesora i z tego co pamiętam w czerwcu ma mieć zakładana taśmę TAC i dopiero po tym będa robic transfer maluszków.Anna Stesia, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
Mini, Karolina- super ze jesteście zadowolone z wizyt, dobry plan to podstawa.
Ja wychylam tylko nos z jamy, żeby powiedziec ze od rana właściwie plamienie ustalo, ale popoludniowy test razi bielą. Nie wiem po co glupia go w ogóle robiłam. Moj emek skwitowal: Idz sikaj jeszcze raz ale na jakiś porządny test żeby dobrze wyszedł, a nie na jakis badziew z Tesco. Dzis chyba 13 dpo wiec juz powinno byc cos widac, nie?Karolina90 lubi tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
nick nieaktualnyKarola, Minie - no, i to brzmi jak konkret fajnie, że jesteście zadowolone.
By7mistake niestety powinno już być widać.
Mam dowcip - zjadlam dzisiaj przypadkowo luteinę dowcipną, myślicie że przeżyję?Minie Black, Karolina90, Lunaris, Emiilka, Anna Stesia, blue00, Meśka, Koteczka82, StaraczkaNika, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny