Lipcowe kreseczki ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane, ja tak na szybko, z pracy, bo dzis intensywny dzien...
Dziekuje Wam bardzo za wsparcie :* Jak zwykle niezastapione
Elfia, Kasia, bardzo mi przykro, ale pamietajcie, ze nowa @ to nowy cykl, a nowy cykl to szansa na ciaze
Magduulina, Ciebie musze opie*dolic! Wybacz mi, ale co to za zniechecenie?! SWIAT SIE NIE ZAWALIL! To tylko 1 glupi cykl, nastepny bedzie lepszy, zobaczysz! Rusz teraz tylek, przytul swoich synkow i pamietaj, ze niedlugo urodzisz im rodzenstwo :*
Aniu Cudo!
Szoneczko, tak, cytomegalia byla, spokojnie, Pieknosci, Ty nasze :*Ania_85_, szona, Magduullina, kasiasiasia28 lubią tę wiadomość
-
nowa na dzielni wrote:Tak tak, to nie śluz, to rozpuszczona luteina . Trzeba do niej wkładki nosić często bo gacie całe mokre.
Przykro mi dziewczyny z powodu białych testów
O proszę! A dotychczas wypływała ze mnie tylko luteina, bez tej całej wody. To dobrze. Będę mogła się porządnie przeleczyć bo to nie są żadne zwiastuny ciąży. Ulga, serio. -
nick nieaktualnymoyeu wrote:Buuuu przykro mi Dziewczyny 😢
Ja jestem jakieś 10dpo i jeszcze nie testowałam, ale coraz bardziej korci, bo w poniedziałek powinna przyjść @. Na szczęście jadę do babci na weekend, bez męża 😁 będziemy chodzić "po kominkach" jak to mówi mój tata, w sobotę na bank szoping no i może uda się zaliczyć targ w niedzielę, no i domowy ajerkoniak 🍷😁😁😁 więc chyba nawet nie chcę wiedzieć czy się udało 😂 Jezu ale ze mnie bedzie patomatka...🙈😂😂😂moyeu lubi tę wiadomość
-
moyeu wrote:Szona ja jak brałam luteinę to miałam bardzo dużo ale kremowego śluzu, przy czym ciąży oczywiście nie było, więc wodnisty jest obiecujący😁. Trzymam kciuki✊, przypomnij mi proszę kiedy testujesz?
No ja właśnie dotychczas miałam też kremowy - co było jakby rozpuszczoną tabletką. A teraz jest po prostu woda. Uznałabym na luzie, że to dni płodne, gdybym wiedziała na bank, że są niepłodne. Okres ma być 12.07 🤔 -
Tylko że w sumie ja luteinę brałam tylko w ciąży , więc mówię, jak było w ciąży2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Miałam przerwę dosyć długa od forum i myślenia aż do dzisiaj. Wczoraj powinnam dostać okres dzisiaj zrobiłam dwa testy co prawda kreskę ledwo widać a mnie brzuch boli od tygodnia jakbym miała dostać okres. Nie nakręcam się ale same zobaczcie.
Edit. Nie da się wrzucić zdjęć na zapodaj....szona, Kittinka83, Melissa93, moni05, Malgonia, Sasanka55, Malinaa90, Ochmanka, Ania_85_, okularnica91, aeiouy, Magduullina, moyeu, Angelika1313, MonikA_89!, agge, Salome lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
szona, Irvine90, Kittinka83, kasiasiasia28, Melissa93, Pati96, nowa na dzielni, Karolina, Malgonia, Sasanka55, Malinaa90, Ochmanka, buba123, Gosiek1993, Ania_85_, ElfiaKsiężniczka, okularnica91, aeiouy, Magduullina, Ewelina29, moyeu, alis132, Niercierpliwa v2.0, Szczesliwa_mamusia, Beti82, Angelika1313, 5ylwian, OO83, agge, Iseko, Weronikaaa, Salome, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Irvine90, szona, Kittinka83, kasiasiasia28, Melissa93, Pati96, moni05, Karolina, Malgonia, Sasanka55, Ochmanka, buba123, MamaStasia :), Gosiek1993, Ania_85_, ElfiaKsiężniczka, DzulkaJ, okularnica91, aeiouy, Magduullina, Ewelina29, SylwiaLu, moyeu, alis132, Niercierpliwa v2.0, Szczesliwa_mamusia, Beti82, Angelika1313, 5ylwian, MonikA_89!, agge, Iseko, Weronikaaa, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
Sylwia! Takie powroty to ja lubię To jest słabo widoczna kreska? na pierwszym zdjęciu jest taka, że aż mnie uderzyła w okulary
Jaki teraz plan? Beta czy usg za kilka tygodni? Trzymam kciukiSasanka55, Magduullina, Angelika1313 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaaa Sylwia!!! ❤️
Wróciłaś z przytupem! Super. Czekamy na piękna betę i zostań już z nami 😊Sasanka55, Kittinka83, aeiouy, Angelika1313, OO83 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nowa na dzielni wrote:Tylko że w sumie ja luteinę brałam tylko w ciąży , więc mówię, jak było w ciąży
Ahaaaaaa 😅 -
Sylwia to sie nazywa powrot w wielkim stylu. Gratilacje
Oby sie teraz jakas fala ruszyla.
Wspolczuje dziewczyny bialych testow, ale za miesiac bedziecie grupowo w ciazy (zauwazcie ze my yu terminy mamy bardzo podobne).
Ktora idzie teraz w slady Sylwi?szona, Sasanka55, Ochmanka, Kittinka83, Pati96, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Nie odniose się do każdej z osobna (nie wyspanie plus deszczowa pogoda robi dzisiaj swoje ) tyle te które nie ujrzały dwóch kresek . Trzymam kciuki żeby w sierpniu marzenie się spełni(akurat zwalniam brzuch więc dla każdej starczy )
I gratuluję dwóch kresek . Rosnijcie zdrowo .
U nas zostało jakieś 6 tyg do terminu (liczę że jednak szybciej -mam nadzieję że zrobią mi to CC )
Zostało się do ogarnięcia łóżeczko i kołyska i może Zosia przychodzić na świat .
W poniedziałek mam nadzieję że zobaczę mała na USG 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2019, 10:15
szona, Ochmanka, Ania_85_, Pati96, Melissa93, moni05, ElfiaKsiężniczka, Karolina, Kittinka83, aeiouy, Gosiek1993, MonikA_89! lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm)