Lipcowe kreseczki ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:Ojjj kochana alez jej dobrze u ciebie w brzuszku! A co lekarz na to kiedy masz wizyte?
-
Aktualnie wolę nie liczyć, który to dc żeby się nie stresować 😛 Przy PCOS jak widzę to wszystko jest możliwe.. Lekarz mnie raczej uspokoił, powiedział, że trzeba poczekać i skontrolować za jakiś czas.
Mam nadzieję, że w końcu przyjdzie @ i będę mogła zacząć znowu stymulację bo odwleka mi się to w nieskończoność. Pojawiło się u mnie niby plamienie, które może powinnam liczyć jako nowy cykl po tym bezowulacyjnym ale pewności nie mam. Muszę wytrzymać w do następnej wizyty 🤷🏻♀️Magduullina lubi tę wiadomość
Starania od maja 2018
I cykl - owu 17dc 🤩
II cykl - owu 19 dc
III cykl - owu 16 dc, II 30 dc 😍
34 dc - beta 993.2 mlU/ml, prog 39 ng/ml
37 dc - beta 2635 mlU/ml
26.11.19 jest ♥️ -
Szona- moj tez ma konsystencje kremu wtf?
Irvine - wszystkiego najpiekniejszego :*
Zyje sobie dzis w blogim przeswiadczeniu, ze MOOOZEE jestem w ciazy. Jutro rune z hukiem na ziemieMagduullina, Irvine90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaSzczurek wrote:Miałam wczoraj, ale to taka bezsensowna wizyta - zmierzyła ciśnienie, sprawdziła, że serce bije i tyle. Prawdziwą w szpitalu z ktg, usg itp mam w niedzielę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikodemko jak sie starasz to zawsze po owu powinnas miec takie przeswiadczenie. Mam nadzieje, ze tym razem to nie oszust. Ja bym od razu zrobila drugi. Ja w swoj nie wierzylam po tym jak sie raz sparzylam, ale jak juz kreska byla na dwoch, to dopiero zaczelam sie jarac ciaza.
Magduullina, szona, aeiouy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:Aha no tak ale nie zbadal nawet palpacyjnie czy nic sie tam nie dzieje? Dziwne...
-
Nikodemka wrote:Szona- moj tez ma konsystencje kremu wtf?
Irvine - wszystkiego najpiekniejszego :*
Zyje sobie dzis w blogim przeswiadczeniu, ze MOOOZEE jestem w ciazy. Jutro rune z hukiem na ziemie
Rozwijaj skrzydła bejbe, żadnego runięcia nie będzie Tym bardziej, że pretest wcale taki czuły nie jestWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 11:19
Ochmanka lubi tę wiadomość
-
Malgonia, dokladnie, jak bede miala kreche na drugim, to uwierze wytrzymam do jutra i wszystko bedzie jasne. Jutro mam Baby Shower przyjaciolki, akurat na temat. Pojde z placzem albo bede miala fajna imprezke na uczczenie pozytywu.
Abrakadabra, rzucam zaklecie, zeby wszystkie staraczki z zoltym sluzem byly w ciazy ⭐️syllwia91, majka91, szona, Magduullina, moni05, aeiouy, Malgonia, Ania_85_, Ochmanka, MonikA_89!, Iseko lubią tę wiadomość
-
Aniu, nie mam pojęcia 😁 być może. Też stronię od słodyczy, ale mięso, słone przekąski mmmm 🤤 jeszcze jedna wróżba, która mi się sprawdziła to przyrost bety (104% a dla dziewczynki wartości ponoc wyższe) i tętno z tych niższych (poniżej 140 chyba?). Takie tam, zabobony.
Sasanko, kochanie dziękuje 😘 będę. Jadę z mama i nie dość, że mam zamiar kupić dużo to jeszcze iść mam pyszne lody. 😊Magduullina, Sasanka55, Kittinka83 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
Jest w macicy. Wszystko ok wygląda dobrze prawidłowo pęcherzyk taki jak ma być. Serduszko jescze za wcześnie żeby zobaczyć.JaSzczurek, majka91, Kittinka83, Irvine90, szona, Sasanka55, Melissa93, Pati96, Malinaa90, Angelika1313, Magduullina, 5ylwian, moni05, Gosiek1993, Ania_85_, Mildred, OO83, Malgonia, Niercierpliwa v2.0, SylwiaLu, Mama_Zuzia, Nikodemka, aeiouy, Linka90, Szczesliwa_mamusia, Ochmanka, MonikA_89!, ElfiaKsiężniczka, Ewelina29, Karolina, Beti82, agge, Meggs, MamaStasia :), Iseko, Arashe, MarLenka, Weronikaaa, buba123, Tele...79, eemmiilliiaa, Olga_89, moyeu, Salome, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moni to mi po wysokim tetnie wrozyli dziewczynke.. tak juz bym chciala miec pewnosc, czy sie sprawdzilo.
Zakladam, ze to co wierci mi sie w brzuchu to ruchy i troche staram sie odganiac mysli, ze mogloby byc nie tak.moni05 lubi tę wiadomość
-
syllwia91 wrote:
Juhuuuuu ❤️❤️❤️
A jakie ma się endometrium w takim momencie ciazy? Zawsze mnie to ciekawiłoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 12:06
Sasanka55, Magduullina, syllwia91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoni, cudownego dnia
Sylwia, w koncu moge zaczac pracowac, bo moje mysli byly skupione na czyms innym, niz obowiazki Taaaak sie mega ciesze, choc bylam spokojna o Ciebie i Twoje Malenstwo Wiedzialam, ze zaraz sie pojawi tam, gdzie pojawic sie powinien
Edit: o, no wlasnie, podbijam pytanie Szonki Mowili cos o endometrium?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 12:08
Kittinka83, Magduullina, moni05, syllwia91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny