Lipcowe kreseczki ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Miałam wczoraj, ale to taka bezsensowna wizyta - zmierzyła ciśnienie, sprawdziła, że serce bije i tyle. Prawdziwą w szpitalu z ktg, usg itp mam w niedzielę.Magduullina wrote:Ojjj kochana alez jej dobrze u ciebie w brzuszku! A co lekarz na to kiedy masz wizyte?
-
Aktualnie wolę nie liczyć, który to dc żeby się nie stresować 😛 Przy PCOS jak widzę to wszystko jest możliwe.. Lekarz mnie raczej uspokoił, powiedział, że trzeba poczekać i skontrolować za jakiś czas.
Mam nadzieję, że w końcu przyjdzie @ i będę mogła zacząć znowu stymulację bo odwleka mi się to w nieskończoność. Pojawiło się u mnie niby plamienie, które może powinnam liczyć jako nowy cykl po tym bezowulacyjnym ale pewności nie mam. Muszę wytrzymać w do następnej wizyty 🤷🏻♀️
Magduullina lubi tę wiadomość

Starania od maja 2018
I cykl - owu 17dc 🤩
II cykl - owu 19 dc
III cykl - owu 16 dc, II 30 dc 😍
34 dc - beta 993.2 mlU/ml, prog 39 ng/ml
37 dc - beta 2635 mlU/ml
26.11.19 jest ♥️ -
Szona- moj tez ma konsystencje kremu
wtf?
Irvine - wszystkiego najpiekniejszego :*
Zyje sobie dzis w blogim przeswiadczeniu, ze MOOOZEE jestem w ciazy. Jutro rune z hukiem na ziemie
Magduullina, Irvine90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAha no tak ale nie zbadal nawet palpacyjnie czy nic sie tam nie dzieje? Dziwne...JaSzczurek wrote:Miałam wczoraj, ale to taka bezsensowna wizyta - zmierzyła ciśnienie, sprawdziła, że serce bije i tyle. Prawdziwą w szpitalu z ktg, usg itp mam w niedzielę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikodemko jak sie starasz to zawsze po owu powinnas miec takie przeswiadczenie. Mam nadzieje, ze tym razem to nie oszust. Ja bym od razu zrobila drugi. Ja w swoj nie wierzylam po tym jak sie raz sparzylam, ale jak juz kreska byla na dwoch, to dopiero zaczelam sie jarac ciaza.
Magduullina, szona, aeiouy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie, w Norwegii w ogóle w ciąży nie badają od środka. Dopiero przed wywoływaniem sprawdzają.Magduullina wrote:Aha no tak ale nie zbadal nawet palpacyjnie czy nic sie tam nie dzieje? Dziwne...
-
Nikodemka wrote:Szona- moj tez ma konsystencje kremu
wtf?
Irvine - wszystkiego najpiekniejszego :*
Zyje sobie dzis w blogim przeswiadczeniu, ze MOOOZEE jestem w ciazy. Jutro rune z hukiem na ziemie
Rozwijaj skrzydła bejbe, żadnego runięcia nie będzie
Tym bardziej, że pretest wcale taki czuły nie jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 11:19
Ochmanka lubi tę wiadomość
7 cs - cb
25 cs - ⏸
6t1d - jest ❤️!
12t3d - prenatalne 👧🏼
3.10.2021 r. Detonacja! ❤️
10 cs - ⏸️
12t5d - prenatalne 👶🏼
30.06.2025 r. Detonacja! ❤️
Zes*am się, a nie dam się 💪
https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html -
Malgonia, dokladnie, jak bede miala kreche na drugim, to uwierze
wytrzymam do jutra i wszystko bedzie jasne. Jutro mam Baby Shower przyjaciolki, akurat na temat. Pojde z placzem albo bede miala fajna imprezke na uczczenie pozytywu.
Abrakadabra, rzucam zaklecie, zeby wszystkie staraczki z zoltym sluzem byly w ciazy ⭐️
syllwia91, majka91, szona, Magduullina, moni05, aeiouy, Malgonia, Ania_85_, Ochmanka, MonikA_89!, Iseko lubią tę wiadomość
-
Aniu, nie mam pojęcia 😁 być może. Też stronię od słodyczy, ale mięso, słone przekąski mmmm 🤤 jeszcze jedna wróżba, która mi się sprawdziła to przyrost bety (104% a dla dziewczynki wartości ponoc wyższe) i tętno z tych niższych (poniżej 140 chyba?). Takie tam, zabobony.
Sasanko, kochanie dziękuje 😘 będę. Jadę z mama i nie dość, że mam zamiar kupić dużo to jeszcze iść mam pyszne lody. 😊
Magduullina, Sasanka55, Kittinka83 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny

Jest w macicy. Wszystko ok wygląda dobrze prawidłowo pęcherzyk taki jak ma być. Serduszko jescze za wcześnie żeby zobaczyć.
JaSzczurek, majka91, Kittinka83, Irvine90, szona, Sasanka55, Melissa93, Pati96, Malinaa90, Angelika1313, Magduullina, 5ylwian, moni05, Gosiek1993, Ania_85_, Mildred, OO83, Malgonia, Niercierpliwa v2.0, SylwiaLu, Mama_Zuzia, Nikodemka, aeiouy, Linka90, Szczesliwa_mamusia, Ochmanka, MonikA_89!, ElfiaKsiężniczka, Ewelina29, Karolina, Beti82, agge, Meggs, MamaStasia :), Iseko, Arashe, MarLenka, Weronikaaa, buba123, Tele...79, eemmiilliiaa, Olga_89, moyeu, Salome, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moni to mi po wysokim tetnie wrozyli dziewczynke.. tak juz bym chciala miec pewnosc, czy sie sprawdzilo.
Zakladam, ze to co wierci mi sie w brzuchu to ruchy i troche staram sie odganiac mysli, ze mogloby byc nie tak.
moni05 lubi tę wiadomość
-
syllwia91 wrote:
Juhuuuuu
❤️❤️❤️
A jakie ma się endometrium w takim momencie ciazy? Zawsze mnie to ciekawiło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 12:06
Sasanka55, Magduullina, syllwia91 lubią tę wiadomość
7 cs - cb
25 cs - ⏸
6t1d - jest ❤️!
12t3d - prenatalne 👧🏼
3.10.2021 r. Detonacja! ❤️
10 cs - ⏸️
12t5d - prenatalne 👶🏼
30.06.2025 r. Detonacja! ❤️
Zes*am się, a nie dam się 💪
https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html -
nick nieaktualnyMoni, cudownego dnia

Sylwia, w koncu moge zaczac pracowac, bo moje mysli byly skupione na czyms innym, niz obowiazki
Taaaak sie mega ciesze, choc bylam spokojna o Ciebie i Twoje Malenstwo
Wiedzialam, ze zaraz sie pojawi tam, gdzie pojawic sie powinien 
Edit: o, no wlasnie, podbijam pytanie Szonki
Mowili cos o endometrium?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 12:08
Kittinka83, Magduullina, moni05, syllwia91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

hmm team mowicie? Heh ja tez mam taki sluz i sporo go.... Brzuch chwilowo bolal i ustalo.... Czuje sie jak tykajaca bomba ...