Lipcowe kreseczki ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malinka sliczny
Widze, ze obie jestesmy na etapie, czy to jest to.. czy to nie to.. ale zawsze we dwie to razniej. Choc czlowiek nie mysli, ze jest swirem :pMalinaa90 lubi tę wiadomość
-
Sylwia - Wow, piekna beta!!! Prosze Cie, zrelaksuj sie juz, daj maluszkowi spokojnie wic sobie gniazdko. Wynik jest piekny, wszystko bedzie dobrze, badz tego pewna! Baaaardzo sie ciesze ❤️
Dzis jestem 11 dpo. Szkoda, ze nie umiem sie cieszyc tym cieniem... Juz nie raz je widzialam. Choc ten jest chyba najbardziej wiarygodny z nich wszystkich, bo pokazal sie jedynie minute po czasie, nie jest zalany itp...
Wiem, ze pewnie wiekszosc staraczek lecialaby od razu na bete, ale mam juz twardy tylek przez te „evapy” Spokojnie czekam do terminu @.
A jesli to kolejny oszust... Pozywam Pre-test!!!syllwia91, Magduullina, szona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdulina - powtorz bete, moze wtedy bylo za wczesnie I ten zolty sluz... moze to jednak objaw ciazy i obydwie to potwierdzimy :d
Magduullina, szona lubią tę wiadomość
-
Malinaa- piękny synuś, jak z obrazka 😍😍😍
Moni- dobrze, ze już lepiej, ale pamiętaj żeby się oszczędzać na tym szopingowym szaleństwie! Ja już praktycznie wszystko mam a i tak wymyślam dalsze zakupy 😂 to jest masakra!
Nikodemko- kiedy masz termin @? Pamiętaj, mówię Ci to ja, ze 12.07 jest bardzo szczęśliwym dniem.. i wierze, ze będzie on szczęśliwy również dla Ciebie i zapamiętasz ten dzień do końca życia!moni05, Malinaa90, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Magdulina - powtorz bete, moze wtedy bylo za wczesnie I ten zolty sluz... moze to jednak objaw ciazy i obydwie to potwierdzimy :d
Szyjka jeszcze wyzej co jest kurwa grane...ja przez weekend chyba oszalejeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 10:34
-
nick nieaktualnyIrvine, na to nie wpadlam taaaak, czekam na Twoja dziewczynke :* Wszystkiego najwspanialszego, Piekna, z okazji urodzin :* Niech spelniaja sie Twoje marzenia, a wszystkie troski odejda jak najdalej od Ciebie :*
Malinko, cuuudo 😍 Brzuszek ma okraglutki jak ciocia Sasanka
Malgoniu, przyjade i Ci te mole wybije! Uwielbiam porzadki w szafach Odnosnie Kingulli- mam nadzieje, ze niedlugo bedzie jej wielki powrot od razu na fiolet...
Mama Zuzia :* :* :* Ucaluj ode mnie Synka :* Muah, muah :* Tule Was mocno
Moni, tak, zablokuj google razem z Sylwia Udanych lowow, Kotek
Melissa, rozne rzeczy sie dzieja, a czlowiek to nie ksiazka. Twoja ciaza jest wczesna i stad jeszcze tyle znakow zapytania, ale zobaczysz, ze bedzie dobrze U mnie z kolei bylo za duzo cialka zoltego i narzekali, ze zle wrozy.
Nikodemko, ja ciesze sie za Ciebie :*
Malinaa90, Malgonia, Irvine90, Melissa93, moni05 lubią tę wiadomość
-
Moni- czyli wróżąc po smakach, to jest sansa na chłopaka? 😃 Mój byłby zachwycony 😁 Chociaż pewnie dopiero ok 20 tygodnia się dowiemy, bo mój pan doktor jest bardzo zachowawczy, jeżeli chodzi o podawanie płci 😉
Sylwia pięknie ta beta rośnie- może faktycznie bliźniaki 😁 trzymam mocno kciuki za wizytę i mam nadzieję, że ta babka do której idziesz będzie miała w sobie trochę więcej empatii ✊✊❤️
Irvine- wszystkiego najlepszego 🎂 spełnienia marzeń 🌼🌻🌺🏵️🌷
Mama Zuzia- urodzinowe buziaki dla synka od e-ciotki 😘😘😘
Malina- jaki słodziaczek 😍
Nikodemka, Magduullina, Ochmanka, Szona- trzymam za Was wszystkie mocne kciukasy- ale by był szał, gdybyście wszystkie nas tu jutro/pojutrze obudziły piękną wiadomością ✊✊❤️
Magduullina, Irvine90, syllwia91, moni05, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Ania_85_ wrote:Szona zabiłaś mnie tym tekstem 😆🤣
Powiem Ci, ze gdy ktoś mnie strasznie denerwuje swoim gadaniem, to go o to pytam. Zawsze zapada cisza. I spokój 😅Ania_85_, syllwia91, Malinaa90, Ochmanka, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Irvine, życzę Ci pięknych, słonecznych dni, spokoju w sercu, miłości w oczach i uśmiechu dookoła głowy! Pięknego życia 😘
Irvine90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIrvine przyłączam się do życzeń wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, samych dobrych ludzi na ścieżce, spokoju i uśmiechu na każdy dzień :*
Sylwia ja wiem, że jeszcze godzina do wizyty, ale jakby coś to ja już stoję pod drzwiami tego gabinetu i radośnie oczekuję!!! Buziaczki kochana!! nie denerwuj się!!tutaj cały potężny legion trzyma za Ciebie kciuki!!!szona, syllwia91, Ania_85_, Irvine90 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ile emocji od rana! 🤩
Sylwia na pewno będzie dobrze, nie zamartwiaj się niepotrzebnie!
Szona, Nikodemka ja akurat jestem z teamu, który woli się nie nastawiać, żeby się potem nie rozczarować ale wasze kreski wyglądają naprawdę obiecująco, trzymam mocno kciuki za pozytywny rozwój wydarzeń.
Magdulina, na moim przykładzie mogę stwierdzić, że potrafią się w cyklu zadziać naprawdę cuda i bez wizyty i usg to nie sposób odgadnąć co się dzieje.
Ja jakoś po 50 dniu cyklu poszłam na usg (mam nieregularne ale nie żeby aż tak..) i najpierw wyglądało na to, że zbliża się owulacja ale tydzień później na kontroli okazało się, że pęcherzyk przerósł i nie pękł za to pojawił się drugi, mocno unaczyniony 14mm, który też wyglada jakby się szykował do owulacji.. Wyszłam z tego usg jeszcze bardziej zdezorientowana niż byłam na początku a lekarz mimo że miał super aparat do usg i to na prawdę kompetentny facet to też miał mocno zdziwioną minę.
Też 23.07 mam wizytę, u gin-endo żeby jeszcze raz sprawdzić co tam się właściwie dzieje.
Ale jak patrzę na te Wasze cudowne zdjęcia z USG to dostaję motywacji i wiem, że w końcu i ja się takiego doczekam ♥️.szona, Magduullina, syllwia91, Ania_85_ lubią tę wiadomość
Starania od maja 2018
I cykl - owu 17dc 🤩
II cykl - owu 19 dc
III cykl - owu 16 dc, II 30 dc 😍
34 dc - beta 993.2 mlU/ml, prog 39 ng/ml
37 dc - beta 2635 mlU/ml
26.11.19 jest ♥️ -
Malgonia wrote:Jaszczurku, czy maluszek juz jest na swiecie?
Magdulina mam kolezanke, ktorej zawsze latem rozregulowuja sie cykle i ma dwa takie po 50 dni, wywolywanie @ luteina itd i na jesieni wszystko wraca do normy. Zaden lekarz nie eie czemu tak sie dziehe i zawsze to jest pozna wiosna - wczesne lato.Magduullina, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dołączyłam do teamu dziwnego, żółtawego śluzu, o konsystencji jakby balsamu. Nie mam zielonego pojecia, jaki był ten mój zwyczajowy śluz przedokresowy. Póki co okresu nie ma, ale brzuch ćmi. Raz prawa, raz lewa strona. Cycki nie bolą.
Nikodemko, mam względem Ciebie bardzo dobre przeczucie Ochmanka, Ty jutro?Magduullina, Nikodemka, Ochmanka lubią tę wiadomość