Lipcowe kreseczki ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia, co chwila odświeżam w oczekiwaniu na Twój wynik ✊
syllwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati96 wrote:Nikodemka to kurczę jest piękna kreska. Powtórz dziś lub jutro koniecznie test. Trzymam kciuki.😘
Sylwia kochana na pewno będzie dobrze. Z tego co wiem lekarze tak muszą mówić. Ja miałam podobną sytuację tylko bez wcześniejszych ciąż. Jak pojechałam pierwszy raz na ip z plamieniami i nic nie było widać to te z mnie lekarz straszył cp. Później jak powiedziałam to mojemu gin to on mówił, że oni tak muszą jak nic nie widać, żeby potem nie było. Także kochana wierzę w Twojego kropka ,będzie dobrze.😘
Magdullina przykro mi ,że test biały. Kurczę co się dzieje z tym Twoim cyklem. Trzymam kciuki oby wszystko się wyjaśniło jak najszybciej.😘
Sasanka jak tam mąż? 😊
Jak nie zaleje mnie do poniedzialku ide powtorzyc bete, wczoraj niemilosiernie klul mnie lewy jajnik, na tyle intensywnir ze az mi slabo bylo....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 08:58
-
Magduullina wrote:Niewiem co sie dzieje kur** poprostu nie wiem cycki bola, brzuch pobolewa, szyjka mi uciekla do gory , bardzo spuchnieta zamknieta
Jak nie zaleje mnie do poniedzialku ide powtorzyc bete
Powtórz. Przypomnij - kiedy masz lekarza? -
Magdulina niech Ci w koncu wywolaja ta @ bo sie tylko umordujesz.
Nikodemko no jesli to jest falszywy alarm to dostaniecie zakaz sikania na niepewne testy.
Z ze na tym forum zachodzi sie w ciaze grupowo, to nie zdziwie sie jesli to jednak bedzie pozytyw. Sylwi i Melusie przyda sie towarzystwo.
Ja mialam cala serie bombelkow w strategicznych okolicach i sie zastanawislam czy to mala czy to trawienieMelissa93, Magduullina, szona, Malinaa90 lubią tę wiadomość
-
Nikodemko - oby to bylo TO tym razem! Kreska jak nic piekna!
Szona - podziwiam, ze nie lecisz na bete!
Syllwia - czekamy na wyniki
Magdullinko - koniecznie do lekarza, trzeba to skonsultowac. Wiem, ze juz sie zapisalas! I bardzo dobrze!
Melissa mysle, ze na spokojnie trzeba poczekac do 2 tyg to spokojnie. Bete masz piekna! Wiesz, ze Kropek jest we wlasciwym miejscu, badz spokojna i dobrej mysli!Melissa93, Magduullina, syllwia91, Kittinka83, szona lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
Ej Nikodemka to jest kreska taka prawdziwa, normalna, różowa 🤩 ja wiem że masz mega pecha do tych głupich testów ale nosz ile razy te patyki mogą oszukiwać?!? Jejuuuu
Syllwia proszę nie mów tak! Jesteś wspaniałą i bardzo silną kobietą, której dzieciątka będą miały wielkie szczęście posiadać taką Mamę❤ nie każdy ma bilet na pendolino aby dotrzeć do swoich marzeń. Niektórzy muszą tam trafić piechotą ale wtedy jak nigdy docenia się sens tych odcisków i bolących nóg. Będzie dobrze. Zobaczysz🤗
Sasanka uwielbiam czytac Twoje posty😀 jestes baszym Słonecziem🌞 jak tam Twój bohater?
Szona życzę Ci popołudniowego sika a nie jakiejśtam małpy!
Karolina przytulaski dla Ciebie🤗🤗😙
U mnie cisza i spokój. Nic nie czuje. Dziś 13dpo. Korci mnie na test jutro ale jak już tyle wytrzymałam to może dam radę 😉 wczoraj tylko złapał mnie dość mocne skurcze po stosunku. Już spałam w najlepsze ale mojemu się ❤ zachciało i pchał łapki tam gdzie nie trzeba 😂 jestem niewyspana ale przynajmniej było fajnie😋aeiouy, syllwia91, Kittinka83, Sasanka55, szona, MonikA_89!, Karolina, moni05, Malgonia, Angelika1313, Pati96, Nikodemka, Ania_85_, Gosiek1993 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeta dzisiejsza 2068 a prog 19. 70
Irvine90, Niercierpliwa v2.0, Magduullina, Ochmanka, Melissa93, MarLenka, DzulkaJ, aeiouy, Kittinka83, Sasanka55, szona, Mila1996, MonikA_89!, Beti82, Karolina, Malinaa90, moni05, Malgonia, Angelika1313, Pati96, SylwiaLu, Linka90, 5ylwian, Pauliśka, Nikodemka, Ania_85_, Ewelina29, Gosiek1993, MamaStasia :), buba123, OO83, OO83, Szczesliwa_mamusia, agge, Iseko, Arashe, Weronikaaa, eemmiilliiaa, Olga_89, moyeu, Salome, Bara112, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Syllwia wszystko jest tak jak być powinno! Nie ma bata. Z takimi wynikami 😙🤗
Niercierpliwa v2.0, Magduullina, Sasanka55, syllwia91, Pati96, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Syllwia, toż to bliźniaki, a nie żadna cp 😊
Magduullina, Kittinka83, szona, syllwia91, Ochmanka, moni05, Pati96, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiercierpliwa v2.0 wrote:A gdzie buźka, cokolwiek. Sylwia cyc do przodu, jest bardzo dobrze
O której idziesz do szpitala ?Magduullina, DzulkaJ, Beti82, Pati96, agge lubią tę wiadomość
-
Sylwia pięknie 😍
Nikodemko tak bardzo bym chciała żeby to było to! Taka ładna kreska i nie bobek 😍
Szona ja mam wrażenie, że to nie evap 😊Kittinka83, Magduullina, szona, syllwia91, Pati96, Nikodemka lubią tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Syllwia - taki przyrost w ciagu 24h! Wow! Czekamy na wiesci z wizyty!
Magduullina, syllwia91 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
syllwia91 wrote:Dziękuję jesteście prze kochane naprawdę nie wiem jak bym wytrzymała bez Was ten czas!
Zastanawiam się czy jestem naprawdę tak złym człowiekiem żeby poraz 3 stracić dziecko przez cp? Naprawdę 😭syllwia91, Ochmanka, Ania_85_ lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualnySylwia cieszę się baaardzo!!! piękna beta i piękny prog!!!
Jedź koniecznie do innego lekarza, ten może i specjalista, ale otuchy nie dodaje,a z taką historią jak Twoja to wypadałoby żeby chociaż odrobiną empatii powiało od niego.
Uśmiech na buziaka Twojego i czekam na wieści po wizycie!!!
a w między czasie idź na lody to zawsze poprawia humor :* :* :*
Niodemko ja tam widzę ładną kresunie trzymam kciuki!!!
Karolinko przytulam Cię..głowa do góry u działamy dalej!!
Miłego dnia kociaki!!syllwia91, Karolina lubią tę wiadomość