Lipcowe kreseczki ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoni05 wrote:Sylwia, każde 30 zł, które chcesz wydać na betę wydawaj na pyszna pizzę. Ciesz się, że możesz ją jeść, bo jak przyjdą mdłości... 😋🤷🏻♀️
MonikA_89!, moni05 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia, piękna beta! Prog też niczego sobie 😘
Agge, uśmiałam się. Dzieci są urocze Swoją drogą patrząc na pogodę, to córcia trafiła z tą jesienią 😉
Umówiłam się na czwartek do diabetologa. Jestem przerażona tym, co mi powie, ale jednak wolę widzieć co i jak. Zawsze jadłam dużo słodkiego, bo mam dobry metabolizm i nie musiałam pilnować wagi. Teraz jednak czuję, że coś jest nie tak, zbyt często jestem zmęczona i ciągle chce mi się pić. Może to, że brałam metę przez kilka miesięcy a potem odstawiłam było gorsze niż nie branie jej wcale 🤔agge, Magduullina, syllwia91 lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Ja już po usg. W domu wstawię zdjęcie i coś napiszę, bo teraz wracamy autobusem
Magduullina, Ochmanka, DzulkaJ, Niercierpliwa v2.0, szona, moni05, Kittinka83, syllwia91, MonikA_89!, Gosiek1993, JaSzczurek, Ewelina29, Ania_85_, Malgonia, Malinaa90, moyeu lubią tę wiadomość
-
Chłopak po raz trzeci, więc już raczej się nie zmieni
Wszystko ok, tylko ułożył się pupą w dół i kręgosłup trochę zasłaniał serduszko, dlatego na następnej wizycie trzeba je będzie jeszcze raz dokładnie obejrzeć, poza tym wszystko dobrze.
Ssał sobie paluszek, widać na zdjęciu a tu mały słodziak
Ewelina29, Niercierpliwa v2.0, Angelika1313, Ania_85_, Pati96, Kittinka83, moni05, Melissa93, Gosiek1993, Malgonia, Nikodemka, DzulkaJ, Meggs, JaSzczurek, Ochmanka, Malinaa90, szona, MonikA_89!, Beti82, Lukketine, syllwia91, Mama_Zuzia, Karolina, Arashe, Sasanka55, 5ylwian, Szczesliwa_mamusia, Tele...79, Magduullina, Olga_89, buba123, moyeu, SylwiaLu lubią tę wiadomość
-
agge wrote:
agge lubi tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
syllwia91 wrote:Bardzo uspokaja mnie ta beta... Serio. Ja czekam na twoją wizytę bardzo! O której masz?
Ja też na nią czekam.
O 18:20.
Tylko Ty masz pewnie troje starszą ciążę, bo wyższa betę. Ciekawe od czego zależy jej wysokość. Chyba właśnie od wieku ciąży?!
Ja też tak na nią czekam i tak schizuje, że właśnie mi się śniło, że ginekolog uprawiał ze mną seks oralny w gabinecie...
Chyba mi na mózg padła ta ciążasyllwia91 lubi tę wiadomość
-
syllwia91 wrote:Tego też się obawiam 🤷🏻♀️ mój mąż już nie próbuje ze mną rozmawiać ze znowu pojechałam ja zrobić bo wie że nie wygra.
Moj się wczoraj pytał czy nie przesadzam z tymi badaniami.
A to tak rzeczywiście jest że jak beta przyrasta to na pewno wszystko dobrze? I że serduszko będzie? Że nie jest biochemiczna? -
nick nieaktualny
-
Kittinka83 wrote:Agge jaki śliczniutki dzidziuś super!!!!!!!!
Pół dnia na to czekałam
:*
a jak się podobało Emilce?
Zadowolona ale najbardziej jej się podobała jazda autobusem 😂😂Kittinka83, Ania_85_, Angelika1313, Ochmanka, szona, Ewelina29, MonikA_89!, Magduullina lubią tę wiadomość
-
agge wrote:Dziękuję, ale to pierwszy synek 😂😂
Mam już córeczkę
Agge, przepraszam Cię. Zasugerowalam się, że napisałaś "po raz trzeci chłopak".
A może przepowiedziałam Ci przyszłość
Niezmiennie gratuluję syna
agge, moni05, Kittinka83, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Agge mnie tez zaskoczylo z tym trzecim synem, ale ze mam ciazowa miazge z mozgu to przywyklam, ze trzy razy musze czasem cos przeczytac
A synus sliczny. To polowa ciazy, a to juz taki czlowiek.
Dobrze, ze wszystko ok, a serduszko sprawdzisz nastepnym razem, ale na pewno bedzie ok.
Co do znow erotycznych w ciazy... troche zazdroszcze, choc po tym jak snil mi sue seks z bratem moze lepiej ze ich nie mam
Moj maz ciagle mi gada ze za czesto usg robie.. no ale na szczescie mamy XXI wiek i nie musze meza o zgode prosicOchmanka, Ania_85_, syllwia91 lubią tę wiadomość
-
talku wrote:Agge, przepraszam Cię. Zasugerowalam się, że napisałaś "po raz trzeci chłopak".
A może przepowiedziałam Ci przyszłość
Niezmiennie gratuluję synaMagduullina lubi tę wiadomość
-
Agge śliczny Tomcio❤
agge lubi tę wiadomość