Lipcowe kreseczki ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoni05 wrote:Sylwia, każde 30 zł, które chcesz wydać na betę wydawaj na pyszna pizzę. Ciesz się, że możesz ją jeść, bo jak przyjdą mdłości... 😋🤷🏻♀️
MonikA_89!, moni05 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia, piękna beta! Prog też niczego sobie 😘
Agge, uśmiałam się. Dzieci są uroczeSwoją drogą patrząc na pogodę, to córcia trafiła z tą jesienią 😉
Umówiłam się na czwartek do diabetologa. Jestem przerażona tym, co mi powie, ale jednak wolę widzieć co i jak. Zawsze jadłam dużo słodkiego, bo mam dobry metabolizm i nie musiałam pilnować wagi. Teraz jednak czuję, że coś jest nie tak, zbyt często jestem zmęczona i ciągle chce mi się pić. Może to, że brałam metę przez kilka miesięcy a potem odstawiłam było gorsze niż nie branie jej wcale 🤔agge, Magduullina, syllwia91 lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Ja już po usg. W domu wstawię zdjęcie i coś napiszę, bo teraz wracamy autobusem
Magduullina, Ochmanka, DzulkaJ, Niercierpliwa v2.0, szona, moni05, Kittinka83, syllwia91, MonikA_89!, Gosiek1993, JaSzczurek, Ewelina29, Ania_85_, Malgonia, Malinaa90, moyeu lubią tę wiadomość
-
Chłopak po raz trzeci, więc już raczej się nie zmieni
Wszystko ok, tylko ułożył się pupą w dół i kręgosłup trochę zasłaniał serduszko, dlatego na następnej wizycie trzeba je będzie jeszcze raz dokładnie obejrzeć, poza tym wszystko dobrze.
Ssał sobie paluszek, widać na zdjęciua tu mały słodziak
Ewelina29, Niercierpliwa v2.0, Angelika1313, Ania_85_, Pati96, Kittinka83, moni05, Melissa93, Gosiek1993, Malgonia, Nikodemka, DzulkaJ, Meggs, JaSzczurek, Ochmanka, Malinaa90, szona, MonikA_89!, Beti82, Lukketine, syllwia91, Mama_Zuzia, Karolina, Arashe, Sasanka55, 5ylwian, Szczesliwa_mamusia, Tele...79, Magduullina, Olga_89, buba123, moyeu, SylwiaLu lubią tę wiadomość
-
agge wrote:
agge lubi tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
syllwia91 wrote:Bardzo uspokaja mnie ta beta... Serio. Ja czekam na twoją wizytę bardzo! O której masz?
Ja też na nią czekam.
O 18:20.
Tylko Ty masz pewnie troje starszą ciążę, bo wyższa betę. Ciekawe od czego zależy jej wysokość. Chyba właśnie od wieku ciąży?!
Ja też tak na nią czekam i tak schizuje, że właśnie mi się śniło, że ginekolog uprawiał ze mną seks oralny w gabinecie...
Chyba mi na mózg padła ta ciążasyllwia91 lubi tę wiadomość
-
syllwia91 wrote:Tego też się obawiam 🤷🏻♀️ mój mąż już nie próbuje ze mną rozmawiać ze znowu pojechałam ja zrobić bo wie że nie wygra.
Moj się wczoraj pytał czy nie przesadzam z tymi badaniami.
A to tak rzeczywiście jest że jak beta przyrasta to na pewno wszystko dobrze? I że serduszko będzie? Że nie jest biochemiczna? -
nick nieaktualny
-
Kittinka83 wrote:Agge jaki śliczniutki dzidziuś
super!!!!!!!!
Pół dnia na to czekałam
:*
a jak się podobało Emilce?
Zadowolonaale najbardziej jej się podobała jazda autobusem 😂😂
Kittinka83, Ania_85_, Angelika1313, Ochmanka, szona, Ewelina29, MonikA_89!, Magduullina lubią tę wiadomość
-
agge wrote:Dziękuję, ale to pierwszy synek 😂😂
Mam już córeczkę
Agge, przepraszam Cię. Zasugerowalam się, że napisałaś "po raz trzeci chłopak".
A może przepowiedziałam Ci przyszłość
Niezmiennie gratuluję syna
agge, moni05, Kittinka83, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Agge mnie tez zaskoczylo z tym trzecim synem, ale ze mam ciazowa miazge z mozgu to przywyklam, ze trzy razy musze czasem cos przeczytac
A synus sliczny. To polowa ciazy, a to juz taki czlowiek.
Dobrze, ze wszystko ok, a serduszko sprawdzisz nastepnym razem, ale na pewno bedzie ok.
Co do znow erotycznych w ciazy... troche zazdroszcze, choc po tym jak snil mi sue seks z bratem moze lepiej ze ich nie mam
Moj maz ciagle mi gada ze za czesto usg robie.. no ale na szczescie mamy XXI wiek i nie musze meza o zgode prosicOchmanka, Ania_85_, syllwia91 lubią tę wiadomość
-
talku wrote:Agge, przepraszam Cię. Zasugerowalam się, że napisałaś "po raz trzeci chłopak".
A może przepowiedziałam Ci przyszłość
Niezmiennie gratuluję synachodziło mi o to, że usłyszałam już trzeci raz, że chłopak.
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Agge śliczny Tomcio❤
agge lubi tę wiadomość