Lipcowe kreseczki ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agge- nie żebym podkradała Ci imiona- ale jak na razie mam dokładnie takie same typy 😁 Emilka, to jedyne jak na razie imię dla dziewczynki, które spodobało się zarówno mnie, jak i mężowi ☺️ A Tomek też mi się podoba i jak zaproponowałam mężowi, to nie było sprzeciwu 😉
agge, moni05 lubią tę wiadomość
-
Ania_85_ wrote:Agge- nie żebym podkradała Ci imiona- ale jak na razie mam dokładnie takie same typy 😁 Emilka, to jedyne jak na razie imię dla dziewczynki, które spodobało się zarówno mnie, jak i mężowi ☺️ A Tomek też mi się podoba i jak zaproponowałam mężowi, to nie było sprzeciwu 😉
Ania_85_, moni05 lubią tę wiadomość
-
I dzwoniła do mnie mama- już się obudziła po operacji ☺️ Podjedziemy do niej na 20 z tatą- może uda nam się do niej na chwilkę wejść ☺️
Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za kciuki 😘😘😘agge, szona, moni05, Kittinka83, syllwia91, MonikA_89!, Irvine90, Malgonia, Sasanka55, Magduullina, buba123, Ochmanka, Salome lubią tę wiadomość
-
Ania_85_ wrote:I dzwoniła do mnie mama- już się obudziła po operacji ☺️ Podjedziemy do niej na 20 z tatą- może uda nam się do niej na chwilkę wejść ☺️
Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za kciuki 😘😘😘Ania_85_ lubi tę wiadomość
-
Aniu, wszystko dobrze po operacji? 😘
Ania_85_ lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnytalku wrote:Moj się wczoraj pytał czy nie przesadzam z tymi badaniami.
A to tak rzeczywiście jest że jak beta przyrasta to na pewno wszystko dobrze? I że serduszko będzie? Że nie jest biochemiczna?
Też mnie to zastanawia czy jak ładnie przyrasta to jest silny maluch i będzie piękne serduszko. Niestety wydaje mi się że nie ale nie wiem.
Powinnaś być po wizycie, czekam! -
Ania, zdrówka dla mamy! 😘
Nie ma to jak wieczorna rozpusta w postaci herbaty z dodatkiem ziaren kakaowca 😋 Skarb Majów się nazywa i jest miodzio 😊moni05, Ania_85_, Ochmanka lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
syllwia91 wrote:Nie wiem od czego jest przyrost. Kiedyś słyszałam że jak dużo przyrasta to dziewczynka albo bliźniaki.
Też mnie to zastanawia czy jak ładnie przyrasta to jest silny maluch i będzie piękne serduszko. Niestety wydaje mi się że nie ale nie wiem.
Powinnaś być po wizycie, czekam!
Sylwia, jestem po wizycie.
Wszystko dobrze, jest pęcherzyk ulokowany głęboko w macicy na tylnej ścianie, ginekolog mówi że to bardzo dobrze.
Na szczęście nie ma żadnego krwiaka po moim wypadku więc trzeba się cieszyć.
Powiedział że widać ciałko żółtkowe, ale nie ma echa płodu bo to zdecydowanie za wcześnie.
Mam przyjść za dwa tygodnie. Czyli jak będę gdzieś 7t + kilka dni. Wtedy już na pewno będzie serducho 💕
Dostałam zwolnienie na 3tyg ze względu na stres związany z wypadkiem i to ze chodzę w kołnierzu. Powiedział że lepiej poleżeć, odpocząć. Dać naturze działać i niech ciąża rośnie.
Niestety 20% ciąż kończy się poronieniem. Tak decyduje natura i nie mamy na to wpływu. Ale kazał być dobrej myśli i trzymać się optymistycznej wersji że za dwa tygodnie podglądany malucha i słuchamy serducha
Mam brać tylko kwas foliowy. Nawet odstawić te Pregna plus co biorę.MonikA_89!, Nikodemka, Pati96, moni05, agge, Meggs, Kittinka83, Malgonia, Ania_85_, SylwiaLu lubią tę wiadomość
-
Malinaa90 wrote:Talku od wieku ciąży i od osobistych predyspozycji, u niektórych kobiet rosnie mniej, dlatego nir ma co porównywać do innych, ważny przyrost. Trzymam kciuki!
Dziękuję. Bo już nie bałam że za mało rośnie.
Widzę że dziewczyny są w tym samym dniu ciąży co ja a mają betę nawet 1000 wyższą.
Ale już się nie nakręcam
Jestem dobrej myśli i będę dużo odpoczywać żeby maluch rósł -
nick nieaktualnytalku wrote:Sylwia, jestem po wizycie.
Wszystko dobrze, jest pęcherzyk ulokowany głęboko w macicy na tylnej ścianie, ginekolog mówi że to bardzo dobrze.
Na szczęście nie ma żadnego krwiaka po moim wypadku więc trzeba się cieszyć.
Powiedział że widać ciałko żółtkowe, ale nie ma echa płodu bo to zdecydowanie za wcześnie.
Mam przyjść za dwa tygodnie. Czyli jak będę gdzieś 7t + kilka dni. Wtedy już na pewno będzie serducho 💕
Dostałam zwolnienie na 3tyg ze względu na stres związany z wypadkiem i to ze chodzę w kołnierzu. Powiedział że lepiej poleżeć, odpocząć. Dać naturze działać i niech ciąża rośnie.
Niestety 20% ciąż kończy się poronieniem. Tak decyduje natura i nie mamy na to wpływu. Ale kazał być dobrej myśli i trzymać się optymistycznej wersji że za dwa tygodnie podglądany malucha i słuchamy serducha
Mam brać tylko kwas foliowy. Nawet odstawić te Pregna plus co biorę.
To super że wszystko dobrze 😘😘😘😘 -
syllwia91 wrote:To super że wszystko dobrze 😘😘😘😘
Nikodemka wrote:Talku, ciesze sie, ze u Ciebie wszystko dobrze po tym wypadku!
Ja też się cieszę dziewczyny.
Dziękuję 😘
Teraz przede mną najdłuższe dwa tygodnie w życiu. Prawdziwy test cierpliwości. Ale mam wielką nadzieję, że z dzieckiem będzie wszytsko dobrze. Że zarodek jest silny i będzie rósł
A Wy kiedy macie wizyty?
Sylwia, jesteś trochę spokojniejsza?
Nikodemka, powtarzałas betę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 21:33
syllwia91 lubi tę wiadomość
-
Tylku spójrz sobie na rozbieżności norm w danych tygodniach są ogromne.
Kciuki za Was!
Poza tym początkowy dobry przyrost też nie jest gwarantem, bo beta sobie może rosnąć do 7 tygodniu skonczonego prawidłowo, a może się okazać, ze to pjp, i nagle zwolni. -
Talku - powtarzalam dzis bete, ale wyniku nie mam do tej pory Moj alab nawalil, a ja chyba umre z niecierpliwosci.
-
nick nieaktualnytalku wrote:Ja też się cieszę dziewczyny.
Dziękuję 😘
Teraz przede mną najdłuższe dwa tygodnie w życiu. Prawdziwy test cierpliwości. Ale mam wielką nadzieję, że z dzieckiem będzie wszytsko dobrze. Że zarodek jest silny i będzie rósł
A Wy kiedy macie wizyty?
Sylwia, jesteś trochę spokojniejsza?
Nikodemka, powtarzałas betę?
-
nick nieaktualny
-
Talku dobrze, ze na wizycie wszystko ok
Nikodemko beta na pewno wysoka dlatego tyle ja licza
Moja malutka z okazji tocznicy zrobila nam prezent i sie rozkopala. Dzis poszlismy na burgera i piwo, bo nawet nie bylo czasu poswietowac. Ale widze, ze malutkiej przypasowalo jedzonko
Mam nadzieje, ze w weekend jak juz bede po wizycie to i swietowanie bedzie pelna para.Ania_85_, Sasanka55, moni05, syllwia91 lubią tę wiadomość