Lipcowe kreseczki ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
moni05 wrote:Aniu, wszystko dobrze po operacji? 😘
Wygląda na to, że tak- udało nam się włamać dzisiaj na oddział i chwilkę z nią porozmawiać 🙂 Ma już nawet wypis na jutro przygotowany, jak wszystko będzie ok 😉 Tam mają ekspresowe tempo- nawet doby nie trzymają 😉Malgonia, Szczesliwa_mamusia, Sasanka55, Kittinka83, moni05, Magduullina, MonikA_89!, Nikodemka, Malinaa90, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Ania_85_ wrote:Małgonia- to teraz masz na nią sposób- jak tylko się będzie ociągała z kopaniem, to trzeba jej burgera i piwo zaserwować 😁 Twarda kobietka- wie co dobre 😄
Mysle, ze to ten grilowany plasterek boczku a ja glupia mieso redukujeAnia_85_ lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Talku dobrze, ze na wizycie wszystko ok
Nikodemko beta na pewno wysoka dlatego tyle ja licza
Moja malutka z okazji tocznicy zrobila nam prezent i sie rozkopala. Dzis poszlismy na burgera i piwo, bo nawet nie bylo czasu poswietowac. Ale widze, ze malutkiej przypasowalo jedzonko
Mam nadzieje, ze w weekend jak juz bede po wizycie to i swietowanie bedzie pelna para.
Małgonia przeczytałam "rozpłakała" i zastanawiam się jak było widać łzy u dziecka w brzuchu
Chyba jednak po tym wypadku nie najlepiej bo czytam takie głupoty dzisiaj na forum
Dziewczyna wie co dobre! Burger jej smakował -
syllwia91 wrote:Tylko trochę ale okaże się w czwartek na wizycie. To czekanie jest straszne i dluzy się okropnie!
Przede mną teraz dwa tygodnie czekania na serducho. Więc dużo cierpliwości muszę mieć.
Ale fakt, czekanie się dłuży.
A ja teraz trzy tygodnie na L4 to w ogóle będę odliczać każdą godzinę.
Ja też miałam mieć w czwartek wizytę żeby zobaczyć serduszko. Taka była pierwsza wersja. Ale przez ten wypadek wszytsko mi się poprzesuwało.
Trzymam kciuki. Dawaj znać w czwartek! -
nick nieaktualnyHej. Ja dzis po usg. Mlody wazy 382gr. Idzie zgodnie ze swoim teminem. Bardzo się wiercił i utradnial pomiary. Ale wszystko jest dobrze. Nerki bardzo ladnie pracuja. Pecherz moczowy akurat mial pelny ma parcie chlopak na szklo. Pieknie pozował. Pokazywal chetnie buzie. Nawet sie usmiechnal. Łapał sie za stopy i siusiaka. Czadowy widok. Maz zachwycony, moj synek bratem tez.
Tutaj widac lekki usmieszek
A tu juz skupiony
Mogłabym chodzic co tydzien go ogladac. Puciowata ma buzie. Wagowo idzie podobnie jak moj 1syn,ale buziak pyzaKittinka83, moni05, Karolina, Angelika1313, syllwia91, Tele...79, Sasanka55, Irvine90, Ania_85_, Olga_89, Magduullina, Mama_Zuzia, MonikA_89!, Meggs, Niercierpliwa v2.0, Nikodemka, szona, Malinaa90, Gosiek1993, moyeu, Malgonia, Ochmanka, Arashe, SylwiaLu, agge, Salome lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziekuje Kittanka
Syllwia- piekna beta. Ja Cie rozumiem. W 1 ciazy latalam na bete chyba z 5 razy. Nie wiem po co,ale jakos mnie to uspokajalo. Chyba nie moglam uwierzyc,ze to sie dzieje naprawde. W tej bylam 4 Zaraz pojdziesz na wizyte i zobavzysz serce jak dzwon,bedzie pieknie bilo.
Ania- ciesze sie,ze operacja sie udala i mama szybko wyjdzie. Szybkiego powrotu do zdrowia.
Malgonia- widzisz,znakazlas sposob na coreczke. Widac dzuewczyna lubi takie jedzonko. Moj synek np nie lubi jajecznicy. Tam przypuszczam,bo kiedy bym nie zjadla,to mnie zaraz mdli. Hehe.
Talku- gratulacje. Teraz serduszko,a potem pyknie nieeuadomo kiedy polowa ciazy.
Agge- wszystkiego najlepszego dla coreczki niech bedzie szczesliwa. A synek rozkoszny. Ciesze sie,ze wszystko dobrze.
Szona- forum uzaleznia. Ja nawet jak nie mam czasu tu zajrzec,to mysle o Was,co tam u Was
Rozumiem tez sfrustrowanie i smutek,ze jednej sie udaje,drugiej nie tak szybko jakbysmy chcialy. Przez 6lat staran o mojego 1dzidziusia,wchodxilam na rozne fora,jednak nigdy sie nie logowałam. Jedynie czytalam i podnosiłam sie na duchu,ze nie tylko ja mam z tym problemy. Znam doskonale uczucie tej "zazdrosci". Ale moje czekanie zostalo wynagrodzone i to wyczekiwane tyle lat malenstwo,wlasnie zaklada mi nogi na glowe. Tak, jeszcze spi z nami.
Jutro jade zrobic posiew moczu, mam nadzieje,ze moja egzotyczna bakteria wyemigrowala bezpowrtotnie.syllwia91, Ania_85_, Kittinka83, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGGE, SZCZESLIWA piekne te wasze chlopaki! moglabym sie na te zdjecia patrzac non stop
ja juz nie moge sie doczekac mioch polowkowych i ruchow..cos mnie z czasu zasmyra w brzuchu..ale nie wiem czy to to ,czy jelita
Sylwia- piekna beta!
Aniu- duzo sdrowka dla mamy :*
Szona- super,ze postanowilas pozostac ja to nawet jak urodze, to nigdzie sie nie wybieramKittinka83, moni05, Ania_85_, agge lubią tę wiadomość
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Dzień dobry dziewczyny 😊
Szczęśliwa mamusia piękne maleństwo nosisz pod serduchem 😊
Nikodemko jak wyniki? ☺️
Ja nadal bez okresu, ale już powoli cmi brzuch, może na dniach przyjdzie i to jak najszybciej!!!
A Ty szonko jak tam?Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Cześć dziewczyny , dziękuję wam za każde dobre słowo. Nie chcę żebyście pomyslaly, ze jestem jakąś bezduszna, egoistyczna zazdrosnica. Cieszę się z waszych ciąż, bo one sa cudem. Wasze historie, niejednokrotnie okupione ogromnym cierpieniem i dajecie ogromną nadzieję.
Nikodemko, sylwio, talku zasługuje na szczęście i będziecie super mamami. Chciałabym być juz na takim etapie jak wy, ale znowu się coś chyba pokomplikowalo, bo chyba ta moja cytologia złe wyszła. I boję się że będę musiała znowu na transfer tak długo czekać... Nie wiem co o tym myśleć. Biocenoza wynik chyba dobry bo 1 w skali Nugenta.
-
nick nieaktualnyWitam się z rana. U mnie tez nadal okresu brak i te dziwne pobolewanie cycków, zrobiłam test byłam pewna negatywu a tam jest druga kreska! Szok. Cała się trzęsę 😀
Mama_Zuzia, ElfiaKsiężniczka, Szczesliwa_mamusia, malamisia, MonikA_89!, Tele...79, Niercierpliwa v2.0, Nikodemka, szona, Irvine90, Kittinka83, DzulkaJ, Karolina, Gosiek1993, Magduullina, 5ylwian, moni05, Malgonia, Ochmanka, Melissa93, Pati96, syllwia91, Ania_85_, agge, IzaaK, Sasanka55, Salome, Bara112 lubią tę wiadomość
-
Jak dobrze wstaaaaać skoro świiiiit... z bolącym krzyżem :p masakra, coraz ciężej, o obrotach na łóżku nie wspominając!
Zostawiam wiruski bo dzisiaj kończę 33 tydzień ciąży i rozpoczynam 34 😱😱😱🙈🙈🙈
[]{}#%^*+=_\|~<>$£¥•
Aniu- bardzo się cieszę, ze operacja poszła dobrze. Kciuki żeby mama się dobrze czuła i żeby było wszystko ok :*
Szczęśliwa Mamusia- śliczny synuś! Jaki puciek matka, poczekaj do 30 tygodnia to zobaczysz pućki hahah
Agge- cudny kolejny kawaler 😍 moja już się teraz tak nie pokazuje a tak ładnie pozowała!
Małgonia- konkret babka, to mi się podoba! Tez bym Cię z radości skopała po takich pysznosciach! 😍🙈
Nikodemka- daj kciuki jak będą wyniki! Zaciśnięte cały czas choć to tylko formalność i ja to wiem!✊🏼✊🏼✊🏼
Dzulka- niech ta małpa wstrętna przychodzi jak już ma przyjść jak najszybciej!
Talku- za dwa tygodnie zobaczysz śliczne bijące jak dzwon serduszko!
Syllwia- pięknie beta rośnie! :*
Edit:
MarLenka- dawaj nam tu te dwie kreski! Gratulacje!! Który to cykl starań? Aaaa super lubię dwie kreseczki z rana!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 06:20
Szczesliwa_mamusia, moni05, Malgonia, Pati96, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
ElfiaKsiężniczka wrote:Cześć dziewczyny , dziękuję wam za każde dobre słowo. Nie chcę żebyście pomyslaly, ze jestem jakąś bezduszna, egoistyczna zazdrosnica. Cieszę się z waszych ciąż, bo one sa cudem. Wasze historie, niejednokrotnie okupione ogromnym cierpieniem i dajecie ogromną nadzieję.
Nikodemko, sylwio, talku zasługuje na szczęście i będziecie super mamami. Chciałabym być juz na takim etapie jak wy, ale znowu się coś chyba pokomplikowalo, bo chyba ta moja cytologia złe wyszła. I boję się że będę musiała znowu na transfer tak długo czekać... Nie wiem co o tym myśleć. Biocenoza wynik chyba dobry bo 1 w skali Nugenta.
Kurczę Elfia a nie napisali jaki to stopień cytologii? Wydaje mi się ze dwójka i ja można szybko ogarnąć jakimiś antybiotykami na te nieprawidłowości, ale na 100% powie Ci Twój gin. Ja mocno trzymam kciuki żeby jednak nic się u Was nie przesunęło!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarLenka, gratulacje
ElfiaKsiężniczka, ja podobnie jak Mama_Zuzia przyzwyczaiłam się do tej skali z grupami. I też mi to brzmi na dwójkę, czyli no stres, trzeba przekroczyć antybiotykiem albo lekiem przeciwgrzybiczym. Kiedy idziesz z wynikiem do gina? -
nick nieaktualnyMarLenka- dawaj ten test,bo nie zasne. Wrocila z labo i mialam isc spac. Teraz z wraznia nic z tego.
Mama_Zuzia- az sie boje moj pierwszy synek,to przu tym szczurek. Ten bedzie jak ludzik michelin
Elfia- cytologie najlepiej skonsuktowac z ginem. Ale z tego co nowil moj lekarz, to kobietom wspolzyjacym moga wyjsc drobne nieprawidlowosci i wcale nis musza oznaczac niz zlego. Ale zawzze warto skonsultowac.
Dziulka,Olga - dziekuje. Sama sie zastanawiam,ktore moje dziecie ladniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 06:31
-
Szczesliwa mamusia twoj bobas to nie bedzie ludzik Michelin, weź tak nie mów!
Prędzej:
Będzie cały ze słodkich pianek, w sam raz do zjedzenia ❤Szczesliwa_mamusia, MonikA_89!, moni05, Ochmanka, Ania_85_ lubią tę wiadomość