Lipcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
powinnam testować 8.07 ale coś mi się zdaje, że jak zwykle nie wytrzymam i testować będę wcześniej. Obecnie dziwnie mnie bolą jajniki, co się nigdy nie zdarza - zwykle bolą tylko na owulacje i podczas @.. no ale nie ma co sobie wkręcać... pożyjemy, zobaczymy.Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie w końcu pozytywny test owulacyjny! a Małż daleko ..... o rany! o rany! ale na szczescie temp i śluz nie wskazuja na owulację wiec may te 24h wiecej i wtedy bedzie sie dzialo obym mogła z Wami cieszyć sie w lipcu dwiema tłustymi krechami ale na teście ciążowym
Agniechaaaa, marta95, AJA_S, 91Ewela09 lubią tę wiadomość
Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz. -
Hej ho! Trzymam kciuki za 30 u mnie generalnie od dupy strony wszystko. Beta wyszła, po czym ledwo co zdążyłam ją powtórzyć, spadła i tego samego dnia mnie zalało. Masz Ci los. Z M zapisaliśmy się do Profesora Radwana na 25.08 i zobaczymy co z tym fantem zrobić.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnybaba_Jagna wrote:u mnie w końcu pozytywny test owulacyjny! a Małż daleko ..... o rany! o rany! ale na szczescie temp i śluz nie wskazuja na owulację wiec may te 24h wiecej i wtedy bedzie sie dzialo obym mogła z Wami cieszyć sie w lipcu dwiema tłustymi krechami ale na teście ciążowym
No no zapowiada sie pięknie oby mąż dojechał na czas -
Własnie liczyłam kiedy moje testowanie, i ja na złość okresy wychodzi 22 lipca gdy akurat wyjeżdżam na wakacje. I albo pojadę z @@ albo pojadę szczęśliwa, że się udało. Wolę to drugie )Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione