Lipcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No to trzymamy kciuki za synka czincja moj ma niecale 3cm..ale jak zapytalam gina cczy nie bedzie problemu z zajsciem w ciaze po zabiegu zdecydownie zaprzeczyl..juz sama nie wiem co o tym myslec..nie ma sie co sugerowac wierzyc trzeba poprostu ze nam sie uda.. a uda sie napewno..tylko ten maluchsam widocznie musi wybrac sobie dogodny dla siebie termin
-
nick nieaktualny
-
No tak. Ja się zdecydowałam bo lekarz powiedział ze przy tej wielkości to już samo może peknąć. A gdyby pękło w ciąży to jeszcze gorzej. A że miałam rok czasu na zaczęcie starań to si zdecydowałam. I nie polecam laparoskopi tylko zwykła operacje. Rana nie dużo większą a ile mniej bólu. Wyłam tydzień tak mnie bolało, nie rana ten gaz który rozpierał wewnątrz. Masakra kobitka po normalnym otwarciu leżała tyle samo co ja a ja nie bolało tak.6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
nick nieaktualny
-
Czincja o bolu nie myslalam..ale slyszalam ze lekarze mowia ze to mniej inwazyjne zwlaszcza jak jest male trzeba korzystac..ale od samych poszkodowanych faktycznie raczej nieciekawie to przechodziły..no nic zresztą zobaczymy jak bedzie bo narazie 3 lipca testuję ...co bedzie to będzie..jestem dobrej mysli
-
Dziunka - mój się wkurza...mówi że same dziewczyny ale ja się tam cieszę chociaż te dwie starsze rozrabiają dla mnie najważniesze by zdrowe było. 8 DC test był negatywny trochę się boje ...mam nadzieję ,że wszystko będzie ok. już nie mogę się doczekać testowania a zarazem się boje. A Wy co myślicie dziewczyny ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA jeżeli bedzie kolejna córcia to będziecie jeszcze próbować ?? Wiesz nieraz tak sie mówi ze facet ma tylko żołnierzy płuci męskiej albo żeńskiej. A i w innym przypadku (znam taki osobiście) znajoma ma 3synow a dwie ciaze żeńskie poroniła poprostu organizm ich nie utrzymywał... Czasem poprostu natura tak działa :* ale trzymam za Was mocno kciuki
-
Agniechaaaa wrote:Ja znalazłam świetnego gin i ten po zobaczeniu wyników zaczął dalszą diagnozę i odrazu stymulacja i udało sie za 3razm a jak sie dowiedział o poronieniu to odrazu diagnostyka i lecimy dalej, nie marnuje ani miesiąca cały czas cos robi i to w nim lubię. Czuje, że ide do przodu a nie stoję w miejscu
A zdradzisz skąd jesteś, jak się zwie ten świetny lekarz? -
Crisperss wrote:Dziewczyny znacie Kalendarz płodności cyklu księżycowego... robiłam go jakoś na początku roku i w sumie porównałam te wszystkie miesiące. Powiem wam ze u mnie się w 100% pokrył z rzeczywistymi terminami owulacji szok! nawet ten cykl wyliczyło mi, że owulacja będzie 24 czerwca o godz. 3:30... Ovu wyznaczyło mi na 23 czerwca, więc można przyjąć że się zgadza... hehe ale jajca i wg tego księżycowego, jeśli zajdę w ciążę to urodzę chłopca w znaku wodnika
A podaj stronke chetnie sobie tez takie cos zrobie -
nick nieaktualny
-
Witamy nowe dziewczyny
Crisperss wrote:Dziewczyny znacie Kalendarz płodności cyklu księżycowego... robiłam go jakoś na początku roku i w sumie porównałam te wszystkie miesiące. Powiem wam ze u mnie się w 100% pokrył z rzeczywistymi terminami owulacji szok! nawet ten cykl wyliczyło mi, że owulacja będzie 24 czerwca o godz. 3:30... Ovu wyznaczyło mi na 23 czerwca, więc można przyjąć że się zgadza... hehe ale jajca i wg tego księżycowego, jeśli zajdę w ciążę to urodzę chłopca w znaku wodnika
też mi się to kiedyś zgadzało,teraz nawet termin ten mam zaznaczony na wykresie jakiś czas temu chorowałam na grype i brałam antybiotyk, po tym się wszystko rozjechało..według tych faz księżyca powinnam owulke mieć dzisiaj a miałam tydzień temu podobno jak się te dwa cykle pokryją to najwieksza szansa na ciąże jest
na jakiej stronce to sprawdzałaś? -
Ale się zrobiłam w balona.zamowilam testy owulacyjne. Juz wczoraj były w mojej miejscowości i myślałam że na dzisiaj dojdą.a tu dupa.doszly akurat o 19 gdzie mi dziecko zasnelo i nie mam jak iść na pocztę. No i dziś nie testuje bo nie mam czym haha
-
Agniechaaaa wrote:A jeżeli bedzie kolejna córcia to będziecie jeszcze próbować ?? Wiesz nieraz tak sie mówi ze facet ma tylko żołnierzy płuci męskiej albo żeńskiej. A i w innym przypadku (znam taki osobiście) znajoma ma 3synow a dwie ciaze żeńskie poroniła poprostu organizm ich nie utrzymywał... Czasem poprostu natura tak działa :* ale trzymam za Was mocno kciuki
Misiaimis lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Cały dzień nie pisałam ale calutki dzień biegalam po mieście i jeszcze od nowa sprzatalam po wczorajszej zmianie drzwi i szczerze mówiąc nawet nie wiem kiedy zlecial mi dzień..a tu zaraz trzeba kłaść się spać, przez ten mały remoncik nie mam czasu pomyśleć o naszych mniej intensywnych staraniach może to i lepiej, głowa czymś zajęta -
marta95 pewnie, że lepiej jak się tylko o tym myśli to można zwariować Ja mieszkam w niewykończonym domu już 3 miesiąc, więc Cię rozumiem, drzwi wstawiałam w ubiegłym tygodniu i to też nie wszystkie. Zawsze jakaś odskocznia⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
nick nieaktualny