Lipcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Trudno jednoznacznie stwierdzić ale ja po takim czasie i jakiejś "miesiączce" i takiej becie nie brała juz pod uwagę ciazy. A jakie normy bety są w labolatoria w którym robiłaś badanie??
A i co do powyżej 5 to z mojego doświadczenia 11dni po ovu miałam bete 30 -
To nie laboratorium. Tu w holandii robią się takie badania w szpitalu i czeka na nie 5 dni . Norma powiedziała że jest 2 . Ale na stwierdzeniu napisali że nie ma ciąży. Wynik odbiera się telefonicznie tu więc tyle mi powiedziała. Ale 4 dni po miesiączce zrobiłam test z moczu i miałam blada kreskę. Dlatego lekarka kazała mi powtórzyć. Mimo to wszystko jest dziwne dla mnie.
-
nick nieaktualny
-
hej Farmaceutko, poczekaj na mnie mi dziś temperatura delikatnie wzrosła ale szykuje sie na sierpien - nie zapomnij zabrac mnie ze soba
mnie dziś wszystko boli - najgorsze jest to że ryczę przy każdej piosence (hormony i bycie kobieta jest naprawde dziwne )Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaa chodnik jest tak wysoki, że robota jest wjechać autem na niego bez pojazdu. Także wody było sporo. Śmietniki płynęły, grad większy jak 5 zł! Błysk za błyskiem i znowu wichura, że trampoliny latały. I jak na złość ta burza wraca z powrotem Zalało mi sypialnie na 1 piętrze, tak lało na tą stronę domy, że uszczelkami się przelewało. Odsuwanie szaf zaliczone więc i nie było czasu na myślenie, że może nie powinnam dźwigać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 16:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kofeina jeszcze pozostaje temperatura, jeżeli wcześniej mierzyłaś i masz porównanie to zastanów się czy jest taka jak w okresie przedowulacyjnym czy po.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny