Lipcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie zielonego finału nie będzie przy takim wykresie, chyba że sobie dorysuje druga kreskę. Dziś jest teoretycznie 12do więc za 2 dni powtórzę i w razie co odstawie luteine czekając na @Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz.
-
A u mnie dzisiaj spadek temp...dziewczyny możliwe, żeby przez to, że mierzyłam temp o 1,5h wcześniej niż zazwyczaj była niższa? O ile?
Aj głupie to wszystko..Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Hej w ten ponury dzien
przykro mi z waszych @ ale niebawem za 2 dni dolacze do was na sierpniowe
niestety temp na rownym poziomie ani drgnela takze to na ciaze na milion % nie jest no i zygac mi sie chce takze pierwszy objaw zblizajacego sie okresu
w piatek mnie zaleje
][/url]
-
Dziewczyny a mam pytanie, któraś używała żelu conceive plus? Tak się zaczęłam zastanawiać czy w nowym cyklu nie kupić i nie spróbować, mój śluz po wiesiołku nawet nawet, ale czemu by nie pomóc. No i u męża na styku z ruchliwością plemników. Jak myślicie warto?
Jakoś mnie strasznie dzisiejszy okres zmobilizował do dalszego działania (intensywnego)28.04.2017 r - Michałek
Starania o drugiego dziecioszka od grudnia 2017.
30 cs.
Prawy jajowód - udrożniony
Zrosty usunięte
Endometrium - na razie kontrolujemy po histeroskopi -
Misiaimis wrote:A u mnie dzisiaj spadek temp...dziewczyny możliwe, żeby przez to, że mierzyłam temp o 1,5h wcześniej niż zazwyczaj była niższa? O ile?
Aj głupie to wszystko..
Głowa do góry. Ja czytałam gdzieś i mi się to sprawdza . Na każde pół godziny wcześniej dodajesz 0,05 stopnia. Czyli jak mierzylas wcześniej o 1,5 H to masz nie 36,9 tylko 37,05 -
Izu93 wrote:Z mezem podjelismy decyzję ze po okresie ide na prolaktyne bo wszystkie inne badania juz zrobione tylko to braluje jaj beda wyniki ok to maz leci na nasienie i zobaczymy wczym tkwi problem. Nie mam już sil na te starania
Zrób prolaktynie na czczo i po leku -
nick nieaktualny