LIPCOWE TESTOWANIE '18, czyli idealny czas na ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem czemu. Jak mu ostatnio powiedziałam, że mi tak wygodnie i dobrze, to powiedział mi, że nie tylko ja tu mieszkam xD potem już nie drążyłam, ale podejrzewam, że potem nie może "zapanować" nad sobą.. hmm.. nie wiem zapytam.To będzie dobry dzień, ale najpierw kawa.
-
Dziewczyny, ja jak na razie częściej podczytuje czerwcowy wątek i zapomniałam Wam tutaj napisac2o mojej ostatniej wizycie.
W czwartek byłam na monitoringu owulacji. To był 14dc i w lewym jajniku były dwa pecherzyki dominujace 12 i 13 mm. Cykle mam dłuższe także jak na ten czas to niby wszystko ok, ale... W tamtym cyklu bylam na HSG i wyszlo, ze lewy jajowod jest gorzej przepuszczalny, więc po części ten cykl spisuje na straty. Chociaż nadzieja jest. Jak zawsze.
Chciałabym pójść jeszcze w poniedziałek ale brak wolnych terminów, może poszukam w mieście obok czy jest coś wolnego.kubekkawy lubi tę wiadomość
-
kubekkawy wrote:Nie wiem czemu. Jak mu ostatnio powiedziałam, że mi tak wygodnie i dobrze, to powiedział mi, że nie tylko ja tu mieszkam xD potem już nie drążyłam, ale podejrzewam, że potem nie może "zapanować" nad sobą.. hmm.. nie wiem zapytam.
-
Zapytałam go przed chwilą i powiedział, że jak nie mamy w planach , a mamy iść spać, to on nie chce się rozbudzać za bardzo, bo potem spać nie może i chce mu się xD
ale właśnie zrobiliśmy mały kompromis, że po mieszkaniu nago nie, ale pod kołdrą schowana tak hahahahTo będzie dobry dzień, ale najpierw kawa. -
kubekkawy wrote:Zapytałam go przed chwilą i powiedział, że jak nie mamy w planach , a mamy iść spać, to on nie chce się rozbudzać za bardzo, bo potem spać nie może i chce mu się xD
ale właśnie zrobiliśmy mały kompromis, że po mieszkaniu nago nie, ale pod kołdrą schowana tak hahahah -
Ola_445 wrote:U mnie wczoraj ppzytywny test ale dopiero dzisiaj rano przytulanko bo wczoraj maz sie zbuntował. Tez jest chory tak jak ja. Jeszcze dzisiaj wieczorem i jutro wieczorem
-
U mnie dopiero 3 cs, wiec początek drogi i mam nadzieje że krótkiej
22.06 usg pokazało piękny pęcherzyk 14,9mm, owu przewidywana 26/27 czerwca.
Mam 38 lat i chciałaby jeszcze przed 40 trzeciego maluszka, corka 17lat, syn 13 a wizja pustego domu przeraża.
Pozatym oboje z mężem czujem sie bardzo młodo i nie wyobrażamy sobie cichego życia tylko we dwoje.
Nawet dom większy kupujemy żeby potencjalnemu domownikowi było wygodnie
Trzymam kciuki za wszystkie lipcowe testujące
-
Iga trzymam kciuki aby większy dom okazał się "za chwilę" jednak za mały
Iga66 lubi tę wiadomość
-
Siwulec wrote:Iga trzymam kciuki aby większy dom okazał się "za chwilę" jednak za mały
O matko - taka wróżba to i trojaczki przepowiada , Hihihi
Siwulec dzięki za dopisanie - oby to był szczęsliwy wpisWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 23:13
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny U mnie dopiero 1 cs, ale kto wie Niby się nie nastawiam, tym bardziej że mam dość wysokie przeciwciała aTPO i ANA2. Ale jednak czekam na te 2 kreseczki. Jestem w okolicach/tuż po owu więc myślę że testować będę 3 albo 4 lipca9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
A u mnie ruszyło
Od wczoraj kreska ciemnieje, dzisiaj już pozytyw
też będą (nawet siłą to zmuszę )
Jakoś tak jestem o wiele pozytywniej nastawiona - wręcz optymistyczniekubekkawy, Danq, m_d_f lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
patuniek86 wrote:A u mnie ruszyło
Od wczoraj kreska ciemnieje, dzisiaj już pozytyw
też będą (nawet siłą to zmuszę )
Jakoś tak jestem o wiele pozytywniej nastawiona - wręcz optymistycznie
ale szybko zazdroszczęTo będzie dobry dzień, ale najpierw kawa. -
Ania95, też myślałam że mój będzie bezowulacyjny, bo nie miałam żadnych objawów - zwykle mam płodny śluz i ból jajnika, teraz nic. Test owulacyjny wyszedł na granicy. Ale mam ładny skok temperatury, więc chyba owu była Też jestem dobrej myśli, chociaż też jest i czarnowidzenie typu że może coś jest nie tak i moje problemy przekreślą ciążę...
Ania95 lubi tę wiadomość
9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
Ja dzisiaj byłam na monitoringu z wynikami hormonów jest ciałko żółte Wiec jajeczko ładnie pękło, wyniki badań bardzo dobre, Wiec teraz muszę czekać, aż mój ksieciunio się zbierze na badania No chyba, ze.... po tym miesiącu okażą się niepotrzebne Acilya mam nadzieje, ze nie będziesz tu długo gościć starasz się o pierwsze maleństwo?
-
Acilya wrote:Ania95, też myślałam że mój będzie bezowulacyjny, bo nie miałam żadnych objawów - zwykle mam płodny śluz i ból jajnika, teraz nic. Test owulacyjny wyszedł na granicy. Ale mam ładny skok temperatury, więc chyba owu była Też jestem dobrej myśli, chociaż też jest i czarnowidzenie typu że może coś jest nie tak i moje problemy przekreślą ciążę...
Żałuję, że nie zaczęłam mierzyć tempki tak jak sobie obiecałam w poprzednim cyklu bym wiedziała na czym stoję, teraz to mogę wróżyć z fusów czy owulka była czy nie -
Acilya wrote:Ania95, też myślałam że mój będzie bezowulacyjny, bo nie miałam żadnych objawów - zwykle mam płodny śluz i ból jajnika, teraz nic. Test owulacyjny wyszedł na granicy. Ale mam ładny skok temperatury, więc chyba owu była Też jestem dobrej myśli, chociaż też jest i czarnowidzenie typu że może coś jest nie tak i moje problemy przekreślą ciążę...
ładnie, ładnie niech rośnieTo będzie dobry dzień, ale najpierw kawa.