lipcowe testowanie 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny dołączam do wątku będę testować 6 lipca chyba ze nie wytrzymam u mnie raczej cykl na straty bo właśnie zdiagnozowano u mnie torbiel krwotoczną i czekam na wyniki markerów nowotworowych lekarz powiedział, że na razie o jajeczkowaniu nie ma mowy ale wynik progesteronu w 7dpo 19,92 tempki pierwszy raz ładne więc się nie poddaję nadzieja umiera ostatnia !!
Trzymam kciuki za nas wszystkie oby nam się udało ujrzeć w lipcu upragnione 2 kreseczki
Skowroeczka moze poprostu poczekaj do dnia @ i wtedy zrobisz test... -
nick nieaktualnywroclawianka83 wrote:ja tez mam termin @ na 9.07 i tez jest to nasz 2 cykl starań
ja testuję w tę niedzielę 5 lipca, a wczesniej pewnie też, bo nie wytrzymam
Test juz na półce
Przez te dni nawet zapomniałam o objawach przez pracę
Trzymam za nas kciuki
-
nick nieaktualny
-
Ja juz jestem cztery dni po terminie @... I wlasnie odwazylam sie zronic test... tak jak przeczuwalam dwie wyrazne kreski. Jutro badanie beta i oby wszystko bylo tym razem w porzadku... trzymajcie kciuki...
staraczka mała mi, olza, Marietta, renate, JusWik, kofeinka, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoniqe wrote:Hej dziewczyny dołączam do wątku będę testować 6 lipca chyba ze nie wytrzymam u mnie raczej cykl na straty bo właśnie zdiagnozowano u mnie torbiel krwotoczną i czekam na wyniki markerów nowotworowych lekarz powiedział, że na razie o jajeczkowaniu nie ma mowy ale wynik progesteronu w 7dpo 19,92 tempki pierwszy raz ładne więc się nie poddaję nadzieja umiera ostatnia !!
Trzymam kciuki za nas wszystkie oby nam się udało ujrzeć w lipcu upragnione 2 kreseczki
Skowroeczka moze poprostu poczekaj do dnia @ i wtedy zrobisz test...
Trzymaj się mocno
Nadzieja i dobre myśli są najważniejsze
Będzie dobrze!!! -
skowroneczka gratulacje! ja nic nie czuje wiec w lipcu chyba nic nie zobacze i chyba wstrzymam starania tak konkretnie az opanuje moj poziom tsh
-
Beta 2697, wedlug moich obliczen 5tc, wedlug norm z wyniku tez. Czy ktoras z was sie moze orientuje czy to dobry wynik? Wizyte u lekarza mam dopiero 15 lipca i tak szukam gdzie sie da czy ta wartosc jest w porzadku...
Bunia86, kofeinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam, ja mam termin @ na 18 tego chociaż z ovuF wynika inaczej...testować będę pewnie około 15 chyba, że @ przyjdzie wcześniej ...
Skowroneczka z tego co widziałam u innych dziewczyn to beta dobra jest
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 15:24
-
skowroneczka87 wrote:Beta 2697, wedlug moich obliczen 5tc, wedlug norm z wyniku tez. Czy ktoras z was sie moze orientuje czy to dobry wynik? Wizyte u lekarza mam dopiero 15 lipca i tak szukam gdzie sie da czy ta wartosc jest w porzadku...
nie radze w ciazy tak intensywnie korzystac z internetow bo niepotrzebnie stresu sie mozna najesc;) -
Klaudia N. wrote:nie radze w ciazy tak intensywnie korzystac z internetow bo niepotrzebnie stresu sie mozna najesc;)
Racja. Tyle ze jeszcze niedawno nie wiedzialam nawet co to badanie hcg bo w pierwszej ciazy nie mialam robionego ani raz. Az do zeszlego miesiaca kiedy poronilam zanim zdazylam pojsc do lekarza. Na izbie doktorka z glupim usmiechem pytala czy napewno byly dwie kreski na testach bo zadnego potwierdzenia ciazy nie mialam. Dlatego teraz moze faktycznie zbyt intensywnie korzystam z tego dobrodziejstwa jakim jest internet. I bez tego strach bedzie caly czas. -
no ale wiesz, nie sprawdzaj i nie porównuj bo sie strachu tylko najesz, w internetach jak wpiszesz jakies objawy to zaraz pisza ze rak albo ebola hehe moja kuzynka sie strachu najadla bo gdzies wyczytala na podstawie objawow swojej 2 letniej cory czy 3 nie pamietam, ze ma raka kosci! o boze ale byla panika:/
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny! Ja również się dołączam:) Termin @ mam na dzisiaj... ale póki co to cisza.... (mam nadzieję, że już tak zostanie) Jeśli jednak @ nie przyjdzie do piątku to robię test:)„Cudownie byłoby czasem móc zamienić myśli w rzeczywistość ''
...... Wierzę, że kiedyś się uda...... -
Hej ja tez dołączę do Was. Chce testować 23lipca chyba ze @ szybciej zawita ale niech nie przychodzi nawet bo bede złaDomcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualny