lipcowe testowanie 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
katdud wrote:
Hej, o matko jaki masz długi cykl. Może zrób betę, albo wklej zdjęcie testu ocenimy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej , ja już także po teście wczoraj i dwie krechy:)Postanowiliśmy z mężem na razie nie mówić nikomu jak długo się da. Mam tylko pytanie czy takie pobolewanie jajnika i ciągnięcie jest normalne bo w pierwszej ciąży nie pamiętam takich objawów?Według OM termin na kwiecień.Madzialinda
-
Madzialinda wrote:Hej , ja już także po teście wczoraj i dwie krechy:)Postanowiliśmy z mężem na razie nie mówić nikomu jak długo się da. Mam tylko pytanie czy takie pobolewanie jajnika i ciągnięcie jest normalne bo w pierwszej ciąży nie pamiętam takich objawów?Według OM termin na kwiecień.
Gratulacje ! w którym dniu po owu jesteś?
Normalnie, dużo dziewczyn ma takie objawy -
oj gratuluje II kresek )))
ja jak zwykle mam pecha , jak na zlośc wyniki bety beda dopiero jutro po 14 masakra jakas jakies trudnosci mają i tak to sie rozwlecze ehhhhhhhhhhhhh a test powtórzyłam rano i tak samo cienie tylko lekko zarysowane sa ((( -
katdud wrote:oj gratuluje II kresek )))
ja jak zwykle mam pecha , jak na zlośc wyniki bety beda dopiero jutro po 14 masakra jakas jakies trudnosci mają i tak to sie rozwlecze ehhhhhhhhhhhhh a test powtórzyłam rano i tak samo cienie tylko lekko zarysowane sa (((
Katdud trzymam kciuki daj znać jak dostaniesz wyniki