lipcowe testowanie 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczynki mogę dołączyć? ja będę testować w niedzielę 26.07 - będzie to 10dpo nie mogę się doczekać
wiewiórka17 lubi tę wiadomość
-
gratuluje wiewióreczko! ))) ah to zapewnie cudowne uczucie ujrzeć 2 kreseczki:) życzę spokojnej ciąży
ciasteczkowy potworku to w niedziele rano testujemy razem trzymam kciuki )wiewiórka17 lubi tę wiadomość
-
Nalunia wrote:gratuluje wiewióreczko! ))) ah to zapewnie cudowne uczucie ujrzeć 2 kreseczki:) życzę spokojnej ciąży
ciasteczkowy potworku to w niedziele rano testujemy razem trzymam kciuki )
dzieki, wogóle sie nie spodziewalam ze uda sie w pierwszym cyklu starań a tu taka niespodzianka -
10dpo możesz próbować ale najpewniej jest w dniu spodziewanej miesiączki
-
u mnie niestety 10pdo i jedna kreska poczekam do 14dpo i jak @ nie przyjdzie to zatestuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 08:53
-
dzięki słońce, mialam po prostu nadzieję że po raz pierwszy w życiu zobaczę 2 kreseczki emocje już opadły, zatestuję za 4 dni jak się @ nie pojawi
-
Cześć dziewczyny, dołączę się bo po raz pierwszy mam pewnośĆ owulacji;D
Byłam dziś na drugim monitoringu i owulacja była wczoraj - wszystko super tylko niestety przytulanie było w piątek czyli 2 dni przed ovu... Pani gin mówiła, że najlepiej było co dwa dni...
Jak myślicie mniejsze szanse są przez to, że to 2 dni przed ovu było?
Pozdrawiam i powodzenia w testach -
Czesc Dziewczyny
Jestem tu nowa. Wczoraj robilam test i byl dosłownie cień cienia. Dzis (dzień po terminie @) zrobiłam bete, która wyniosla 63. Cykle mam 25 dni.
Ciesze sie nieśmiało, ale jeszcze nie wierze
P.S czy sa jakies grupy dla mamus?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 20:45