lipcowe testowanie 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja testowałam już dzisiaj ... jednak druga krecha tak słabo widoczna ze zastanawiam się czy to urojenia czy rzeczywiście coś jest ... tak więc mam nadzieje ze lipcowe testowanie przyniesie coś dobrego
Mamy 5 cykl po stracie .... pierwszy bez mierzenia temperatury.Marietta lubi tę wiadomość
07.01.2015 [*] 12TC
21.07.2015 [*] 6 TC
29.06.2016 - Michaś
-
no no madoks to zycze pociemnienia kreseczki
Ja bede testowac w lipcu ale nie wiem kiedy w sumioe bo nie wiem kiedy byla owu bo olalam teraz mierzenie temperatur i wszystko. jestem w 23 dc owulacje mialam roznie 14 dnia lub nawet 19 i faze lutealna 14 dni wiec mysle ze musze jeszcze ze 12 dni poczekac. moze kolo 13 lipca bede cos wiedziec albo przyjdzie @ albo beda II -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystaraczka mała mi wrote:Jestem rocznik83, staramy się drugi miesiąc termin mam na 9 wiec oby jej nie było
A test zrobię jak w przyszłą niedzielę bo oszaleje
ja tez mam termin @ na 9.07 i tez jest to nasz 2 cykl starań
ja testuję w tę niedzielę 5 lipca, a wczesniej pewnie też, bo nie wytrzymam -
nick nieaktualny
-
Hej. Ja jestem w 31 dc i testowanie wciąż mam przed sobą... W zeszłym miesiącu testowałam w 28 i 29 dc, po terminie miesiączki, na obu testach dwie wyraźne krechy. A niecały tydzień później krwawienie, szpital, i jak to nazwała pani doktor, poronienie subkliniczne. I teraz mimo że podejrzewam że mogę być w ciąży to boję się zrobić test... Żeby nie wiedzieć jak znów coś się stanie...