Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zetka wrote:Cassie to do dzieła dzisiaj
Aniu, będzie dobrze kiedy testujesz?
Madlene, a próbujesz inhalacji? Ja wiele razy właśnie inhalacjami ratowalam.
Zetka kusi mnie w niedzielę to będzie 11dpo we wtorek 13dpo 02.12 według mnie wypada @, więc może ta niedziela... chyba że się zawezmę i wytrzymam bez testowania i zobaczymy co będzie -
nick nieaktualnyDzwonilam przed chwila w sprawie wynikow do ginekologa - byly - okazuje sie ze sa ksiazkowe. Norm mi nie podala.
W 21dc mam podjechac na progesteron.
Jesli Nam w tym cyklu nie wyjdzie to musze meza wyslac na spermograf... raczej tym zachwycony nie bedzie (meska duma)...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaseczki ja tylko na chwileczke, mam przerwe na sxkoleniu i moge napisac.
Nie sadze ze owulacja mi sie przesunie bo sluz juz jest raczej malo plodny, raczej kremowy...dziekuje Wam za cieple slowa
Cigaretta jeszcze nic straconego poki nie ma okresu!
Kurde zapomnialam co chcialam do kogo napisac, musze jeszcze raz wszystko przeczytac hahaCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale naskrobałyście:p
Morwa ta klucha w gardle to na bank od tarczycy, a z sercem to nie wiem:(
Nusia u mnie też owulka była już z kremowym śluzem, a wcześniej był płodny. Zobaczysz, że będzie.
Cigaretta, pewnie jest jeszcze za wcześnie, 3mam kciuki dalej -
Nusia, mi się wydaje ze u Ciebie dopiero będzie. A jak z mezem?
Morwa, jeszcze dokładnie nie wiem, bo albo wyjeżdża w pt po pracy i wraca w pn albo od soboty do wtorku kiszka kurde jak cholera. Liczę na owu 15dc i ze z 13 dc dałoby radę marzenie