Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciągle się bzykamy i radochę z tego mamy:)
seksik rano i wieczorem nanważniejsze że z humorem:)
ziółka, winko i badanka takie sa nasze staranka:)
tu dziewczyny sa szalone, na swych mężów napalone:)
na fasolkę wciąż czekamy - intenstywnie się staramy
idzie zima, mrozek trzyma nic nas w sexie nie powstrzyma:)
chcę fasolkę jasna sprawa-w łóżku fajna jest zabawa:)
coś i ja sie rozkręciłam
Morwa, Madlene84, martika, Cassie, Ania24, Zetka, Cigaretta lubią tę wiadomość
-
o fasolkę się staramy, @ a siooo... przeganiamy:)))
Nowy rok nadzieje niesie, jak Bóg da - dzidzie przyniesie:)
Fasoleczko moja miła obyś wkońcu się zjawiła:)
Dobra zmkam spać bo same durnoty juz mi przychodzą do głowy o których już może nie bedę pisała:)
Morwa lubi tę wiadomość
-
Zetka wrote:37,25
Dobranoc
Dzięki Zetka prawie wykrakałaś, tylko nie wiem czy nie powinnam ignorować, bo 0 3:30 obudziłam się na godzinę, nie wstawałam, ale strasznie bolała mnie głowa.
Aneczka, super tytuły
Morwa, gratuluję śluzu, teraz czekamy na skokaneczka85m lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOk wiec i ja jestem za tym zebyc uciec z tego listopada bo sie powoli robimy przeterminowane
Glosuje na przeprowadzke
Mialam dzisiaj jechac na progesteron ale nie pojade, z nosa dalej mi cieknie jak z kranu. Chcialam jechac rowerem do miejscowosci obok (nie mam innego srodka transportu na dzisiaj niestety) a ze spadl snieg to moj mnie prosil zebym nigdzie nie wychodzila bo chce miec mnie w jednym kawalku.
Takim sposobem nie jade, jest za slisko a moj rower nie ma zimowych opon
Bylam wieczorem na zakupach kupilam wszystko niezbedne do dekoracji okien i slicznego jelonka lodowego podswietlonego ledami tez
Troszke sie ogarne i lece cos porobic. Jak ktoras zalozy nowy watek to poprosze o linka.
Buziole!!! -
Aneczko, Ty się z powołaniem minęłas, super już nie wiem który najlepszy
Nusia pobudka, mam nadzieje ze skoczy tempka u Ciebie. U mnie lekko w gore. Owu wyznaczylo mi owulke zgodnie z tym co mi się wydawało i jestem podjarana, bo poraz pierwszy pokazuje mi ze czas współżycia był bdb szok jak to ładnie wygląda
Martika, super ja bym nie ignorowala, bo ja np mierze o 5 rano i właściwie co noc się budzę przed 3 na siku, Jasiek tez w nocy przychodzi wiec non stop się budzę, czasami też nie mogę potem zasnąć i nie ignoruje.
Morwa, czad z tym mężem i śluzem A jak się czujesz? Dawaj znać co lekarz powie.
Aniu hallllo!
Miłego dnia dziewczynki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 08:25
Cassie, aneczka85m lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja
Cassie czyli znak jest że, czas wybrać się na zakupy
Morwa powodzenia u lekarza.
Ale my mamy zdolne dziewczyny na forum, wszystkie tematy są świetne Pewnie jak wieczorkiem wrócę z uczelni to już nowy wątek będzie założonyCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Laseczki!
Martika tempka u Ciebie piękna! Nie ignoruj jej, ja też w nocy wstaję nawet 2 razy na siku, przeważnie też koło 6 rano a potem przed 8 mierzę tempkę.
Zetka u mnie porażka, nigdy nie miałam takich niskich temperatur w 2 połowie cyklu, teraz jestem na 100% pewna, że cykl bezowulacyjny! Nie wiem czy to nie wina inofolicu...no i właśnie, zaznaczyłam moją dzisiejszą temperaturę i usunęło mi termin owulacji...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 09:07