Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorwa trzymam kciuki za wizytę, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze!!
Aneczka Twóje hasełka są genialne
A ja jestem dzisiaj wkurzona ta moją tenmperaturą!! mam nadzieję, ze okres szybko się zjawi, żebym mogła zacząć nowy cykl. Owulacja wypadałaby mi wtedy jakoś w święta...chyba sobie odpuszczę wykres...aneczka85m lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki u mnie nadal cisza... ale pewnie dziś się zjawi zmierzyłam rano temperaturkę w sumie nie wiem po co ale miałam 36.73 jak dzisiaj przez cały dzień się znowu nie pojawi to wracając z pracy zajadę do apteki i kupię test. Boli mnie prawy jajnik nie jest to taki typowy @ ból ale nie ma co się nakręcać bo u mnie zaczyna boleć i za ok godzinkę zaczyna ,,lecieć,, zobaczymy zupełnie się nie nastawiam na pozytyw
Miłego dnia Kochane :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej, hej, jak sie macie w ta grudniowa srode?
Widze, ze wczoraj byla niezla burza mozgow Szczerze to wszystkie nazwy mi sie podobaja Trudno cos wybrac. Ale pomysle jeszcze w ciagu dnia
Martika!!!!! Wow co za skok!
Morwa jak wrocisz od lekarza to daj znac jak poszlo.
Cassie, Claudia ma racje, czas na zakupki Np takie mikolajkowe hehe.
Nusia a bylas w tym cyklu u lekarza na monitoringu? Bo nie pamietam. A moze faktycznie skoro ten cykl jest inny to bedzie wyjatkowy Zaciskam kciuki! -
nick nieaktualnywitam laski
ledwo dziś wstałam a już mnie głowa boli.. nie lubię tego, bo cały dzień pojdzie na marne, znowu nic pożytecznego nie zrobię ;<
Aneczka widzę, że się rozkręciłaś z tymi tytułami, trzeba wybrać jakiś bo już 3.12
Martika temp. super, trzymam kciuki !
Morwa mam nadzieję, że u lekarza się dowiesz co to za dolegliwości i szybko Ci przejdzie !
Aniu testuj szbko i dawaj znać, nie trzymaj nas w niepewnosci, trzymam kciuksy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 10:49
aneczka85m lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykurde a mi ten inofolic jeszcze nie przyszedł, mam nadzieję, że dziś w końcu dojdzie bo to już 3 dc !
w ogóle nie umiem zaznaczyć na wykresie 1dc, i liczy mi temperaturę od dziś (że niby dziś jest 1dc.) da się to jakoś pozmieniać ? i czemu wy macie @ na czerwono i takie kolorowe wykresy ,a ja wszystko czarne ? -
nick nieaktualnyCigaretta wrote:kurde a mi ten inofolic jeszcze nie przyszedł, mam nadzieję, że dziś w końcu dojdzie bo to już 3 dc !
w ogóle nie umiem zaznaczyć na wykresie 1dc, i liczy mi temperaturę od dziś (że niby dziś jest 1dc.) da się to jakoś pozmieniać ? i czemu wy macie @ na czerwono i takie kolorowe wykresy ,a ja wszystko czarne ?
bo pewnie nie masz juz waznego abonamentu -
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczyny ... Piszę do Was bo tak wczoraj dużo myślałam o Wrześniowych i Październikowych Staraczkach i przeczytałam wczoraj te wątki i kurde chciałabym wiedzieć co u Was słychać jak sobie radzicie ?? Wiele z Was przeszło na fioletową ale część została tak jak ja . Na tą chwilę nie jestem w stanie wszystkiego przeczytać co się u Was działo odkąd mnie tu nie ma , ale może znajdzie się dobra dusza która napisze jakiegoś skróta
Pozdrawiam Was wszystkie i obiecuję że będę się tu u Was pojawiać dużo częściej
-
nick nieaktualny25startaczka25 ciezko strescic ostatnie dni
Ja skonczylam stroic okna, jak moj wroci z pracy to jeszcze wyjmnie mi karton z piwnicy a tam caly raj ozdob i lampek
Okna od razu lepiej wygladaja.
Ale poki co kierunek kuchnia - trzeba zagniesc ciacho na pizze bo oczywiscie jak co srode od 16 czeka mnie wariackie popoludnie i wroce dopiero wieczorem. -
nick nieaktualnyCassie wrote:25startaczka25 ciezko strescic ostatnie dni
Ja skonczylam stroic okna, jak moj wroci z pracy to jeszcze wyjmnie mi karton z piwnicy a tam caly raj ozdob i lampek
Okna od razu lepiej wygladaja.
Ale poki co kierunek kuchnia - trzeba zagniesc ciacho na pizze bo oczywiscie jak co srode od 16 czeka mnie wariackie popoludnie i wroce dopiero wieczorem.