Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
monika1991 wrote:Jutro rano mam wizytę u lekarza, zobaczymy czy wszystko w porządku
-
kaha wrote:U mnie dziś spadek tempki, więc testu nawet nie robię. Jutro powinna być @. Mam nadzieję, że następnym razem w końcu się uda. Dziewczyny powodzenia w następnym cykluhttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Gratuluję kolejnej listopadowej ciężarnej! U mnie podobnie jak u Ciebie, jedno serduchowanie bo mąż bardzo chory. Dziś mi się przyśnił pozytywny test więc rano dostałam zaćmienia umysłu i zrobiłam test wynik rzecz jasna wiadomy jak na 8dpo- vizir ma na noc przy bieli tego testuPiotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
MavisDracula wrote:Gratuluję kolejnej listopadowej ciężarnej! U mnie podobnie jak u Ciebie, jedno serduchowanie bo mąż bardzo chory. Dziś mi się przyśnił pozytywny test więc rano dostałam zaćmienia umysłu i zrobiłam test wynik rzecz jasna wiadomy jak na 8dpo- vizir ma na noc przy bieli tego testu
u mnie dzisiaj około 20/21 dpo także u Ciebie jeszcze nic straconego i dużo czasu na testowanie, trzymam mocno kciuki za II kreski przy następnym teście! Ja jeszcze nie mogę w to uwierzyć i gapię się na test oby jutro się okazało, że wszystko jest dobrzeMonika
4cs - podobno bezowulacyjny jednak okazał się szczęśliwy!!
15.11.2016 - 34 dc - test pozytywny w dniu 30 urodzin mojego Męża!! -
monika1991 wrote:u mnie dzisiaj około 20/21 dpo także u Ciebie jeszcze nic straconego i dużo czasu na testowanie, trzymam mocno kciuki za II kreski przy następnym teście! Ja jeszcze nie mogę w to uwierzyć i gapię się na test oby jutro się okazało, że wszystko jest dobrze
Wszystko będzie dobrze:-)
Ja wiem że negatyw w 8dpo to nic straconego, tym bardziej że np. Mojej kuzynce testy bardzo długo nie wychodziły pozytywne. Nie nastawiam się bo to byłby naprawdę cud, ale jak wszyscy dobrze wiemy... Cuda się zdarzająPiotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
nick nieaktualnybertha wrote:Kaha, patrzylam na twoj wykres - taki spadek, to nie spadek.. tym bardziej, ze chyba napisalas ze mierzylas 2h wczesniej? czyli jeszcze mogla sie do godziny ZERO podniesc temp.. testowalas dzisiaj, albo jutro bedziesz?
-
Jakie testy są według was najlepsze? Najmniej zawodne? Ja do tej pory kupowałam na chybił trafił, też miałam zapas ciążowych testów z allegro (do tej pory mam całą masę owutestów ). Ale okazało się, że tanio nie znaczy dobrze jednak w tej kwestii.
-
Almanah wrote:Jakie testy są według was najlepsze? Najmniej zawodne? Ja do tej pory kupowałam na chybił trafił, też miałam zapas ciążowych testów z allegro (do tej pory mam całą masę owutestów ). Ale okazało się, że tanio nie znaczy dobrze jednak w tej kwestii.
ja w pierwszej ciązy kupiłam jeden byle jaki, nie pamietam nazwy i od razu 2 kreski pokazał. Teraz z pinki te czułe kupuje -
Almanah wrote:Jakie testy są według was najlepsze? Najmniej zawodne? Ja do tej pory kupowałam na chybił trafił, też miałam zapas ciążowych testów z allegro (do tej pory mam całą masę owutestów ). Ale okazało się, że tanio nie znaczy dobrze jednak w tej kwestii.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 16:46
-
Ewi28 wrote:ja w pierwszej ciązy kupiłam jeden byle jaki, nie pamietam nazwy i od razu 2 kreski pokazał. Teraz z pinki te czułe kupuje
One mają czułość 10? Gdzie je można dostać?
Co w ogóle myślicie o strumieniowych? Bo to łapanie moczu w pojemniczek (gdzie 8 na 10 razy obsikuję sobie rękę, za przeproszeniem) upierdliwe się robi powoli. -
Almanah wrote:One mają czułość 10? Gdzie je można dostać?
Co w ogóle myślicie o strumieniowych? Bo to łapanie moczu w pojemniczek (gdzie 8 na 10 razy obsikuję sobie rękę, za przeproszeniem) upierdliwe się robi powoli.
tak mają czułość 10. ja mam ten pojemnik co mocz się oddaje do analizy i jakoś trafiam i kupisz je w kazdej aptece bo są popularne -
Almanah wrote:One mają czułość 10? Gdzie je można dostać?
Co w ogóle myślicie o strumieniowych? Bo to łapanie moczu w pojemniczek (gdzie 8 na 10 razy obsikuję sobie rękę, za przeproszeniem) upierdliwe się robi powoli.
A strumieniowe szczerze mówiąc normalnie wkładam do pojemniczka z moczem. Zawsze się boje ze nie trafię nim w strumień moczu, że go za mocno zasikam albo że będę miała za mało siuskow żeby utrzymać strumień przez wymagany czas. -
Też się bałam, że nie dam rady na ten strumieniowy siusiać tyle ile oni wymagają :p
Co do testów to ostatnio sprzedali mi w aptece płytkowy Quixx i w 14 dpo pokazały się w miarę wyraźne 2 kreski, więc chyba są spoko i do tego całkiem ładnie się prezentują z różowymi elementami :p -
O tym pojemniku z apteki nie pomyślałam. Zawsze do kieliszka robiłam. Jednak warto odświeżać informacje, nawet jak się stara już jakiś czas.
To sobie kupię bobotest na następne testowanie.Ewi28, *Natka* lubią tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Też się bałam, że nie dam rady na ten strumieniowy siusiać tyle ile oni wymagają :p
Co do testów to ostatnio sprzedali mi w aptece płytkowy Quixx i w 14 dpo pokazały się w miarę wyraźne 2 kreski, więc chyba są spoko i do tego całkiem ładnie się prezentują z różowymi elementami :p
O, to chyba w takim razie kupię Quixx, jak się na nim wyraźne kreski pokazują, haha.
Co do prezentowania się, ciekawe czy są jakieś dizajnerskie testy "pamiątkowe", jakieś z retro grafiką, czy czymś. Albo nie wiem, jakieś z Justinem Bieberem, czy jakimś innym gwiazdorem. -
Mania25 wrote:Monika gratuluję! Wspaniała historia daj znać jak Twój mąż zareagował na taki rozwój wypadków
Mój Mąż wiedział że @ się spóźnia więc rano wstałam i po prostu mu powiedziałam, że idę zrobić test bo coś mi tu nie gra jak wróciłam za chwilę do sypialni ze łzami w oczach to już wiedział, że jest pozytyw oczywiście jest w takim samym pozytywnym szoku jak jaEwi28 lubi tę wiadomość
Monika
4cs - podobno bezowulacyjny jednak okazał się szczęśliwy!!
15.11.2016 - 34 dc - test pozytywny w dniu 30 urodzin mojego Męża!! -
Almanah wrote:Co do prezentowania się, ciekawe czy są jakieś dizajnerskie testy "pamiątkowe", jakieś z retro grafiką, czy czymś. Albo nie wiem, jakieś z Justinem Bieberem, czy jakimś innym gwiazdorem.
Hmm, może to jest pomysł na niezły biznes :p niestety kreski na teście trochę blade się robią po jakimś czasie, więc na pamiątkę zostaje fotka