Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
madziura12 wrote:myśliciele jest sens jutro robic bete nie wiem jak dotrwam do srody
Jak zrobisz jutro to przyrost powinien być 114% w stosunku do pierwszego wyniku z tego co kojarze. Jak nie wytrzymasz do zrób. Jak przyrośnie o tyle to dobrze a jak spadnie to w sumie się chyba wyjaśni sprawa. Ale najlepiej skontaktuj się z lekarzem i z nim to skonsultuj. Trzymam kciuki!
-
Paolina Picolina wrote:Madziura 12 - wybacz że pytam a w którym dniu cyklu teraz Jesteś ???
26dcStarania od 05.2016
AMH 0,2
10.11.2016 ciąża biochemiczna
4 IUI - nieudane
2021 powrót po przerwie
29.03 stymulacja do IVF i zero komórek
08. 2021 Zmiana kliniki na Krakovi
09.2021 punkcja i transfer
10.2021 mamy swoje szczęście ❤️ -
Paolina Picolina wrote:Ewi28 ja po owulacji miałam długo jakby ból owulacyjny, w dniu @ kuło mnie w podbrzuszu mocno i tak dwa dni, teraz mam cały czas wrażenie że zaraz dostane @ a tu nic ostatnio miałam jak by plamienie i byłam pewna że to @ i ubrałam się w podpaske po tym incydencie nic czekam do poniedziałku jak nic się nie zmieni idę do lekarza
Ja podobnie mialam w poprzednim cyklu jesli chodzi o te bule. Dzien po spodziewanej @ lekkie plamienie tylko rano potem nic i caly czas uczucie cmienia w podbrzuszu, popoludniami mialam nudnosci i zle sie czulam, 2 testy negatywne, poszlam na bete i wyszlo troche ponad 13 takze licho. Mialam umowiona wizyte u gina i dzien przed wizyta ( a 8 dni po terminie) przyszla@.Termin porodu - 28 wrzesnia 2017r.
4cs = pozytywny test
1cs- ciąźa biochemiczna -
nick nieaktualnyMadziura - u mnie 33dc , jutro 34dc
Ataga 12 - ja też tak myślę że przyjdzie do mnie @ tylko później niż zwykle i po prostu w tym cyklu coś się ,,popsuło,, myślę żeby w ogóle może poczekać do 24/11 z wizytą do lekarza nie chcę więcej testów robićkuki123 lubi tę wiadomość
-
No ja mam niby dopiero 4 dni spoznienia wiec no moglo sie zdazyc zwlaszcza ze w tym miesiacu bylam chora i to tez moglo miec wplyw na przesuniecie.
Ale jesli w czwartek rano dalej nie przyjdzie@ to zrobie testTermin porodu - 28 wrzesnia 2017r.
4cs = pozytywny test
1cs- ciąźa biochemiczna -
nick nieaktualnyDobry wieczór. Pozwólcie, że do Was dołącze . U mnie jutro 25dc i jakoś kusi mnie na pink 10mIu/ml. W pierwszej ciąży test pozytywny wyszedł mi w 26dc (25mIu/ml), poźniej cykle mi się poprzestawiały na owulacje ok. 18dc i testy ciążowe pozytywne ok.30dc. Przeszłam 3 ciąże z czego pierwsza i ostatnia zakończyła się poronieniem. Teraz po poronieniu nie chcieliśmy się narazie starać o dzidziusia, ale jakoś tak wyszło, że owulacja wypadała mniej więcej w moje urodziny (bo nie mam pewności kiedy), więc świętowaliśmy hihi
A teraz mam do Was pytanko. Pierwszy dzień cyklu zaznaczyłam kiedy dostałam obfitego krwawienia. Jednak dwa dni wcześniej zaczęły się widoczne plamienia (różowy śluz). Czytałam o tym i są różne opinie:
1. Plamienie przed typowym krwawieniem należy do "starego" cyklu.
2. Jeśli plamienie jest ciągle 1-2 dni przed typowym krwawieniem to należy to traktować jako pierwszy dzień cyklu.
Odczucia jak na owulacje miałam ok.16dc, mimo, że przeważnie tak czuje się w 18dc.
A u Was jak to wygląda? -
nick nieaktualnyaiwlys wrote:Dobry wieczór. Pozwólcie, że do Was dołącze . U mnie jutro 25dc i jakoś kusi mnie na pink 10mIu/ml. W pierwszej ciąży test pozytywny wyszedł mi w 26dc (25mIu/ml), poźniej cykle mi się poprzestawiały na owulacje ok. 18dc i testy ciążowe pozytywne ok.30dc. Przeszłam 3 ciąże z czego pierwsza i ostatnia zakończyła się poronieniem. Teraz po poronieniu nie chcieliśmy się narazie starać o dzidziusia, ale jakoś tak wyszło, że owulacja wypadała mniej więcej w moje urodziny (bo nie mam pewności kiedy), więc świętowaliśmy hihi
A teraz mam do Was pytanko. Pierwszy dzień cyklu zaznaczyłam kiedy dostałam obfitego krwawienia. Jednak dwa dni wcześniej zaczęły się widoczne plamienia (różowy śluz). Czytałam o tym i są różne opinie:
1. Plamienie przed typowym krwawieniem należy do "starego" cyklu.
2. Jeśli plamienie jest ciągle 1-2 dni przed typowym krwawieniem to należy to traktować jako pierwszy dzień cyklu.
Odczucia jak na owulacje miałam ok.16dc, mimo, że przeważnie tak czuje się w 18dc.
A u Was jak to wygląda? -
Ataga12 wrote:Hehe w przeciwienstwie chyba do wiekszosci dziewczyn ja nie lubie testowac i odwlekam ile sie da czuje ze i tak bedzie jedna kreska i nie chce rozczarowania
-
channah wrote:U mnie Warszawa 45-55
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 05:52
-
Ataga12 wrote:Ja podobnie mialam w poprzednim cyklu jesli chodzi o te bule. Dzien po spodziewanej @ lekkie plamienie tylko rano potem nic i caly czas uczucie cmienia w podbrzuszu, popoludniami mialam nudnosci i zle sie czulam, 2 testy negatywne, poszlam na bete i wyszlo troche ponad 13 takze licho. Mialam umowiona wizyte u gina i dzien przed wizyta ( a 8 dni po terminie) przyszla@.
-
Mania25 wrote:Malka aha ok muszę to sprawdzic. kierowalam się tym ze najpierw podają cenę na stronie a dopiero później wybiera się punkt pobrań.
Powodzenia w pracy! Niech ten dzień szybciutko minie!
Najpierw wybiera się badanie, a cena wskakuje dopiero po wybraniu punktu pobrań
-
malka wrote:Najpierw wybiera się badanie, a cena wskakuje dopiero po wybraniu punktu pobrań