Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Szczęściu trzeba pomóc, gdyby to wszystko byłoby bez znaczenia to po co się badać?
innamorata88, -Monika- lubią tę wiadomość
-
Brychra wrote:Jak wstawić?? Poszukam na betę wynik po 17..
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Normalnie cisnienie mi ruszylas.
innamorata88, Dagn_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, kazda z nas stara się jak chce. A jak chcecie komuś cisnąć to w życiu prywatnym, a nie na forum. Nie jesteśmy tu po to by się wyżywać na sobie...
innamorata88, kaha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiech ten okropny listopad się kończy, szczerze powiedziawszy mam ochotę juz walnac się do łóżka i wstać rano, bo czuje juz zmęczenie. Te dni mi tak strasznie szybko leca, mam wrażenie ze coraz szybciej! Dzisiaj prawie nic nie zrobilam- mam urlop - a jestem wykończona jakbym była w pracy.... Mam wrażenie ze czegoś mi brakuje, tylko nie wiem czego, jakiejś witaminy, ruchu no sama juz nie mam pomysłów... Chyba bym musiała zamknąć się w jakiejś klinice na tydzień I gruntownie przebadać. Mloda jestem a z takim sampopoczuciem to niewiele zdzialam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 18:17
-
Brychra wrote:Niestety nie jestem. Beta w 9 dpo ujemna. To nie wiem czemu płytowy z bladziochem. Nigdy nawet cienia cienia nie pokazało. Płakać mi się już chce
To trochę za szybko na testowanie. Jeszcze wszystko się może zdarzyć. -
nick nieaktualny
-
U mnie <0.100 12dpo
Czekam na @. Cienie cieni kłamią.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki)